• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende sok sok oldum Allahim insallah devamini da nasip etmistir...

Iki dusugum oldugu icin basliyoruz bi surece daha yarin sabah kayserideki prof doktoruma gidiyorum. Kan sulandirici verecek buyuk ihtimal bakalim. Daha hic kalp atisi duymadim. Kimseye de soylemedim daha dualarinizda benide anarsiniz simdiden Allah razi olsun rabbim hepimize saglikla bebisler nasip etsin insallah :* :*
Sende iğne kullanacakdn demi canm. Katlanma 2 katı olursa verir iğneyi bence bna öyle yaptı yada keseyi görmeyi bekleyebiliriz hadi inslh duy bu kez o sesleri . Allahım sağlıklı br evlat nasip etsn sağ saglim al kucağına.

Korkutmak için demedm ama canm her kadın yapamaz bunu ve bence tehlikeli. Hani bn de baktm nasıl yapacak aynı bardak vurdurmak gbi olunca yaptrdim hem beline hem kasigima. Allah razı olsun kadından rahmetli oldu smdi.
ne bileyim ya herkes yaptir dedi bi tanidik da ben yaparım bana gelsin demiş öyle gittim ama bilmiyorum yaparken bile cok korktum. böyle şeylerden korkuyorum aslında. ara ara biraz ağrı oluyo bilemedim doktora gitsem ne diyebilirim ki..ayrıca ne gibi bi ters tepki yapabilir onu da düşünüyorum bilmiyorum yumurtalıklara mi zarar verir acaba

ne bileyim ya herkes yaptir dedi bi tanidik da ben yaparım bana gelsin demiş öyle gittim ama bilmiyorum yaparken bile cok korktum. böyle şeylerden korkuyorum aslında. ara ara biraz ağrı oluyo bilemedim doktora gitsem ne diyebilirim ki..ayrıca ne gibi bi ters tepki yapabilir onu da düşünüyorum bilmiyorum yumurtalıklara mi zarar verir acaba
Valla bilmiyorum nasıl br kötü etki yapabilir ama genede ağrıyor diyince aklıma geldi canm. Belki yeni olduğundandir veyada ağır kaldirmaman gerekti belki ağır kaldirdn

Canımm yumurtalık rahime çok yakin yumurtalık kanalı ya kapalı ya da tıkalı dedi geldiğimden beri ağlıyorum bu zamana kadar bin doktora gittim hiç demediler böyle bir şey:KK43: çok uzgunumm
Canim benim aglama oyle olsa bile tedavisi olan bir durum bu. Hem bir sorun varsa ortaya cikmis oldu sebepsiz olmasindan iyidir oyle degil mi? Doktor bu durumda ne onerdi? Rahim filmiyle tikaniklik açılıyor cekelim dedi mi?

Bende sok sok oldum Allahim insallah devamini da nasip etmistir...

Iki dusugum oldugu icin basliyoruz bi surece daha yarin sabah kayserideki prof doktoruma gidiyorum. Kan sulandirici verecek buyuk ihtimal bakalim. Daha hic kalp atisi duymadim. Kimseye de soylemedim daha dualarinizda benide anarsiniz simdiden Allah razi olsun rabbim hepimize saglikla bebisler nasip etsin insallah :* :*
Hadi bakalim hayirlisi olsun canım. Insallah bu kes surec cok guzel isler duyarsiniz pit pitlari :)

Sende iğne kullanacakdn demi canm. Katlanma 2 katı olursa verir iğneyi bence bna öyle yaptı yada keseyi görmeyi bekleyebiliriz hadi inslh duy bu kez o sesleri . Allahım sağlıklı br evlat nasip etsn sağ saglim al kucağına.

Evet kan pihtilasmam var genetikte iki gende heterozigot bir gende homozigot. Diger kan degerlerindede oyle cikmisti tam isimlerini hatirlamiyorum simdi. doktor ne derse artik yazarim sana ;)

Canim benim aglama oyle olsa bile tedavisi olan bir durum bu. Hem bir sorun varsa ortaya cikmis oldu sebepsiz olmasindan iyidir oyle degil mi? Doktor bu durumda ne onerdi? Rahim filmiyle tikaniklik açılıyor cekelim dedi mi?
Yoo film çeksek bile yine tıkanır tek tuple hamile kalmaya cals ddi

Slm.kizlar.3.kez klomen kullanicam.sabah aksam 2 tane ic dedi dr.bu sekilde kullanan varmi.ilkinde gunde 1 sonra gunde 2 kullandim dr degistirdim sabah aksam 2 ic dedi.bi de sperm testi icin 5 6 gun perhiz olursa bi sikinti olmaz demi
Bende sabah akşam içiyorum canım. Sperm testi için de bildiğim kadarıyla 3gündem fazlası sağlıklı sonuç vermiyormuş ama kesin bilmiyorum bir araştır tabi

Çok sevindim canım senin adına. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur ne zaman kendi doktoruna gideceksin?

Amiin canim. Yarin kayserideki doktoruma gidecem universiteye. Ondan sonra da nevsehirdeki yani burdaki doktoruma gidecem canim. Tuhaftir ki hap yada catlatma ignesi falan kullanmadim bu ay. Rabbimin ne zaman nasip edecegi belli olmuyor ;)

Kizlar ben hsg cekinmistim temizdi dr degsitirdim dioki histereskopi yapalim sana

image.webp

Back
X