- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsalah hayırlı haberler alırsın canım müjde bekliyoruzAmiin canim. Yarin kayserideki doktoruma gidecem universiteye. Ondan sonra da nevsehirdeki yani burdaki doktoruma gidecem canim. Tuhaftir ki hap yada catlatma ignesi falan kullanmadim bu ay. Rabbimin ne zaman nasip edecegi belli olmuyor![]()
Sabah akşam 1canım günde iki yani. Prospektüste genel kullanım bilgileri varCnm sabah iki aksam 2 mi iciosn kloemni5
Yok bana dr sabah 2 aksam 2 .4 tane verdiSabah akşam 1canım günde iki yani. Prospektüste genel kullanım bilgileri var
ZK_ASK canm nasıl oldn hc sesin çıkmıyor merk ediyoruz.
Ya bi mucize olduu cok saskinim suansat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin
![]()
Evet normal canim
Ya bi mucize olduu cok saskinim suansat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin
![]()
ZK_ASK Tekrar cook gecmis olsun canim, iyi olduguna cok sevindim. Rabbim insAllah bidaha yasatmasin ve tez zamanda tekrar normal hayatina devam edersin
![]()
Kizlar klomeni kac mg kullaniosunuz ginde kac kere.dr bana 50 mg lik gunde 4 tane .sabah 2 aksam 2 verdi.bu sekilde kullanan varmi
Hayirli olsunnnnn degerin sagliklica ilerlesin insallah canim benim :) sat 19 ocakta sen 3 hafta nasil bekleyebildin regl olmayinca :) ki catlatma ignesiyle okadar gecikmez asla. Gun saysan negatifi gorursun varya bu hayat boyle iste her konuda :))
Insallah canim sana da gecmis olsun yasanilan seyleri hatirlatip tekrar uzmeyeyim seni. Bana gelince normalde beklemem mymkun degil deli gibi gun sayardim. Ocakta adet olunca doktor bir ay dinlen hap igne yok dedi. Malum yumurtalar normalde calismadigi icin adet gecti bi hafta idrar testleri hep negatifti. Sokturucu gittim aile hekimine prosodur geregi bakalim degere dedi sonuc bu. Insallah oncesinde vardi da dusuk yapmiyordur bilmiyorum yaa hersey nasip canim. Kalp atisi duyana kadar stres basladi![]()
Hmm anladım canım İnşallah hayr olur kaçıncı gün bugün? Ben dün başladımYok bana dr sabah 2 aksam 2 .4 tane verdi
Sen iyi ol da bana da yazma ne olacak canım. Allah hayr etsin ilginç bir gelişme duymadım yani böyle şeyler. Öğreniyoruz. Rabbim hayr etsin canım eşine de sana da sabır versinSagolun canim benim yi olmaya calisiyorum iste. Psikolojisini yeni atlatiyoruz esim ve ben..
Bildigin kurtaj olmusum ben. Gerci dr la gorusmedim daha ama netten okudugum kadariyla tupu birakip o seyi alip patolojiye gondermek kurtaj tedavisiymis dis gebelikte.
Gogus hassasiyetim daha da artti. Kasigimda batmalar oluyo kokuyu hemen aliyorum. Lekelenme devam ediyo...
Dr 4.gunu ve 7.gunu kanda beta baktir demisti. Bugun 4.gun.. Demin hastaneden geldik kan Sonucum 132 cikti. Bebek yok ama sonucu test yaptirdgm doktora gostersem gebelik var diyecek :)
4.gun artis gostermesi normalmis 7.gunu %15 dusmesi lazimmis eger dusmezse igne vurulacakmisim. Degerin 0 a dusmesi 72 gun bile surebilirmis ben narkozun etkisiyle dr un dedigini hatrlamiyorum esim soyledi demin.
Igneye gerek kalmaz insallah. Bedenim ve psikolojim yerle bir oldu ama bugune sukur yapabilecek biseyim yok.
Htckbrysl canim beni etiketlemissin ayni seyleri tekrar sana yazmak yerine etiketleyim dedim :)
Çok sağol canım çok sevindim:)Evet normal canim
Sen iyi ol da bana da yazma ne olacak canım. Allah hayr etsin ilginç bir gelişme duymadım yani böyle şeyler. Öğreniyoruz. Rabbim hayr etsin canım eşine de sana da sabır versin