• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ZK_ASK ZK_ASK canım çok geçmiş olsun
İnşallah tüm sıkıntıların bununla beraber geçmiş bitmiş olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı bi gebelik nasip olsun canım yaşadığın şeyler kolay değil gerçekten mükafatını tez zamanda alırsın inşallah

Arkadasimin kardesi cocugunu dogurduktan sonra 6 aylikken topraga verdi ve dedigi kelime keske karnimda olseydi. Kokusunu almadan kucagima almadan..

Iste dogum yapanlari hamile olanlari gorup haline uzulmek yerine beterin beteri var diyip haline sukrediyo insan. Hem hayirlisi demedik mi :) nasipten ote köy yok, hayrli olan buymus

Tesekkur ederim hepinize. Bu gruba geldgmde bunlari yasayacagimi sizinle uzak ama yakin olacagimi hic bilmezdim. Mesafeler sevmeye engel degilmis.

Siz benim minnak tatlis ailemsiniz :KK200: ve bir suru yegenim var cok sukur :))

Valla bende bilmiyodum yasayarak ogreniyorum. Zorunlu yayin gibiyim sizde ogreniyosunuz :))

Aminn Allah razi olsun gecmis olsuna arkadaslar geldi 1 yasnda oglu var o ortada donerken esim ona bakip dalip gitmisti dizi izlerken bebek sahnelerinde tribe girer olduk ama gececek. Olayi dramatize etmeyeyim :)
Bunlar çok normal canım. Benim ilk hamileliğim boş gebelikti 11. Haftaya kadar gelmiştik çeşitli doktor çelişkileri yüzünden. Bir gün öyle bıktım okuldan çıkmıştım eve gelirken yürümek istedim o ara eşim aramıştı kavga etmeye başladık hiç gereksiz birileri yüzünden 4saat avaz avaz ağlamıştım yol boyu ve devamı evde. İnsanlar garip garip bakıyordu bana. Sonunda kanamam başladı kürtaj a gitmek zorunda kaldım pataloji sonucu alana kadar hep eşimi suçladım uzaklaştım o yaklaştıkça kaçtım. Direk suçlu değildi zaten o gün doktor yarin gel kürtaj yapalım daha da atmaz kalbi demişti ama kavga yüzünden kanamam başlamıştı. 2011 aralık a gittim şimdi ya. Aylarca kendime gelemedim ne görsem aklıma geliyor ağlıyordum. Yeni evliydim büyük şehir ailem yok o yüzden süreç uzadı bende. Ama şükür ki aynı adet günüyle sonraki yıl aynı güm öğrendim hamile olduğumu şimdi oglum 4üne girecek kardeş istiyoruz ama işte nasip. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Acını erteleme yasa üzülmek de bizim için. İmtihan dünyası. Şimdi oglumun tırnağı için dünyayı yakarım daha kıymetli çocuklar daha bilinçli anneler yapıyor bu süreç. Ay ne çok konuştum ya alakasız oldu ama o günlere gittim kusura bakma

Sagolun canim benim yi olmaya calisiyorum iste. Psikolojisini yeni atlatiyoruz esim ve ben..

Bildigin kurtaj olmusum ben. Gerci dr la gorusmedim daha ama netten okudugum kadariyla tupu birakip o seyi alip patolojiye gondermek kurtaj tedavisiymis dis gebelikte.

Gogus hassasiyetim daha da artti. Kasigimda batmalar oluyo kokuyu hemen aliyorum. Lekelenme devam ediyo...

Dr 4.gunu ve 7.gunu kanda beta baktir demisti. Bugun 4.gun.. Demin hastaneden geldik kan Sonucum 132 cikti. Bebek yok ama sonucu test yaptirdgm doktora gostersem gebelik var diyecek :)

4.gun artis gostermesi normalmis 7.gunu %15 dusmesi lazimmis eger dusmezse igne vurulacakmisim. Degerin 0 a dusmesi 72 gun bile surebilirmis ben narkozun etkisiyle dr un dedigini hatrlamiyorum esim soyledi demin.

Igneye gerek kalmaz insallah. Bedenim ve psikolojim yerle bir oldu ama bugune sukur yapabilecek biseyim yok.

Htckbrysl Htckbrysl canim beni etiketlemissin ayni seyleri tekrar sana yazmak yerine etiketleyim dedim :)
Biraz olsun toparlanmana sevindim canm inslh iğneye gerek kalmaz . Hgcnin sifirlanmasinin zaman aldığını biliyorum büyük ihtimal doktrun 6 aylk br korunma suresi verebilir. Bu arada dahada toparlanır rahim filmini çekilirsn. Çok şükür ki erken vakitte farkedildi yani ya umursamasaydn Allah korusun iyiki takip ettin .. Allah ım br daha yaşatmasın inslh br dahaki gebelign sağlıklı olsun..

Biraz olsun toparlanmana sevindim canm inslh iğneye gerek kalmaz . Hgcnin sifirlanmasinin zaman aldığını biliyorum büyük ihtimal doktrun 6 aylk br korunma suresi verebilir. Bu arada dahada toparlanır rahim filmini çekilirsn. Çok şükür ki erken vakitte farkedildi yani ya umursamasaydn Allah korusun iyiki takip ettin .. Allah ım br daha yaşatmasın inslh br dahaki gebelign sağlıklı olsun..

Kiz 6 ay miii:işsiz: cok dedin be :) neyse hayirlisi olsun artk..bende gezer tozarim napim :)) tabi iyiki takip ettim bu kollar bosuna mi parca pincik oldu :)

Sen nasilsin bebis napiyo:KK46::KK15:

Kiz 6 ay miii:işsiz: cok dedin be :) neyse hayirlisi olsun artk..bende gezer tozarim napim :)) tabi iyiki takip ettim bu kollar bosuna mi parca pincik oldu :)

Sen nasilsin bebis napiyo:KK46::KK15:
Valla inslh daha kısa verir ama dış gebelik te hep 6 ay diyorlar sn erken farkettin aslında inslh o kadr vermez gerçi bu senin rahmine bağlı kendini ne kadr hızlı toparlrsa artk. :) Biz iyiyz ya çok şükür takiliyoruz kendi kendimize.

Bunlar çok normal canım. Benim ilk hamileliğim boş gebelikti 11. Haftaya kadar gelmiştik çeşitli doktor çelişkileri yüzünden. Bir gün öyle bıktım okuldan çıkmıştım eve gelirken yürümek istedim o ara eşim aramıştı kavga etmeye başladık hiç gereksiz birileri yüzünden 4saat avaz avaz ağlamıştım yol boyu ve devamı evde. İnsanlar garip garip bakıyordu bana. Sonunda kanamam başladı kürtaj a gitmek zorunda kaldım pataloji sonucu alana kadar hep eşimi suçladım uzaklaştım o yaklaştıkça kaçtım. Direk suçlu değildi zaten o gün doktor yarin gel kürtaj yapalım daha da atmaz kalbi demişti ama kavga yüzünden kanamam başlamıştı. 2011 aralık a gittim şimdi ya. Aylarca kendime gelemedim ne görsem aklıma geliyor ağlıyordum. Yeni evliydim büyük şehir ailem yok o yüzden süreç uzadı bende. Ama şükür ki aynı adet günüyle sonraki yıl aynı güm öğrendim hamile olduğumu şimdi oglum 4üne girecek kardeş istiyoruz ama işte nasip. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Acını erteleme yasa üzülmek de bizim için. İmtihan dünyası. Şimdi oglumun tırnağı için dünyayı yakarım daha kıymetli çocuklar daha bilinçli anneler yapıyor bu süreç. Ay ne çok konuştum ya alakasız oldu ama o günlere gittim kusura bakma

Ah canim benim gecmis unutulmuyo sadece alisiliyo hele ki bi kadin yasadigi aciyi saati saatine, gunu gunune hatirlar... olsun sende icini dokmus oldun Allaha sukur ki cocugun var her seferinde ona saril Rabbim acisini gostermesin insallah. Size bagislasin..

Imtihan dunyasi tabi. Hersey biz kullar icin. Allah bilir belki o aciyla bi gunahimizi affetti yada sonrasinda daha iyisini yasatacak yada ahirete sakladi mukafatini. Tabiki sabir geliyo herseyin basinda. Guzel dileklerin icin Allah razi olsun canim. En kisa zamanda seninde mutlu haberini alicaz insallahhh

Valla inslh daha kısa verir ama dış gebelik te hep 6 ay diyorlar sn erken farkettin aslında inslh o kadr vermez gerçi bu senin rahmine bağlı kendini ne kadr hızlı toparlrsa artk. :) Biz iyiyz ya çok şükür takiliyoruz kendi kendimize.

Allah iyiliginizi daim kilsin tatlim :) 6 ay desede vardir bunda hayir der yola devam ederim. Burda herkesi hamislige ugurlar ardinizdan ben gelirim o zaman ne var sanki :)

Ay kiyamam sana :) ben atlatiyorum daha iyiyim inan :) Rabbim dermansiz dert vermesin dert verip derman aratmasin hic bi kuluna. Bak tupume zarar gelmeden kurtuldum sukur...

Canim sende de pko vardi dimi. Gec yumurtlamissindir yuksek ihtimal o yapismistir Allah yardmcin olsun stresli ama bi okadarda tatlis surecin basladi vatana millete hayirli ugurlu olsun :))

Sukur canim sagligin iyi olsun da. Sen ne kadar iyi geliyorsun bizlere yaa ben seni gulumseten laflar edemem ama sen beni cok mutlu ediyorsun ;) rabbim de seni mutlu edecek insallah. Pko gibi bisey vardi evet zikkim olsun ama bi cilginlik olmus dedigin gibi ;)

Back
X