• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim ki aktardan almış . Bi önceki bebiş de onu içtiği ay oldu . Nasip tabi ama etkisi var sanırım . Tadını hiç bilmiyorum :-)

Aynen canm doğru arastrmissin bnm eşim suyunu içmedi bnde macun yaptm tozuyla kendi çapımda :) onu yedirdim. Ama eczanelerde suyu varms içiyor herkes günlük br kaşık yeterliymis

ay bu ay da reglden sonra onu alıp icireyim bari . nasip belki ondan gelir kimbilir: )

Benim öyle bi şikayetim yoktu . Sadece sol kasığımda ağrım vardı . Onun için gittim doktora . Kadına da dedim 2 Aydır sol kasığımda ara ara ağrı oluyor diye . Ama akıntım yoğun değil , renkli de değil , kaşıntım da Yok zaten temizliğime dikkat ederim iç çamaşırımı da pamuklu seçiyorum hep . Koku da Yok. Baktı işte akıntın var fitil YazAyım dedi . Smear da alayım mı vs vs . Yumurtalık rahim herşeyin doğal , sıkıntın Yok dedi . Aldım ilaçları da kadın sarmadı beni o yüzden kullanmayayım dedim :-)
Beyaz akıntı ilerde çeviriyor ya canm mantara o yüzden vermiştir. Bnada verdi br kere aynı senin dedign değil kullandm çok da şey değil yani kullansanda olur yumurtlama dönemi geçince :)..

. testere dişli aslan pencesi otu alip demleyip iç hergun o hem doğal hem prolaktin ve hormonları dengede tutuyor.

Üç tane çay yapıp içiyorum canım buda iyi diyolar ibrahim saraçoğlunun tarifi kaynar suya aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantasını koyup. Ardından 1-2 dakika kaynatıp bekleyip içiyorum ama bu ay 5 gün önce hasta olunca bıraktım bugün hasta olunca içilmiyor..

Beyaz akıntı ilerde çeviriyor ya canm mantara o yüzden vermiştir. Bnada verdi br kere aynı senin dedign değil kullandm çok da şey değil yani kullansanda olur yumurtlama dönemi geçince :)..
Birde önceki gün eşimle ilişki olmuştu . Genelde ilişki sonrası akar öyle şeffaf :-) onu mu sandı bilemedim . Ağrımda geçti yumurtalamadan ağrıyordu herhalde.

canımsınız sızı sevyrm ya
Yok adet olsamda aglmcm söz
Bide bişey sorcam bnm ovulasyon testı koyulaşmaya başlamış nıye kopkoyu değil ama sılık bıle cıkarmazken ıkınco cızgı hmn cıktı adete yakın dıyemı
Adet gunun geldi mi kuzu insallah vardir yaaaa

Keşke valla niye yapmıyorlar anlamıyorum.. Allahım snada şifa versin tez zamanda. Nasl oldun canm benm psikolojik olarak iyi gözüküyorsn biraz olsn . :KK16:

Bugun kanama yogunlasti bi bitmedi anlamadim... iki hafta once bugun kan verip gebeligi ogrenmistim pazar gecesiydi aah ah bugun kurtajin 7.gunu kan vermem lazimdi 3 gun once 132 cikmisti biliyosn bugunse 49 cikti cok mutlu oldum :) yarin saat 2de randevum var dr a gidecegim. Bakalim Allahtan hayirlisi. Gogus agrim ve kanama bitsin baska bisey istemiyorum :)

(Simdilik) :D

Birde önceki gün eşimle ilişki olmuştu . Genelde ilişki sonrası akar öyle şeffaf :-) onu mu sandı bilemedim . Ağrımda geçti yumurtalamadan ağrıyordu herhalde.
Sanmıyorum canm ya onu bilir heralde ama belkide olmaz. Bekle bakalm o zaman

Bugun kanama yogunlasti bi bitmedi anlamadim... iki hafta once bugun kan verip gebeligi ogrenmistim pazar gecesiydi aah ah bugun kurtajin 7.gunu kan vermem lazimdi 3 gun once 132 cikmisti biliyosn bugunse 49 cikti cok mutlu oldum :) yarin saat 2de randevum var dr a gidecegim. Bakalim Allahtan hayirlisi. Gogus agrim ve kanama bitsin baska bisey istemiyorum :)

(Simdilik) :KK70:
Çok şükür düsmus canm ya gececk inslhh.. Rabbim br daha yasatmasn guzl br hamilelik ve sağlıkli evlatlar versin sna ;)

Günaydın kızlar :) Benim yine midem bulanıyor :kusmuk:Hiç geçmiyor zaten.

canım limon ye küçük ufak bir dilim hatta yemeden once kokla birde yogurt ye ben limonsayesinde 4 gündür çok şükür rahat yemek yiyorum birde ara öğün olarak elma ye canım mideyi rahatlatıyor ama limon mucize gibi hemen kesiyor hem mide yanması falanda yapmadı bana dene bir bak faydasını görüceksin :KK19::KK19:

Görünür canım kalp atışlarını da duyarsın merak etme :) doktor dönüşü beni de etiketle :)

ayy kuzum gittim cumartesi doktora Rabbim' e şükürler olsun kalp atışını duyduk ve gördük 7+1 mişiz bir sıkıntı yok dedi şükürler olsun minnoşumu gördüm ölcektim heyecandan

ALLAH kabul etsin canım bizlerede tekrar nasip olsun namaz inşallah...
elinde test olsa namaza kalktığında yap derdim. neyse sen sabah namazından sonra bişey yiyip içme :KK70: git test al gel yap :KK70: inşallah olmazsın

İdrar 3 saat bekletilebilirmis canm istersen br kaba yap köy br kenara zatn namaza 6 buckta kalkiyorsun demi? 9 gbi testi yaparsan iyi işte.

Slm canlar Nisaberatim Nisaberatim kız olmadın mı hala ayyy inşallah olmazsın inşallah bebişin tutunmuştur sana :dua::dua::dua::dua:

Adet gunun geldi mi kuzu insallah vardir yaaaa
Kızlar dun gece cok dua ettım insan adet gelsin diye dua edermı dedımkı Allahım eğer yoksa sabaha gelsınde gıdıp boşuna test almıyım dedım :duduk::duduk::duduk:
Sabah geldi huysuz keyfıne gore takılıyor...:bicak::bicak:
Nasip onumzdekı aya okmazsa sonrakı aya nefes aldıkça devam
Ve ovulasyın testımı yenı gelın var altta ona verdım ovulasyon takıbı yapmıcam gelıse gelır gelmezse kendı bılır..
eşim bugun izmirde hala orda bı ozele gdp yaptrcak sonucu gorcez bakalım
Hayırlısı bu ayda değilmiş

Back
X