• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bilmyrm kı kuzum orası 4 saate cıkmıyrmuş saat 3 te alıp doktora gosterckmş ama hastaneden hastaneye fark varmış 170 tl yapmşlar aman 300 de olsa yaptrrdm eslıfe dıye bı hastanede yaptrmş iyi bir hastane heralde
Sonuçları buraya da at biz de bakalım canım.

Bilmyrm kı kuzum orası 4 saate cıkmıyrmuş saat 3 te alıp doktora gosterckmş ama hastaneden hastaneye fark varmış 170 tl yapmşlar aman 300 de olsa yaptrrdm eslıfe dıye bı hastanede yaptrmş iyi bir hastane heralde
Himm iyi bakalm canm .. önemli olan testi yaptırmış olmasi hadi baklm dort gözle enistedn haber bekliyoruz ..

Valla canım ben de konuların birinde gördüm :KK70: Yoksa bana da hurafe geliyor böyle şeyler :KK70: Bence de kahve falı gibi :)) Ama konuyu bir incele yüzde 80'i bende tuttu yazmış :)

Bu cinsiyet konusu cok entrasan benim araştırmalarıma göre Kadının hiçbir faktörü yok Erkek cocukta.
Kadının Yumurtasında X yani kadın kromozomu mevcut. Erkekdeki spermlerin bir kısmı X bir kısmı Y kumozomundan oluşuyor. Eğer Y Kromozonu taşıyan sperm yumurtayı döllerse, X i yumurtadan Y sprmden alıyor XY kromozomlu Yani Erkek oluyor cocuk. Yani Bu durumda kese, kesenin yeri, yurmuta vs.. Hiçbirinin cinsiyeti etkilemesinin imkanı yok görünüyor.
Sadece X yani Kadın Kromozu taşıyan Spermler yavaş ve Güçlü olduğu, Y Kromozomlu Erkek spermler hızlı ve dayanıksız olmasından dolayı Yumrutlamaya Yakın günlerde ilişkide Erkek Spermin daha hızlı dölleyeceğinden Erkek , Eğer yumurtlamadan önce ilişki olmuş ve orada hazır güçlü X Kadın Spermi varsa o dölleyeceğinden Kız cocuk sahibi olunacağı gibi bilimsel teoriler var. Ama erkeğin sperm yapısının yediği içtiği X veya Y Kromozomlu spermleri etkiliyor. Mesela bizim bir tanıdığımız vardı Kadın cağız Kız cocuklarını doğuyordu ama erkek olursa hep düşük yapıyordu. Dr. bile demiş eşinin Sperm yapısından kaynaklanıyor diye..

Canm ultrason bile yaniliyor tabi bunu biliyoruz öyle merk ve eglencesine bakistrmistm bn belirtilere faln o ara gördüm buna inanmıyoruz tabiki ultrason da. Gormeyi bekliyoruz bu kese duruşu benm için eski yiyenin kızı olur tatlı yiyenin oğlu tezi gbi brsey tamamn aslı olmayan eğlenceli cinsiyet tahminleri yani :)

Hım eğleniyorsanız ne ala canım... Ya ne bilim burada ufacık umutlar insanları hamile yapıyor, ufacık şüphe de düşük yaptırıyor. Bu nedenle gereksiz bir beklenti içine girip üzülmenizi istemem...
sağlıklı bir bebek sahibi olmanın ötesinde bişey var mı? cinsiyet konusu merak ediyor sonucta hayal kurunca bile ay kızım mı erkek mi diye hayali kesip meraka kapılıyorsun :)
Herşeyin hayırlısı canım...

Bu cinsiyet konusu cok entrasan benim araştırmalarıma göre Kadının hiçbir faktörü yok Erkek cocukta.
Kadının Yumurtasında X yani kadın kromozomu mevcut. Erkekdeki spermlerin bir kısmı X bir kısmı Y kumozomundan oluşuyor. Eğer Y Kromozonu taşıyan sperm yumurtayı döllerse, X i yumurtadan Y sprmden alıyor XY kromozomlu Yani Erkek oluyor cocuk. Yani Bu durumda kese, kesenin yeri, yurmuta vs.. Hiçbirinin cinsiyeti etkilemesinin imkanı yok görünüyor.
Sadece X yani Kadın Kromozu taşıyan Spermler yavaş ve Güçlü olduğu, Y Kromozomlu Erkek spermler hızlı ve dayanıksız olmasından dolayı Yumrutlamaya Yakın günlerde ilişkide Erkek Spermin daha hızlı dölleyeceğinden Erkek , Eğer yumurtlamadan önce ilişki olmuş ve orada hazır güçlü X Kadın Spermi varsa o dölleyeceğinden Kız cocuk sahibi olunacağı gibi bilimsel teoriler var. Ama erkeğin sperm yapısının yediği içtiği X veya Y Kromozomlu spermleri etkiliyor. Mesela bizim bir tanıdığımız vardı Kadın cağız Kız cocuklarını doğuyordu ama erkek olursa hep düşük yapıyordu. Dr. bile demiş eşinin Sperm yapısından kaynaklanıyor diye..
Canım ben fen bölümü mezunuyum. İnan bu anlattıklarının hepsini biliyorum. Zaten cinsiyeti belirleyen erkek :) Nasıl desem insanlar zamanında bu ultrason fotolarını atmışlar yok efendim embriyo kese içinde sağa yakınsa kız, sola yakınsa erkek demişler. Genelde de bu şekilde olanlar tutmuş. Fal gibi yani :) Benim de erkek olma ihtimali yüksek yumurtlama günümde eşimle birlikte olduk biliyorsun. Ama ben sadece sağlıklı olsun istiyorum cinsiyetin şuan benim için hiçbir önemi yok. Radyasyon mevzusunu hepiniz biliyorsunuz...

canım ultrasonda görünmüyor mu, parça kaldıysa ya da kese varsa görünmesi lazım.
kese hiç görünmedi canım bende artık 9. haftalık olması gerekirdi değerim hiç kese görünmesi gereken kadar yükselmedi
bir ara düştü sonra tekrar yükselmeye başladı bu arada 6 gün süren ikigünü yoğun kanama olan bir düşük kanaması yaşadım ama bundan sonra tekrar değer yükselmeye başladı

Canım ben fen bölümü mezunuyum. İnan bu anlattıklarının hepsini biliyorum. Zaten cinsiyeti belirleyen erkek :) Nasıl desem insanlar zamanında bu ultrason fotolarını atmışlar yok efendim embriyo kese içinde sağa yakınsa kız, sola yakınsa erkek demişler. Genelde de bu şekilde olanlar tutmuş. Fal gibi yani :) Benim de erkek olma ihtimali yüksek yumurtlama günümde eşimle birlikte olduk biliyorsun. Ama ben sadece sağlıklı olsun istiyorum cinsiyetin şuan benim için hiçbir önemi yok. Radyasyon mevzusunu hepiniz biliyorsunuz...

İnşallah canım o konuda içini salim tut, ya hep ya hiç kuralı geçerli diyorlar ... Emin ol etkileseydi cok yeni gebeliğin bundan etkilenirdi ... İnşallah güzel sağlıklı bir bir evlat sahibi olacaksın...

Hım eğleniyorsanız ne ala canım... Ya ne bilim burada ufacık umutlar insanları hamile yapıyor, ufacık şüphe de düşük yaptırıyor. Bu nedenle gereksiz bir beklenti içine girip üzülmenizi istemem...
sağlıklı bir bebek sahibi olmanın ötesinde bişey var mı? cinsiyet konusu merak ediyor sonucta hayal kurunca bile ay kızım mı erkek mi diye hayali kesip meraka kapılıyorsun :)
Herşeyin hayırlısı canım...
Aynen öyle canm suan en büyük istegm haftaya cumartesi bebeğimi ultrasonda hareket ederken görmek. Onun dışında acaba kizmi şunu mu alsm bunu mu alsm adını ne koyarz gerçektn böyle heyecanlar oluyor ve insan merk ediyor. Bnde çok bekledm o yüzden hc unutamam o ümitle hamile kalmayı bekledigim günleri.. hergn dilimde çok şükür nasip oldu Allah ım herkese nasip etsin veya su arkadaşıma şuanda nasp et diye dualar. Bu heyecan her hamilede olur bence ;)

İnşallah canım o konuda içini salim tut, ya hep ya hiç kuralı geçerli diyorlar ... Emin ol etkileseydi cok yeni gebeliğin bundan etkilenirdi ... İnşallah güzel sağlıklı bir bir evlat sahibi olacaksın...
İnşallah canım şuan tek dileğim o. Mide bulantılarım fena bir de o geçsin istiyorum :)) Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin. İnan buradaki herkes dualarımda.

Atarım canm bnm o bana foto gondercek çünkü doktorumu aradım bana dedıkı mail adresıme atarsan bakarım dedı gıtmeme gerek yok o zaman dımı
Evet canm ona yollarsn ordan bakar durumu söyler. Hem urolojide gerekli şeyi söyler yani onlar k.doguma Gore daha pozitfler olur olur diye baktıkları değere kadın doğum olmaz bu değerle aşılama tüp bebek olur faln diyenler oluyor ki kendilerine gore haklı hr ikiside o yüzden beraber yürütmek en iyisi :)

Evet canm ona yollarsn ordan bakar durumu söyler. Hem urolojide gerekli şeyi söyler yani onlar k.doguma Gore daha pozitfler olur olur diye baktıkları değere kadın doğum olmaz bu değerle aşılama tüp bebek olur faln diyenler oluyor ki kendilerine gore haklı hr ikiside o yüzden beraber yürütmek en iyisi :)
Yumurtlama gunumden daha sıtreslıyım suan ya

Yumurtlama gunumden daha sıtreslıyım suan ya
Sonuç bekliyorsun ya canm ondn :) ama bu kadr stres iyi degl adetn kesilir bak düzgünce adetini ol. Bide yumurtlama günü stres yaparsn tutmaz ki tutacağı varsada bırak kendini biraz stres iyi degl

Kızlar dun gece cok dua ettım insan adet gelsin diye dua edermı dedımkı Allahım eğer yoksa sabaha gelsınde gıdıp boşuna test almıyım dedım :duduk::duduk::duduk:
Sabah geldi huysuz keyfıne gore takılıyor...:bicak::bicak:
Nasip onumzdekı aya okmazsa sonrakı aya nefes aldıkça devam
Ve ovulasyın testımı yenı gelın var altta ona verdım ovulasyon takıbı yapmıcam gelıse gelır gelmezse kendı bılır..
eşim bugun izmirde hala orda bı ozele gdp yaptrcak sonucu gorcez bakalım
Hayırlısı bu ayda değilmiş
Hayırlısı olsun inşallah canım
Eşin İzmir'de mi test yaptıracak inşallah hiç bişey yoktur canım
Bak burda meryem süresini okuyup faydasını gören çok olmuş sende yapsana bu ay adetin bitikten sonra

:KK9: süper canm tutack inslh umarm bebek için değil de istediğin için ilişki olmuştur stresten uzak dur ve içinden geldiği gbi davran rahat ol isteyerek gir ilişkiye yani:KK8:
Ben uyuyordum :-) eşim gece gelmiş uykulu felan oldu birşeyler :-) sarhoş gibiyim hatırlamıyorum bile :-) :-)

Back
X