• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam kızlar malum boş gebelik geçirdim biliyorsun kafamda deli sorular var.3 gündür Dr.kaan aydosa göndermeye calisiyrm gitmiyr hata veriyor sürekli.yorumlamaniza ihtiyacım var B Biravucmutluluk diğer kızlar teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• IMG_20170313_122315-1.webp
    IMG_20170313_122315-1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20170313_122221-1.webp
    IMG_20170313_122221-1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 42
Üç tane çay yapıp içiyorum canım buda iyi diyolar ibrahim saraçoğlunun tarifi kaynar suya aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantasını koyup. Ardından 1-2 dakika kaynatıp bekleyip içiyorum ama bu ay 5 gün önce hasta olunca bıraktım bugün hasta olunca içilmiyor..
iyi yapiyosun insallah şifa olur :)

Selam kızlar malum boş gebelik geçirdim biliyorsun kafamda deli sorular var.3 gündür Dr.kaan aydosa göndermeye calisiyrm gitmiyr hata veriyor sürekli.yorumlamaniza ihtiyacım var B Biravucmutluluk diğer kızlar teşekkürler şimdiden
Canm inslh gözlerim doğru gormustr sayıyı anlamadm ama konsantrasyon 22ml demi yani toplamda 70milyn kadr sperm oluyor ve %50si hareketli. Bnce iyi canm değerler morfoloji de iyi lökositte yok. Boş gebelk genelde yasanabiliyormus canm ya döllenme esnasında sorun oluyormuş sanırım ilk gebelkse smdilk pıhtılaşma testine gerk yok ama öncesi düsk yasadiysan br trombofili paneli testi yaptrabilirsin pıhtılaşma danda kaynaklanabilir boş gebelk . En önemli etkeni senin düsndügn gbi spermde olan bozukluklar. İnslh br daha olmaz canm genelde tekrarlamaz spermde sıkıntı olursa tekrarlıyor hatta burda br arkadaş var friendy diye onun 3 boş gebeliği var cnku esinde sperm dna hasari vardı. Buda genelde varikoselden kaynaklanıyor senin esinde böyle birsy yoktu hatırladığım kadaryla

Hc mi almaym ya çok kötü ama hamilelk çizgisi kahverengi oluyor demi deri ? Öyle degl bildiğin sıralı kück ince siyah kıl daha kalin ve çok çıkmasından korkuyorum kırlar yardmci olun :KK17: @LovePink_ @sakyuz Zanamm174 Zanamm174
Canım ben de çıkmadı ama doğumdan sonra eskiye döner diyorlar ,hormonlar düzelince kıllar da eski haline döner bence

Canım ben de çıkmadı ama doğumdan sonra eskiye döner diyorlar ,hormonlar düzelince kıllar da eski haline döner bence
Canm diğer kısmı umuramiyorum ama göbekten aşağı ve göbekten yukarı doğru br çizgi halinde sıralanmış ve siyah olmuslar uzuyorlarda . Hamilelikte olabiliyorms dediğin gbi . Az once br arkadaş eldivenle al dedi sanırım en iyisi o uzun ve siyahları alıp kısa tüyleri hc ellememk ilerde siyah olarak çıkmasınlar sonra

Canm inslh gözlerim doğru gormustr sayıyı anlamadm ama konsantrasyon 22ml demi yani toplamda 70milyn kadr sperm oluyor ve %50si hareketli. Bnce iyi canm değerler morfoloji de iyi lökositte yok. Boş gebelk genelde yasanabiliyormus canm ya döllenme esnasında sorun oluyormuş sanırım ilk gebelkse smdilk pıhtılaşma testine gerk yok ama öncesi düsk yasadiysan br trombofili paneli testi yaptrabilirsin pıhtılaşma danda kaynaklanabilir boş gebelk . En önemli etkeni senin düsndügn gbi spermde olan bozukluklar. İnslh br daha olmaz canm genelde tekrarlamaz spermde sıkıntı olursa tekrarlıyor hatta burda br arkadaş var friendy diye onun 3 boş gebeliği var cnku esinde sperm dna hasari vardı. Buda genelde varikoselden kaynaklanıyor senin esinde böyle birsy yoktu hatırladığım kadaryla
Öncesi düşügum yok canım esimde varikosel yok. Bilmiyrmki ki ya aklımda bin tane soru var. Sperm DNA hasar testi yaptırmayı dusunuyrm.. ikna edersem inşallah.sagol yorumların için teşekkürler canım Allah razı olsun inşallah sağ saglim kucağına al bebegini. friendlyfriendly friendlyfriendly Ankara'da mı yaşıyordun nerde yaptırdın acaba bende yaptırayım..

Öncesi düşügum yok canım esimde varikosel yok. Bilmiyrmki ki ya aklımda bin tane soru var. Sperm DNA hasar testi yaptırmayı dusunuyrm.. ikna edersem inşallah.sagol yorumların için teşekkürler canım Allah razı olsun inşallah sağ saglim kucağına al bebegini. friendlyfriendly friendlyfriendly Ankara'da mı yaşıyordun nerde yaptırdın acaba bende yaptırayım..
Şahsen benm fikrm gerk yok canm varikosel yoksa hasar bildiğim kadarıyla kendiliğinden olmuyor ama friendlyfriendly friendlyfriendly arkadasm daha hakim konuya. . Hamile kaldığında coraspin kullandirabilir belki doktorun ilk oluşum aşamasında bnce doktorunla gorus .

Canm diğer kısmı umuramiyorum ama göbekten aşağı ve göbekten yukarı doğru br çizgi halinde sıralanmış ve siyah olmuslar uzuyorlarda . Hamilelikte olabiliyorms dediğin gbi . Az once br arkadaş eldivenle al dedi sanırım en iyisi o uzun ve siyahları alıp kısa tüyleri hc ellememk ilerde siyah olarak çıkmasınlar sonra
Evet hamilelikte olabiliyormuş canım, uzun olanları eldivenle almak en mantıklısı ,kısalara dokunma

:bicak: kızlar bel ağrım var çok fena kasık ağrım ve meme hassasiyeti. 9.3.2017 de tam koyu çizgiye yakındı ve ilişki olmuştu 10.3.2017 de ilişki + preseed kullandım ama yum testi bozuk çıktı ve akşam yapmıştım çizgi yoktu. bugün de ağrılar başladı.
bat 31.3.2017 sizce nedir? heveslenmek de istemiyorum ama acaba mı diyorum

Şahsen benm fikrm gerk yok canm varikosel yoksa hasar bildiğim kadarıyla kendiliğinden olmuyor ama friendlyfriendly friendlyfriendly arkadasm daha hakim konuya. . Hamile kaldığında coraspin kullandirabilir belki doktorun ilk oluşum aşamasında bnce doktorunla gorus .
Haklısın canım aslında şuan hiç düşünmem rahat olmam gereken zamanda dahada stres yaptım. 3 ay bu düşüncelerden uzak durmam gerek hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıklı gebelikler olsun.

kese hiç görünmedi canım bende artık 9. haftalık olması gerekirdi değerim hiç kese görünmesi gereken kadar yükselmedi
bir ara düştü sonra tekrar yükselmeye başladı bu arada 6 gün süren ikigünü yoğun kanama olan bir düşük kanaması yaşadım ama bundan sonra tekrar değer yükselmeye başladı
Canım geçmiş olsun nasıl bişey bu böyle :(( kendiliğinden düşük olduğunda mutlaka içinde parça kaliyr oyuzden direk kürtaj yapıyorlar ama karından ultrasonla bile gözüküyor rahimde olanlar hiç görmemişlerdir parça var mı yokmu.dis gebelikten mı supheleniyrlar

Canım geçmiş olsun nasıl bişey bu böyle :KK43:( kendiliğinden düşük olduğunda mutlaka içinde parça kaliyr oyuzden direk kürtaj yapıyorlar ama karından ultrasonla bile gözüküyor rahimde olanlar hiç görmemişlerdir parça var mı yokmu.dis gebelikten mı supheleniyrlar
evet canım dış gebilikten şüpheleniyor sanırım.

Back
X