- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Kağıt bnde değil kuzum eşim foto olarak gnderdı fotografı telefona kaydetıp yakınlaştrsanCanım biraz daha yakından çeksene hiç okunmuyor.
Ekran goruntusu kaydet ordan yakınlastrablrsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kağıt bnde değil kuzum eşim foto olarak gnderdı fotografı telefona kaydetıp yakınlaştrsanCanım biraz daha yakından çeksene hiç okunmuyor.
8 10 lökosit mi yazıyor orda ??Kızlar sonuç çıkmış doktor degerler cok guzel demiş fotografını gnderdı bnde kndı doktoruma mail degılde whatsapp tan attım oda gayet guzel dıyor doğsl yoldan olabılırmiş sadece bıtane vıtamın takvıyelı ilaç vermiş o kadar bnde dışardaydım keçiboynuzu ozu aldım kotu cıkarsa destek olsun dıye foto atıcamda tc falan yazıyr onu kırpım oyle atım sızden dolayı degıl internette kalır bıde ay cok mutlu oldum bn ya ama nıye olmadıkı o zaman dedım doktr
Hersey beyınde bıtıyr dedı rahim filmi dedım cekerız o zaman dedı..
Hayırlısı bakalım bıde siz bakınEki Görüntüle 1967117 Eki Görüntüle 1967117 ay beta hcg pozıtıf cıkmış gbym suanda
Hadi gözün aydın canım çok çok çok sevindim allahım bebişide çok bekletmesin inşallahKızlar sonuç çıkmış doktor degerler cok guzel demiş fotografını gnderdı bnde kndı doktoruma mail degılde whatsapp tan attım oda gayet guzel dıyor doğsl yoldan olabılırmiş sadece bıtane vıtamın takvıyelı ilaç vermiş o kadar bnde dışardaydım keçiboynuzu ozu aldım kotu cıkarsa destek olsun dıye foto atıcamda tc falan yazıyr onu kırpım oyle atım sızden dolayı degıl internette kalır bıde ay cok mutlu oldum bn ya ama nıye olmadıkı o zaman dedım doktr
Hersey beyınde bıtıyr dedı rahim filmi dedım cekerız o zaman dedı..
Hayırlısı bakalım bıde siz bakınEki Görüntüle 1967117 Eki Görüntüle 1967117 ay beta hcg pozıtıf cıkmış gbym suanda
Bebeğim doktoruna sor bakalm 8 10 lökosit varmis ya o problem olmazmiymis?? Hareket ve sayı iyi ama lökosit olması iyi değil bari antibiyotik vereymis verdiği ilacn adı ney acaba takviye verdiğine eminmisin?Eki Görüntüle 1967121 yakınlaşrtp kaydettım
Ay maşallah hayran kaldım enerjine canım valla:)) çok girmiyorum arada yazılanları okuyorumda senin yazdıklarını okudukça ne güzel ne enerjik diyorum:) biz bu ay ilk defa tüp bebek tedavisine başladık inşallah hayırlısı olsun bana senin gibi moral veren insanlar lazım:))Al benden de okadar. Tavlaya tavlaya yediriyodumçakşır otu spermlere cokkk faydaliymis esimede onu yapcm. Hep ben mi otlanacam yaniii azda o icsin baba olmak ot icmeyi gerektirir. Kuru olmamak sartiyla
![]()
Suan disardaysan git hemen at kestanesi al 4 5 tane.. aktarda olurEki Görüntüle 1967121 yakınlaşrtp kaydettım
Basladinizmi canm hadi hayırlısı olsun :)))Ay maşallah hayran kaldım enerjine canım valla:)) çok girmiyorum arada yazılanları okuyorumda senin yazdıklarını okudukça ne güzel ne enerjik diyorum:) biz bu ay ilk defa tüp bebek tedavisine başladık inşallah hayırlısı olsun bana senin gibi moral veren insanlar lazım:))
L argını hormonend mı ne oyle bı ilaç vermiş o neykı sıkıntımı olur kı acabaBebeğim doktoruna sor bakalm 8 10 lökosit varmis ya o problem olmazmiymis?? Hareket ve sayı iyi ama lökosit olması iyi değil bari antibiyotik vereymis verdiği ilacn adı ney acaba takviye verdiğine eminmisin?
İnşallah canm ama bu kadar ay olmamasına sebep ne blmyrm çatlama oluyor sıkıntı yok enfeksıyon falanda yokHadi gözün aydın canım çok çok çok sevindim allahım bebişide çok bekletmesin inşallah
Normalde varise iyi geliyor. Ama vücuttaki intihap durumlarinida yok ediyormuş. L argini takviye doğru canm. Valla bilmiyorum bnce antibiyotik vermesi iyi olurdu benm fikrm tabiki doktor değiliz ama spermde neden lökosit olsun ki 1milyonun altında normal kabul ediliyor ama 8 10 çıkmış . Sen bunu sor doktoruna brde burda br arkadaşa daha demistmL argını hormonend mı ne oyle bı ilaç vermiş o neykı sıkıntımı olur kı acaba
Niye doktr normal dedı kı
Dışarda deglm suan ama alırım ne işe yarıyr at kestanesı
Allah canım vakti var demek ki sen herşeyi yaptın tek yapman gereken tevekkülİnşallah canm ama bu kadar ay olmamasına sebep ne blmyrm çatlama oluyor sıkıntı yok enfeksıyon falanda yok
Eşim ayvayi dorayip ustune bol limon ve tuz ekliyodu tadi cok guzel oluyo tavsiye ederim :)Günaydın kızlar :) Benim yine midem bulanıyorHiç geçmiyor zaten.
Allah razi olsun . İyiyiz şükür yarin kontrol var bakayım büyümüş mü yumurta bekliyoruz öyle. İlaçlar dün bitti. Allah hayr etsin. Sen nasılsin nasıl gidiyor hamilelik canım herşey yolundadır insalah
Ay maşallah hayran kaldım enerjine canım valla:)) çok girmiyorum arada yazılanları okuyorumda senin yazdıklarını okudukça ne güzel ne enerjik diyorum:) biz bu ay ilk defa tüp bebek tedavisine başladık inşallah hayırlısı olsun bana senin gibi moral veren insanlar lazım:))
Aminn cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Kizzz valla bise anlamadm aldığı şeyi tüpten almamsmi yani??
Kızlar dun gece cok dua ettım insan adet gelsin diye dua edermı dedımkı Allahım eğer yoksa sabaha gelsınde gıdıp boşuna test almıyım dedım
Sabah geldi huysuz keyfıne gore takılıyor...
Nasip onumzdekı aya okmazsa sonrakı aya nefes aldıkça devam
Ve ovulasyın testımı yenı gelın var altta ona verdım ovulasyon takıbı yapmıcam gelıse gelır gelmezse kendı bılır..
eşim bugun izmirde hala orda bı ozele gdp yaptrcak sonucu gorcez bakalım
Hayırlısı bu ayda değilmiş