- 3 Ekim 2016
- 1.114
- 1.696
- 83
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar nasilsiniz klomenin son günü bugun hic umudum yok dr sabah 2 aksam2 4 tane ic dedi.cuma kontrole cagirdi.yeni hamis haberi varmi
Sancım var kuzu ya cok var hele yuruyunce falanCanim sonuc cikmis cok sevindm ozellikle senin mutlu olmana. Sen rahim filmi istemissin cektirecek misin onu reglin nasil sancili mi iyi misin normalde kivranirdin da
İnşallah valla bnde hamıke olmuşum gibi sevndm dıyeblrm bn yınede kecıboynuzu ozu almıştm yedrm barıNisaberatim canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağını doldursun ...
Alimin zikri neyse zikri öyle oluyor. Walla gebelik le yatıp gebelikte kalkıyoruz. İnşallah hayırlısı olur canım sana da. Ne zamana kadar korun dedi doktorun? İğne vurulacağım mecbur kendi olmuyor nasıl olsa hayırlısı. Büyümüş müdür bilmiyorum 11gün olcakCanim benim ruyamda dr yine klomen veriyodu bana :)) Allah yardmcn olsun bu ay insallah tutar canim catlatma ignesi de olacak misin bu ay
Alimin zikri neyse zikri öyle oluyor. Walla gebelik le yatıp gebelikte kalkıyoruz. İnşallah hayırlısı olur canım sana da. Ne zamana kadar korun dedi doktorun? İğne vurulacağım mecbur kendi olmuyor nasıl olsa hayırlısı. Büyümüş müdür bilmiyorum 11gün olcak
Sancım var kuzu ya cok var hele yuruyunce falan
Evet rahım fılmı istedim bide onu çektrcm yanı ıkı kişidede sorun yoksa neden olmuyrkı anlamadım bn ya
Sen nasılsın iyimisin şimdi
Bence hatalı test canım yarın yeniden deneKizlar ovudan sonraki 10.gun bugun esim sabah test aldi silik falan cikar belki dedim.omrumde gormedigim sekil cikti bakip yorumlarmisiniz guleyim mi aglayim mi
Ilk basta tek cizgiydi dagildi sonra gecersizmi hatami verdi acaba
Bence hatalı test canım yarın yeniden dene
O kanama dis gebelikte de oluyor canim korkutmak amacli değil emin olmak icin konuşuyoruz. Ben en başından berikese hiç görünmedi canım bende artık 9. haftalık olması gerekirdi değerim hiç kese görünmesi gereken kadar yükselmedi
bir ara düştü sonra tekrar yükselmeye başladı bu arada 6 gün süren ikigünü yoğun kanama olan bir düşük kanaması yaşadım ama bundan sonra tekrar değer yükselmeye başladı
kızlar dostinex kullanıyorum sürekli baş dönmesi halsizlik bulantı ve mide yanması yaşıyorum bunlar ilaçtan mıdır yoksa hamilelik olabilir
ilacın öyle bi yan etkisi var malesef ağır bir ilac. ama dostinex kullanirken hamile kalan da çok insan var. hakkınızda hayırlısı olsun
kızlar dostinex kullanıyorum sürekli baş dönmesi halsizlik bulantı ve mide yanması yaşıyorum bunlar ilaçtan mıdır yoksa hamilelik olabilir mi
saol canım adetim biteli 10 gün oldu bu kadar çabuk gebelik olmazilacın öyle bi yan etkisi var malesef ağır bir ilac. ama dostinex kullanirken hamile kalan da çok insan var. hakkınızda hayırlısı olsun
Soruyorum sormam mi bunları ve fazlasını. Vardır bir hayır canım ya. İnsalah bu hayır getirir sana bir dönem geçsin bakalım inşallah iyi olur. Duam seninleKontorele gittiginde sormuyomusun ne kadar buyumus hangi tarafta olmus kac taneymis kaliteli mi vs ben hep soruyodum :)) bir ay korun dedi canim benimki. Oda galiba adet döngümu belirleyip ona gore yumurtlama ona gore gebelik vs vs biseyler icin. Cunku ben ayin 25inden beri kanama yasiyorum. Iki gundur regl gibi geliyo iste farkediyorum.. ne zaman biter sonrakisi ne zaman baslar bilmiyorum. Benm regl ilacsiz 2 ayi buluyo gelmesi. Tam döngümü duzene sokmustum ne guzel. Eger bu olay basima gelmeyip regl olsaydim bende suan 16.gunum olacakti belkide rahim filmi cektirmistim coktan... Allahtan hayirlisi bakalim.nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz...
gulii7 nasilsin canim :)