• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allaha sukur canim iyimm:KK15:yumu kovaliyorum 13. Gundeyim hala piki yakaliyamadim:KK51: seninde iyi olmana ve moralini yuksek tutmana cok sevindim:KK200: Rabbim tez zamanda yuzunuzu guldursun insAllah

Amin canim ben bu ay rahatim Allah size kolaylik versin :) hiicc strese sokma kendini gunasiri devam insallah tutturursunuz :)

O kanama dis gebelikte de oluyor canim korkutmak amacli değil emin olmak icin konuşuyoruz. Ben en başından beri ZK_ASK ZK_ASK ya der dururdum yasadiklarin dış gebelige benziyor diye cogu kisi normal ilerliyor dediyse de bana hep öyle hissettirdi. Degerin baya yüksek rahimde en azinda pihti gibi bisi gorunmesi gerekirdi birak keseyi bi anormallik görünmesi gerekirdi diye tahmin ediyorum. Doktorunu degitirmesen bile dış gebelik olabilir mi bakar misiniz diye bi ultrason iste görünür. Allah tez zamanda bu dertten kurtarsin saglikli bi hamilelik saglikli evlat nasip etsin

Aynen canim benimde leke tarzi geliyodu sonra iki gun yogunlasinca dusuk yapiyorum sandim bende hatta burda tribe girip kizlara veda etmistim :D o kanama sonrasinda deger artmisti hepmz sasirmstk sonrada indi cikti derken vs vs seninde beynini yakmistim o sira :D

Benim yine kafam kırık şu içimdeki mutluluğu çözmüş değilim , kırlara bayırlara çıkıp koşasım var . Deli miyim neyim :KK53::spor: hayır yani yolunda giden birşeyim de Yok ama nerden bakıyorum hayata hangi toz gözlüklerle bilmiyorum zuzuu sen nerelerdesin nasıl oldun kuzum ZK_ASK ZK_ASK

Baktigimiz gozlugun pembesi gittiii tozu kaldii :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Bende senden halliceyim işte :D aynadaki yuzunun karsiligi benimmm :KK75::)) nasil olayim doktora gttm bugun degerim sukurler olsun dusuyo zuzu:KK73: igneye gerek kalmadi 1 ay korun dedi ve kanama full time devam :KK23:

Hic biseyi kafana takma bak yolunda giden bisy illa ki bulcaz misal nefes alip veriyoruz vee nefes aldigimiz surece umut hep varrr

Kizlar ovudan sonraki 10.gun bugun esim sabah test aldi silik falan cikar belki dedim.omrumde gormedigim sekil cikti bakip yorumlarmisiniz guleyim mi aglayim mi

Ilk basta tek cizgiydi dagildi sonra gecersizmi hatami verdi acaba

Cok erken yapmissin kanda belki cikacak olan seyi idrara gecmeden test yapmissin canim 3-4 gun sonra tekrar yap tabi dayanabilirsen :)

Cok erken yapmissin kanda belki cikacak olan seyi idrara gecmeden test yapmissin canim 3-4 gun sonra tekrar yap tabi dayanabilirsen :)

yarin merkeze gidecegiz kanda baktiricam varsa dusukte olsa cikar heralde kiz dahada baktrmam adet olana kadar 4 gunum var adete ,esimde stres yapiyosun oluruna birak bekleyelim adeti dior uyuz oluyorum ben cok sabirsizim

Kizlar ovudan sonraki 10.gun bugun esim sabah test aldi silik falan cikar belki dedim.omrumde gormedigim sekil cikti bakip yorumlarmisiniz guleyim mi aglayim mi

Ilk basta tek cizgiydi dagildi sonra gecersizmi hatami verdi acaba

Keske ilk gebeligimden test fotolarımı atmasaydim da gosterseydim gerci k.k. de vardi ama 2 sene oncesinde kaldi. Ben adet gunumde yaptigim test te de böyle bi çizgi gördüm ama benimki şöyleydi ikinci çizgi cikti silik ama ortadan da dümdüz bi cizgi cikti :D bu test bozuk demistim sonra bi test almaya gittim ilk idrarla falan degil baya gelişine yapmistim pozitif cikmisti. Insallah vardir canim.

Sagol canim yasadigim seyin agirligini delilige vurarak atmaya calisiyorum :)

Hayat felsefem şu tarafa gidiyor artik; Yere ne kadar sert çakılırsan o kadar yükseğe fırlarsın. Bitişler başlangıç noktasıdır. Unutma, gün biter gece başlarrr, gece gider gün başlar :) bir ay sonra Zehrada ari gibi bebis calismasina baslar :)) :KK73:

Ilk tup bebek denemeniz mi kuzum? Bizide haberdar et olurmu? yaa insaallahh bu ay sonuc verecek. Dualarim sizinle nasibinde vardir insallah
Allahim yardmcnz olsun hayirli olani versin hayirlica nasip etsin bebisi..:KK37:
evet kuzum ilk bende hep dua ediyorum hepimize. bugün kontrolüm var işte 4. günüm iğne kullanıyorum gonalf . heyecanlıyım ya korkuyorum gerçi anestezi filan dedi hissetmiceksin dedi ama ne biliyim:) İnşallah bende senin gibi artık pozitif düşünmeye başlarım. haberdar ederim merak etme zaten olmazsa bi süre ara vericem canım.

Hc mi almaym ya çok kötü ama hamilelk çizgisi kahverengi oluyor demi deri ? Öyle degl bildiğin sıralı kück ince siyah kıl daha kalin ve çok çıkmasından korkuyorum kırlar yardmci olun :KK17: LovePink_ LovePink_ @sakyuz @Zanamm174
Canım göbeğinden mi bahsediyorsun? Evet kıllanma artıyormuş hamilelikten sonra eski haline dönüyormus ama ben 1 kere agdayla aldırdım yani rahatsız oluyorum cunku... Bu ay bir daha gidicem zamanı geldi.

Amin canim ben bu ay rahatim Allah size kolaylik versin :) hiicc strese sokma kendini gunasiri devam insallah tutturursunuz :)

İyi yapiyosun canim, baya yordu seni bu olay dinlen kendine gel yeni maclara bomba gibi hazir ol :halay:
hi hi, ben cok rahatim o konuda cok sukur gelisi guzel takiliyoruz. Bi iki gune pik yapar diye dusunuyorum

yEL097.jpg

O kanama dis gebelikte de oluyor canim korkutmak amacli değil emin olmak icin konuşuyoruz. Ben en başından beri ZK_ASK ZK_ASK ya der dururdum yasadiklarin dış gebelige benziyor diye cogu kisi normal ilerliyor dediyse de bana hep öyle hissettirdi. Degerin baya yüksek rahimde en azinda pihti gibi bisi gorunmesi gerekirdi birak keseyi bi anormallik görünmesi gerekirdi diye tahmin ediyorum. Doktorunu degitirmesen bile dış gebelik olabilir mi bakar misiniz diye bi ultrason iste görünür. Allah tez zamanda bu dertten kurtarsin saglikli bi hamilelik saglikli evlat nasip etsin

Dr kürtajdan çıkan örneği pataolojye göndereceğini ordan gelecek cevaba göre rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişemeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakılacağını ve kürtaj sonrasında değerlerin düşmesinin takibi yapılacağını düşerse iğneye gerek kalmayacağını düşmez ve dış gebelik sonucu gelirse iğne vuracağını söyledi arkadaşım

Back
X