- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
E var :) Kan tahlili verdin mi? Çok tebrik ediyorum Rabbim kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin inşallah.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E var :) Kan tahlili verdin mi? Çok tebrik ediyorum Rabbim kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.Dr kürtajdan çıkan örneği pataolojye göndereceğini ordan gelecek cevaba göre rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişemeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakılacağını ve kürtaj sonrasında değerlerin düşmesinin takibi yapılacağını düşerse iğneye gerek kalmayacağını düşmez ve dış gebelik sonucu gelirse iğne vuracağını söyledi arkadaşım
Ağrısız sancısız geçer inşallah canım benim şifan olsun.Kızlar 1-2gündür giremiyordum şuan rahim filmi için beklemedeyim dua edin bana korkuyorumda
Amin inşaallah canımAğrısız sancısız geçer inşallah canım benim şifan olsun.
Tebrik ederimmm benimde böyle çıkmıştı ilk çok güzel hemen kan testi yaptır
Canımmmmm çok geçmiş olsun inşaallah en tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim bizlereZuzuşş simdi ciktm doktordan. 132 olup sonradan 49 olan degerleri gosterdim. Kimyasal gebelik gibi gorunuyo dedi. Sagliksiz inis ve artis oldugunda dis gebelik tehlikesi oluyo ama degerin guzel dusus gostermis dedi.. Ben kurtaj mi oldum gecen hafta dedim. Kurtaj gibi degil icini temizledik sadece dedi. Ultrasonda karnmdan bakti temiz dedi.. eger dusmeseydi metotreksat ignesi yapacaktik vs vs biseyler soyledi. Dam diyo pece diyo anlamadim :) . Carsamba patoloji sonucu cikacak o zamanda kan verip gorunecegim doktora insallah. Bide sonucu ogrenecegim. Bir ay korun, kanama normal dedi...
Esimle gezmelere gidiyoruzzzz Allahinnn buguneee cokkkkkk sukurrrrrrrrrrrrrrr![]()
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım korkma tıkanıklık yoksa hiçbirşey hissedilmiyor inşallah açıktırKızlar 1-2gündür giremiyordum şuan rahim filmi için beklemedeyim dua edin bana korkuyorumda

İnşaallah canım inşaallah vesilem olurHadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım korkma tıkanıklık yoksa hiçbirşey hissedilmiyor inşallah açıktır![]()
Ben bundan daha az belirginken vermiştim :) Olmuşla ölmüşe çare yok ama yine de sen bilirsin canım.canım kan vermedim. korkuyorum kan veririm sonra adet olurum diye :) biraz beklicem çok silik çizgim adet olmazsam bu hafta cmartesi kan vericem . belki cok olumsuz duusnuyorsun dıceksınız ama napayım kanda ogrenmıyım en azndan ıstıyorum
Böyle durumlar bize de umut oluyor çok güzel canım maşallah yahiç yaşamadım canım kimyasal gebeliğim bile olmadı adetim sürekli gecikirdi adet düzensizliği olduğu için hep test yapardım silik çizgiye bile şahit olamamıştım![]()
Benim de aynı ikinci çizgiyi görebilecek miyim birgün merak ediyorum Amin inşaallah canım
Ben bundan daha az belirginken vermiştim :) Olmuşla ölmüşe çare yok ama yine de sen bilirsin canım.
14.86 :)kaç çıkmıştı hcg o zaman canm
14.86 :)
Kendini üzme tek ilişkiyle gelen mucize seninki inşallah bu kez sağlıklı bir gebelik olacak :)ooo minnoşş kuzuuu
Kendini üzme tek ilişkiyle gelen mucize seninki inşallah bu kez sağlıklı bir gebelik olacak :)