• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen şunu farkettm burayı çok fazla onemsiyorum ban yedim günden beri baktm daha rahatm kafa olarak brde çok saçma br sebeb yüzüneydi bnm için. Polemiğe gireni banlayacak yerde bni banliyorlar..
O seni sinir eden gelsin bnle grsın bakım polemiğe nasıl vryrm cvabını utanmaz ya boşver takma bıraz kafanı rahatlat canm onmseme hiç

Oyşşş yerım senı bn sen ne zamn başlcn korunma donemı verdımı doktr sana içimden bi ses zehramın hmn olcak bebişi dyr

Kuzum benim dr 1 ay korun dedi. Kanama da bugun kesiliyo sukur. Yarin dr a gidecegiz yine. Patoloji sonucu cikacak bakalim sonucu aldktan sonra bi sure ne doktor ne catal yuzu kesinlikle gormek istemiyorum. Biran once bebek olsun demiyorum artk aldim agzimin payini :) icindeki guzel ses beni heyecanlandirmasin bakk gaza geliyorum sonra :))

Kuzum benim dr 1 ay korun dedi. Kanama da bugun kesiliyo sukur. Yarin dr a gidecegiz yine. Patoloji sonucu cikacak bakalim sonucu aldktan sonra bi sure ne doktor ne catal yuzu kesinlikle gormek istemiyorum. Biran once bebek olsun demiyorum artk aldim agzimin payini :) icindeki guzel ses beni heyecanlandirmasin bakk gaza geliyorum sonra :))
Sen gelme gaza al onlemını tabıkı de hm vucudun hm beynn dınlensın canm hayırlısını yasadık inşallah guzel gunler olcak sonuçlarından hber vr mutlaka

2 aydır beri 34 günde oluyorum ama yum. testi yapıyorum o da 13.gün koyuya en yakın dı. daha sonra akşam yaptım silinmeye başlamıştı. test yapıyorum yum.testi yine çizgi renkleri birbirine yakın oluyor yine siliniyor bugünki mesela silikti.
bakalım ne olacak sanki yumurta bugün çatlıyormuş gibi ağrım var kasık da belim de ve meme hassasiyeti var bilmiyorum aklım çok karışık
34 -14 = 20 . Gun yumurtlamissin canim ozaman 2 aydir..battan 14 cikartiyruz ona gorede bakabilirsin

Nisaberatim Nisaberatim dua ediyorum sana cnm ve diger bekleyenlere :))) :KK200::KK200:
Oyşşş canm bnm Allah razı olsun senden bnde herkese edyrm inşallah nisanda alırım guzel haberı bnde her ay yenı umut işte bu ayda devam etcem ovı. Testıne adet olunca ofkemden bıdaha kullanmıcam demştm bi arkadas kullanmann ıkıncı ayında kalmış ya hanı acaba olabılırmı bnde dedım bıdaha denıcm dualarını eksık etme canım bnm
Nasılsın

Dıkkatli ol ıkız olabılır bı doktora gdnce haber ver bakalm kaç kese var
Çok sağol cnm ben tam anlamıyorum ama burda yazılan değerlere falan bakınca banada biraz yüksek geldi hakkımızda hayırlısı inş Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere

Kızla

İnşallah yuzun guler canım bunu cok içten istyrm inan
Guzel haberlere 6 gunmu kaldı
Canim allah razı olsun. Hepimiz hep içten dua ediyoruz birbirimize bundan eminim sizinde tertemiz niyetlerle benim icin dua ettiğinizi biliyorum. Eee bugün de bittigine göre 7 gun kalıyor 7 buçuk gün hatta... Merakla sabırsızlıkla bekliyorum canim. Bakalım soz verdim kendime hep diyorum test yapmicam diye ama son gunler eteklerim tutuşur.

Back
X