• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Fikirlerin biraz farklı geldi bana ,kaderci ve bir şeyleri zorlamama ,düşündüm hak verdim sana aslında bir şeyi ne kadar çok istersek o kadar uzağa koymuş ulaşamıyormuş gibi oluyoruz ,hoşuma gitti :)

ay evet beni anlamana cok sevindim :) ama öyle değilmi insanın zaman algısı bile değişiyor. Mesala cok istediğin bişeyin zamanını beklemek uzun olur ama istemediğin zaman kısa gelir. Bu hayat böyle duygularına ve isteklerine kem vurabildiğin sürece daha az üzülüyorsun.

Merhaba arkadaşlar ya ben kaç haftalik hamile olduğumu anlayamadım 12 Şubat son adet günîm yani baslangici.ben her ay bir kaç gün önce olurum günümden 14 martta testte 351 hcg cikti test sonucum nu anlayan yazabilir miEki Görüntüle 1968341

canım adet tarihinde 12 şubat olduğu için 4. hafta içinde görünüyor.
3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Merhaba arkadaşlar ya ben kaç haftalik hamile olduğumu anlayamadım 12 Şubat son adet günîm yani baslangici.ben her ay bir kaç gün önce olurum günümden 14 martta testte 351 hcg cikti test sonucum nu anlayan yazabilir miEki Görüntüle 1968341
4 hafta 4 gunluk hamilesin canim :)

Kızlar günaydin internete cok giremiyorum hepiniz iyisinizdir insallah guzel haberler geldiginde bana da soyleyin canlarim dualarim sizinle. ZK_ASK ZK_ASK @Nisaberatim @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk S selifor Babies16 Babies16 @Htckbrysl osay3 osay3 ve etiketleyemedigim diger arkadaslarim

Canimmm... Biz iyiyiz sen nasılsın? Bende gecen ay daha aktiftim sanki. Biraz hasta oldum yatak döşek yatıyorum. Haftaya regl günü persembe... Bakalım bekligorum gelemeyesice.. :D

hesaba göre bugün .. sabah 5 de değerlendirmiştik ama uzun süre sırtüstü yatamadım
Uzun sureye gerek yokki bana dr um 20 25 dk fazlasiyla yeter dedi.ki millet ayakta hamile kaliyor.spermin ileri hizi var sonucta o zaten ilk saniyelerde ilerliyor onlara takilma.ama madem gec yum oluyor ben gibi su onumuzdeki 3 4 gunu daha gun asiri degerlendir canim

Canim son adet tarihi baz alinarak gebelik hesaplanir ilk asamada.sonra bebegin buyuklugune gore hafta gun tayini yapilir buna takilma.suan icin taslak olarak 1 ayli hamilesin tibben.

:KK49::KK49:O zaman totemini kuvvetlendireyimhamile kaldgm ay yerlesme zmnlari bnde salya sumuktum pecete burnumda geziyordum cok sonra ogrendum ki hsmileymisim sonra gorumcemi falan arayip haber verdigimde aaaa hatrliyomusun iste beraberkn hastaydin bende hamile kaldigim ay nezle olmustum demisti .vucud direncsiz kslabiliyomus .yada denk gelmisti bilmiyorm ama gorumcemde doktor illa bi kulak asinaligi vardi demek ki ZK_ASK ZK_ASK

Ay canimmmm gebelik belirtisi diye literature gecsin bu :D :D

Çok iyi sayılmam bebegm tansiyonum düşuyo bunun nasıl br zararı olur biliyormusn?? Sn nasılsın bu arada
Gebelikte bu normal kuzum dinleneceksin bol bol. Tuzlu ayran iceblrsn onu okumustum burda bir yerde. Bebis senden beslenecek 3 ay boyunca :) normal boyle olman.. evdesin dimi calismiyosn bol bolll yattt :))

Sen gelme gaza al onlemını tabıkı de hm vucudun hm beynn dınlensın canm hayırlısını yasadık inşallah guzel gunler olcak sonuçlarından hber vr mutlaka

Sonuc temiz cikti cok sukur. Rahimden alinan parcada gebelige dair bisy cikmamis. Kan tahliline gore kimyasal gebelik gibi dursada patoloji sonucuna gore gebelik tupte baslamis dedi. Degeri 14e dusmus iki gun once dedim. 10 un altinda oldugunu gordukten sonra ozgursun artk dedi guldu. Bu aksam son kez kan verecegim. Ve bu defter tozlu raflara kaldirilacak Allahin izniyle :)

Gebelikte bu normal kuzum dinleneceksin bol bol. Tuzlu ayran iceblrsn onu okumustum burda bir yerde. Bebis senden beslenecek 3 ay boyunca :) normal boyle olman.. evdesin dimi calismiyosn bol bolll yattt :))
İlk 3 aydan sonra bebek anneden beslenmeye başlıyor kızlar. Ayrıca tuz kullanımı vücutta ödem yapıyor. Tansiyon düşüklüğü hamilelikte normal ama rahatsız edecek şekildeyse doktorunla paylaş derim. Sorunlarınız oldukca yazabilirsiniz elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım :KK15: B Biravucmutluluk

Kızlar birşey soracağım bilgisi olan veya basına gelen lütfen yazsın.

Bugün sabah araba yolculuğu yaptım yarım saat baya sarsıntılı bir yol idi eve geldiğimde kahverengi4-5 damla akıntım vardı ve belim acayip ağırdı reglime 4 gün var bu yerleşme olablir mi? Eğer hamile isem(inşallah) bebeğe bi zarar olmus mudur :KK14:

Ay canimmmm gebelik belirtisi diye literature gecsin bu :KK70: :KK70:

Bence debu kadar tesaduf olmaz heraldeee dimi kizlarr...o zmn nolur grip olalimmm :KK1::KK54:.....

Bnde simdi hastaneden geldim tsh 0.461 idi ya 5 kusurden ona dusmustu ilaci birakym mi diye gttm ama doktr hayr hayir devam et haftaya gel burda tahlil yapalim ona gore kara verrz henuz 15 gun olmus dedi...
Gebelik dysunuyosan bu deger cok iyi dediiiiii anlamadimm gardaslarim...uzman o ne derse yapicaz artikkk nrse dustu ya biraz rahatladim ROSE-MOON ROSE-MOON

Bugün sabah araba yolculuğu yaptım yarım saat baya sarsıntılı bir yol idi eve geldiğimde kahverengi4-5 damla akıntım vardı ve belim acayip ağırdı reglime 4 gün var bu yerleşme olablir mi? Eğer hamile isem(inşallah) bebeğe bi zarar olmus mudur :KK14:
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım, eğer varsa bu kadar yeni oluşan bir gebelik araba sarsıntısından etkilenceğini düşünmüyorum. yinede dikkat etmekte fayda var...Hayırlısı canım cok takmamaya calış...

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım, eğer varsa bu kadar yeni oluşan bir gebelik araba sarsıntısından etkilenceğini düşünmüyorum. yinede dikkat etmekte fayda var...Hayırlısı canım cok takmamaya calış...

Benim yumurtlama gununde antalyadaydik iki gun sonra 13 saatlik yola iki gun sonra yine 13 saatlik yola ciktik. Yolda da kasiklarim cok agridi usuttum sandim antalya sicak memleket soguktu ondan dedim. Acaba beni o mu etkiledi her halt aklima geliyo simdi neden boyle oldu diye bi aciklamasi yokmus bunun ama tuplerde hafif yapisiklik olmasi sigara kullanimi ve over kistleri buna sebep olabiliyomus bende sigara ve polikistik over var malum. Tupte hafif yapisiklik dahi olsaa o sperm ordan nasil gecti de gitti dollenip gelirken yolda takili kalip orda kaldi anlamiyorum. Kafa vermeyim diyorum ama acabalar sardi dort bir yanimi :)) sen ne diyosn yannecim :)

canım adet tarihinde 12 şubat olduğu için 4. hafta içinde görünüyor.
3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Bende öyle sanıyordum acildeki Dr daha çok yeni çok dikkat et 2 haftalik dedi ama bende belirtiler fazla bana 4 haftalik gibi geliyor

Canim son adet tarihi baz alinarak gebelik hesaplanir ilk asamada.sonra bebegin buyuklugune gore hafta gun tayini yapilir buna takilma.suan icin taslak olarak 1 ayli hamilesin tibben.
Acildeki Dr bana 2 haftalik dedi anlayamadım belirtilerim sizin dedginz gibi 1 aylik

Canım inşallah hamilesindir daha kese bile yeni oluşur bu zamanlar bebek oluşmamıştır ki etkilenmez yani... Normalde regline bir kac gün kala böyle bir durum yaşıyor musun?

Back
X