- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
Çok güzel döneme denk geldik hatta :))Aynen canm. Ya sabır :) ay geneki guzl br döneme denk geldk:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel döneme denk geldik hatta :))Aynen canm. Ya sabır :) ay geneki guzl br döneme denk geldk:)
Gözünüz aydın sağlıkla kucağına alırsın inşş :)Çok teşekkür ederim :) Sebepsiz infertilite teşhisi kondu. İkinci tüp bebek denemenizde oldu çok şükür :)
İnşallah canım. Allah hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın :)Gözünüz aydın sağlıkla kucağına alırsın inşş :)
Amiin amin canım:) Allah olmayanlara da tez zamanda nasip etsinİnşallah canım. Allah hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın :)
Gozun aydin canim Allah kucagina almayi nasip etsinÇok teşekkür ederim :) Sebepsiz infertilite teşhisi kondu. İkinci tüp bebek denemenizde oldu çok şükür :)
Ay smdi simardimÇok güzel döneme denk geldik hatta :))
İnşallah değildir canım. İnşallah bu ay hayırlı haber alırsın alırızkızlarrr ... 7 gün kaldı adetime hatta artık bugünü saymazsak 6 gün diyebiliriz.
hayret bu ay hiç belirti yok derken bugün rahmimin alt tarafında bi çekme oldu garip bişiler ağrı sızı diyemem de tam alt karında bi şişkinlik mi desem gerginlik mi batma mı desem bilemedım. onun dışında bugün göğüs ucları acımaya başladı.. umartım adet belirtisi değildirinşallah
ahh canım yaaa ne kadar da çok istiyorum o mutlu haberi bende alır mıyım...inşallah bekleyenler olarak hepimiz o güzel haberi yakın zamanda alırız.İnşallah değildir canım. İnşallah bu ay hayırlı haber alırsın alırız
İnşallah canım İnşallah. Vardır bir hayır. Olmasına da olmamasına da. Test yapmıyorsun değil mi yine? Ben 14unde iğne vuruldum 2nisan dan önce test yapmak istemiyorm inşallah olmazsam tabiahh canım yaaa ne kadar da çok istiyorum o mutlu haberi bende alır mıyım...inşallah bekleyenler olarak hepimiz o güzel haberi yakın zamanda alırız.
Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin tebriklerBnde varim cok küçüğüz henüz 4 haftalık M minik_anne_1
Ayvacık
darısı senin göbeğine inslh. Kac gün kaldı canimmm hislerin nasıl.? Bu ay test yapmiyormusun??? :)Allah razı olsun cnm Rabbim isteyen herkese versin inşallahAllah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin tebrikler
yok canım test yapmadım daha hiç bu ay gene yapmayacağım. iğnenin 9.günü işte bitiyor bugün. tutucam kendimi. inşallah ikimizde umdugumuzu buluruz bu ay.İnşallah canım İnşallah. Vardır bir hayır. Olmasına da olmamasına da. Test yapmıyorsun değil mi yine? Ben 14unde iğne vuruldum 2nisan dan önce test yapmak istemiyorm inşallah olmazsam tabi
hahah herkes aynı şeyi soruyor geçen ay hepinizi test delisi ettim tabiAyvacık
darısı senin göbeğine inslh. Kac gün kaldı canimmm hislerin nasıl.? Bu ay test yapmiyormusun??? :)
İnşallah canım ard arda güzel haberler alırızyok canım test yapmadım daha hiç bu ay gene yapmayacağım. iğnenin 9.günü işte bitiyor bugün. tutucam kendimi. inşallah ikimizde umdugumuzu buluruz bu ay.
amin canım benim ...İnşallah canım ard arda güzel haberler alırız
Göbekte bebek olunca her türlüsü yakışır canım bence en güzel kilo alımı hayatta. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahAyvacık
darısı senin göbeğine inslh. Kac gün kaldı canimmm hislerin nasıl.? Bu ay test yapmiyormusun??? :)