• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kız totemi duydun mu sen grip olan hamile oluyor bnde yumurtalama döneminde griptim tutmaz bu ay dedm ama kismetmis işte. Önceki hamileligimde de adete 3 gün kala olmuştum hemde temmuzda :KK70: ay hadi inslh totem devam etsn :KK66:)) ben baya yaklaşmıştır diye düşündüm canm daha 9.gunmus yaparsn sen 12.gunden sonra bn biliyorum sni :KK66:)
Totem dediniz de şunu fark ettim özelden mesajlaştığım bir kişi hariç hepsi hamişş oldu sonra ,hatırlıyon mu senle de konuşmuştuk hamile kaldığın ay :))

@okeanoss00 benim ilk hamileliğim zorunlu kürtaj olunca eşim sen istemediğin için böyle oldu demişti.
Ama yok gerçekten hiç istemiyorum felan demedim o sıra varsa kısmette olur diyordum. Tamam hamile kaldığımı duyduğumda biraz burulmuştum ama hamile kaldığım için değil nasil olcak hamilelik felan diye...
Kürtaj sonrası ilk adet ne zaman oldunuz
Bende çarşamba günü kurtaj oldum
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bir evlad sanada canım

Yaş benide düşündürüyor 39 yaşındayım bende

Oyyy kızlar hastayım yaaa öksürük nezle boğaz ağrısı ensem ağrıyor amaaan... Iğnenin 8.günü bugün bitti... Olacağı varsa da tam da tutunacağı günler. İnsallah bi zararı olmaz ya :KK43:
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah sonunda güzel haberlerini alacağız

Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemiyorum. Tüp bebek dini anlamda caiz değil felan gibi düşünülmesin yazdıklarım.
Aksine tıppa güveniyorum bilim ve ilim ile ilgili olan herşeye güveniyorum. Benim ablamda tüp bebek ile cocuk sahibi oldu.
Kesinlikle karşı değilim. Sanki zorlayarak elde edilen şeyin bana hayır getirmeyeceğine inanıyorum.Sadece cocuk konusu değil, he konuda ben öyleyim. Karakterim öyle...
Tüp bebek konusunda da acayip pazar oluşmuş. yaptıracağınız yeri iyi seçin araştırın canım.İnşallah allah gönlüne göre versin canım. Maddi menevi çabalarının karşılığı alırsın inşallah...
Sizinle ayni duyguları paylasiyorum. Bu nedenle 4.5 yıldır tüp bebek tedavisi görmedim. Ama artık ciddi ciddi düşünüyorum

Evet canm 3 tane ot söylemiştn :KK66: çok şükür canm o gün test yapmıştım çıkmamıştı onuda hatrliyormusn :)
Sen de ümitsizdin o ay otları söyleyince yaptım bazılarını olmadı falan dedin, ama bak bebişin sağlıkla büyüyor çok şükür :) o gün test yaptığını söylemedin canım dua etmem için ismini falan sordum ,sonraki gün baktım gruptan hamilesin :)

Sen de ümitsizdin o ay otları söyleyince yaptım bazılarını olmadı falan dedin, ama bak bebişin sağlıkla büyüyor çok şükür :) o gün test yaptığını söylemedin canım dua etmem için ismini falan sordum ,sonraki gün baktım gruptan hamilesin :)
Allahım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsn çok şükür kötü günler geride kaldı . :) 2 27 aylk bekleyişin sonu guzl biter inslh:)

Back
X