- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
Amin inş gazını sütünü konuşacağımız günleri de görürüz inş :)Allahım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsn çok şükür kötü günler geride kaldı . :) 2 27 aylk bekleyişin sonu guzl biter inslh:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inş gazını sütünü konuşacağımız günleri de görürüz inş :)Allahım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsn çok şükür kötü günler geride kaldı . :) 2 27 aylk bekleyişin sonu guzl biter inslh:)
Canım yine doktoruna danış tabi de ben boş gebelikten sonra uzun süre olmayınca doktora eşimin de gitmesine gerek var mi demiştim boş da olsa gebelik oldu eşine gerek yok demişti o zamanlar. Sonradan sorun oluyor mu tabi bilmiyorum üzerinden5 yıl geçti de eşim git desem gider diye düşünüyorum çünkü nasıl çaba sarf ettiğimi görüyor. Sizin de gebelik henüz erken yeni doktora başlayacaksın galiba herşeyi anlat ona inşallah hayırlısı olurOda gitsin tabi bu kusur degil bebek olmayinca ilk is kadini doktora goturmek oluyo biz Turk milletinde. Kendimde dahilim buna. Ben polikistigim ya ohoo benim tedavi gormem lazim deyip en bastan nakavt yedim. Esime bu ay olmazsa sende sperm ver demistm tmm demisti simdi sperm testi diyorum bende sorun yokmus ki sende de yok bende de yok bak hamile kaldin deyip siyriliyo isin icinden :) ama yemezler. Ben her ay vucuduma hormon aldm stresi gerginligi sisligi gazi agrisi cabasi.. neyseki bu ay rahatim. Ama onuda kulagindan tutup goturecegm doktora :)) sende hayirlisini diliyosn ne guzel kismetinde varsa Allahim nasip ediyo iste. Sen rahat olmaya devam et. Kendini akisina biraktignda hamis kalan bi cok insan var. Esim hep "olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" derdi. Hamile oldugumu ogrendik dis gebelik kurtaj vs. Eve geldk hatun buda hamur suyu cikti dedigulsem mi aglasam mi yani :)) Allah sonumuzu hayr etsin sende habersiz birakma beni tmm mi tatlis
Hayırlısı canım . Sevindim senin adına. İnşallah herşeyin en güzeli olur. Ne kürü yapacaksın hiç incir yaptın mi iki aylık ondan dene istersen nasıl olsa dinlenme evresi?Kizlarrr aksam son kezzz kan verdimmm doktor 10 un altina dusunce ozgursun demisti ve sonuc 4.5 cikti ozgurumm :)) bugun diyet+spora basladimmm yarinda insallah bitkisel kurlerime basliyorum... demin son sigarami söndürdüm daha da bittii insallah birakacagim.. Allah hepimizin yardmcisi olsun![]()
Canım yaaa çok sevindim inşallah benimde tez zamanda düşer değerKizlarrr aksam son kezzz kan verdimmm doktor 10 un altina dusunce ozgursun demisti ve sonuc 4.5 cikti ozgurumm :)) bugun diyet+spora basladimmm yarinda insallah bitkisel kurlerime basliyorum... demin son sigarami söndürdüm daha da bittii insallah birakacagim.. Allah hepimizin yardmcisi olsun![]()
Aynen canım..koca alemmis yahu
![]()
Kiiiizzz bana da ozel mesaj atsana gurban olam hahaTotem dediniz de şunu fark ettim özelden mesajlaştığım bir kişi hariç hepsi hamişş oldu sonra ,hatırlıyon mu senle de konuşmuştuk hamile kaldığın ay :))
Süper tepkiKızlar demin kahvaltı yapıyorduk eşimle... Karnıma bir şey oldu ani bi bıçak saplanması gibi kısacık o an ki tepkim şuydu.; oha şimşek çaktı karnimda dedim , benim koca ne dese beğenirsiniz; gazdır o gaz![]()

Deli yafSüper tepki![]()
Bende özel mesaj istiyorum o zamanTotem dediniz de şunu fark ettim özelden mesajlaştığım bir kişi hariç hepsi hamişş oldu sonra ,hatırlıyon mu senle de konuşmuştuk hamile kaldığın ay :))
Sağlıkla kucağa almak nasip olur inşallahgünaydın daha çok yeni ama sabırsızlanıyorummm.. beklenen doğum tarihi 18.11.2017. nihayet uzun uğraşlardan sonra hoşgeldin minik![]()
AyyKiiiizzz bana da ozel mesaj atsana gurban olam haha![]()
inş en yakın zamanda hamiş olursun :)Korunma verdimi Dr canım.Kürtaj olalı 3 ay oluyor, 2 kez adet gördüm. Bu ay 20 Mart adet günüm, 3 gün kaldı.
Allahım enn yakın zamanda sana sağlıklı hayırlı evlat versin inşş :)Bende özel mesaj istiyorum o zaman![]()
Şükür ki espiriye vuruyor. Genelde kocalar anlayışlı buradaDeli yafnapsın adam her ay değişik belirtilere şahit oluyor bi bakıyor bebek yok artik kendini alıştırmış heralde gazdır o diyor haah
Allah razi olsun canım. İğne vuruldum 14. Günde gün sayıyorum işte. Cuma günü tüm hamileler çocuk isteyenlere dua etsin inşallah makbul olur içinizdeki meleklerin yüzü suyunaAllahım enn yakın zamanda sana sağlıklı hayırlı evlat versin inşş :)
Aklımdasın canım hep dua edecem inş :) belki de çoktan gelmiştirAllah razi olsun canım. İğne vuruldum 14. Günde gün sayıyorum işte. Cuma günü tüm hamileler çocuk isteyenlere dua etsin inşallah makbul olur içinizdeki meleklerin yüzü suyuna
İnşallah canım doktor 2 adet gör demişti, ben hiç korunmadım ama 3 aydır da olmuyor. Bakalım artık adet olacakmışım gibi belirtilerim var ama inşallah olmam.Korunma verdimi Dr canım.
Siz korundunuzmu inşallah meleğin gelmiştir. Banada umut olursunuz.
Dün sey diyor benim ki...Şükür ki espiriye vuruyor. Genelde kocalar anlayışlı burada
Dün sey diyor benim ki...
Tv izliyordu bende sehpaya laptopu koydum kadinlar kulubu açık bana diyor ki şuna bak ya gören mühendis zanneder ne var bu k.k. de bu kadar ilgiyle ekran basinda bekliyorsun diyor gülüyor![]()