• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah razi olsun canım. Öğretmenim ben atanamamış olsam da. Diplomamda öğretmen yazıyor işte. Yıllardır girip çıkıyorum sınavlara. Allah razi olsun. Yok canım 12. Hafta değil ocak 6da bitmişti 12haftam ben 15 biterken hissettim 16Hafta olması gerek
Himm yanls hesaplama :( annemde o zamn hissedersin dedi zatn erkekse ve çok hareketliydi sabah erken aç karna 3 ayı geçtikten sonra da hissedebilirsiniz dedi 13 haftadan sonra demk istiyor yani zayıf olduğu için diyor onuda ac karnına zayflar hissedebilirmis hareketli olursa oda :)

Himm yanls hesaplama :KK43: annemde o zamn hissedersin dedi zatn erkekse ve çok hareketliydi sabah erken aç karna 3 ayı geçtikten sonra da hissedebilirsiniz dedi 13 haftadan sonra demk istiyor yani zayıf olduğu için diyor onuda ac karnına zayflar hissedebilirmis hareketli olursa oda :)
Genelde ilk gebelikte 18 Hafta diyor her yerde öyle hatırlıyorum yani eskilerden. Sonraki gebelikler daha erken hissedilir mis ama ben kendimi çok dinledim sürekli aynı şeyi düşününce daha kolay oluyor galiba

Genelde ilk gebelikte 18 Hafta diyor her yerde öyle hatırlıyorum yani eskilerden. Sonraki gebelikler daha erken hissedilir mis ama ben kendimi çok dinledim sürekli aynı şeyi düşününce daha kolay oluyor galiba
Hayirlisi bakalm bn ne zamn hissedeceğim brde ağır oluyormuş 18.haftayi bekle brde :) . Canm umarm atanirsin bu arada ne ogretmenisin? Gerçekten atanma bekleyen çok özelde fln yaptnmi hc öğretmenli

Kızlar günaydınnnnn...:KK55: uça uça geldim Hastaneye ... Daha muayene bile başlamadı... Bekliyoreeeeeee....:işsiz:
Her türlü sonuc öğleden sonra cikacak zaten... Gerçi elime verecekler negatifi biliyorum:kızgın: dua ediyorum insallah tiroidlerim güzel sonuç verir...

Kızlar günaydınnnnn...:KK55: uça uça geldim Hastaneye ... Daha muayene bile başlamadı... Bekliyoreeeeeee....:işsiz:
Her türlü sonuc öğleden sonra cikacak zaten... Gerçi elime verecekler negatifi biliyorum:kızgın: dua ediyorum insallah tiroidlerim güzel sonuç verir...
inşallah güzel sonuçlar geliyor, hadi bakalım

Kuzm sen hamilesn ya ondan aynı cikyo

Canım sen şimdi yaş olarak 27 hesaplayacaksın
Bak mesela benimkini hesaplayım
Oğluma hamileyken yaş 22 + hamile kaldığım ay ( sat 27 temmuzdu ağustos ayında hamile kaldığım için )8=30 bu çıkan sonuçtan 9 çıkartıyoruz sonuç 21 erkek oluyor bu tuttu bende
Şuan için ise yaş 29+ 2 ( hamile kaldığım ay)=31-9=22 bunda da kız gösteriyor

Nisaberatim Nisaberatim da öyle diyor hep. Birde eşim başka herkes kız diyor :KK66:

Yarin sabah burda bulusalim diyorum size iste :p:)
Ben guzel haber alamasamda sizlerden guzel haberler gelsinnn insss o bile umut olur bana inanin....o mutlulugu dusunup heveslnedirmiuorm kendimi halaaa :)

Olmaz olmaz diye birşey yok canım. Belki o düşük çıkan iğnenin son demleriydi. Yükselişe geçmiştir insalah. 15. Gün de bitmiş inşallah çıkar sonuç olumlu. Yarin testi mutlaka yap en azından kafan rahatlar doğru sonuç verir hem. Varsa inşallah vardır mutlu olursun yoksa da en azından kafan rahatlar. Hayırlısı duam üçünüzle

Canim konusmustuk sanırım tsh derdi bende de var yarın aslinda zaten tsh rutin kan kontrolüm var bende hazir vermisken hcg ye de baktirmayi düşünüyorum. Allah sifa versin hepimize de canim. Allah ol derse olacak yoksa mükemmel olsak ne olur o ol demedikten sonra.

Kandan haberim vardi onceden vermistin ama.... Allah Allah cok garip. Bizim vucudumuza aklim sirrim ermiyor artik.. sasirmiyorumda herseyi beklerim bizlerden :)) kuzum sen yarin mutlaka ama mutlaka tekrar kan ver. Sakin aksatma

Kızlar bn 8 bucukta hastaneye geldım hastane bomboş doktr bıle yok daha bn anamın karnnda nasıl du:KK49::KK49::KK9::KK9:
rdumkı acaba ay bn bu kadar heyecanlym kesın aglıcam valla eşim evde yatyr cok hasta bndn bulaşmş :63::63:öpmeseydı Allah Allah niye gdyn dedı boğazım agryo dıdım napam

Kızlar bn 8 bucukta hastaneye geldım hastane bomboş doktr bıle yok daha bn anamın karnnda nasıl du:KK49::KK49::KK9::KK9:
rdumkı acaba ay bn bu kadar heyecanlym kesın aglıcam valla eşim evde yatyr cok hasta bndn bulaşmş :63::63:öpmeseydı Allah Allah niye gdyn dedı boğazım agryo dıdım napam

Hahaha deli Kız sabah sabah enerjik gördüm seni:KK76:
Bende bekliyorum doktor daha baslamadi muayeneye sürün babam sürün:sopa:

Benimde bir oğlum var. Ve hiç midem bulanması çok rahat bir gebelik yaşadım.
Ben sende ve biravuc mutluluk için kız bebek hissediyorum. Sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın canım yavrunu sana inşallah ikinci kez anneliği yaşamak nasip olur
Amin canım önemli olan sağlıklı olmaları. Bakalım sanki bende erkek hissediyorum :)

İlk gebelikte çok zor 16. Haftada acaba hissediyorum mu dedim ama gerçek hareketi 19+2 de hissettim esaslı bir tekmeydi.:) Bende 11 martta oğrendim hamile olduğumu 2 Nisan'da kalp atışını duyduk. 31 mayısta erkek bebek olacağını çok güzel duygulardi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah sağlıkla banada yeniden yaşatsın Sağlıkla ve hayırlısı ile
Yani 12.haftada mi öğrendin o kipirtiyi bnde hissettm br kere doktorun ultrason u koyduğu yerde ama imkansız hissetmen dediler.

Hakkında ne hayırlı ise inşallah rabbim sana onu nasip eder. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canlar adet sancısı başladı kasıklarımda teste bile gerek kalmayabilir geliyor güldür güldür...:skandal:
Günaydın kız bi sakin ol ya ben hala adet sancısı çekiyorum ;) çok tatlısın ya inşallah çooook güzel müjdeli haberini bizlere de vereceksin

Allah bağışlasın canım yavrunu sana inşallah ikinci kez anneliği yaşamak nasip olur
Amin canım önemli olan sağlıklı olmaları. Bakalım sanki bende erkek hissediyorum :)
İnşallah canım. Çok yaklasmistim. 4.5 yıldan sonra ikinci annelige nasip olmadı.

Günaydin kızlarr :KK54:

Ben dün sabah test yaptim saat 06:30 gibi 5-10 dk bekledim baktim bisey çıkmadı tekrar uyudum 09:30 da uyandim birdaha bakiyim dedim 2. Çizgi çook silik çıkmış gölge gibi görünüyor simdi resmi buraya atmak istedim ama yapamadim bana yardimcı olurmusunuz bide 14 şubatta adet oldum. Bugünde adet olamam lazim önceden günü gününe olurdum ama simdi 35 günde bir oluyorum
kızlarrr yardimlarinizi bekliyorum resmi nerden nasil aticaz?:KK51:

Nisaberatim Nisaberatim tatlım benim hadi bize çok güzel haberini ver tamam mı
Şöyle guzel haber sımdılık kıst falan yok detaylı baktı temız yum. Goremıyrm dedı suanda yum. İçin erkn dedı testlerı soyledım bu kadar hatalı olması zor ama kan negatıf dıyosun kanda hata payı yoktr dedı biz yınede teyıt edelım dedı bıdaha kan aldı uslu dur test yapma bıdaha dedı

Hahaha deli Kız sabah sabah enerjik gördüm seni:KK76:
Bende bekliyorum doktor daha baslamadi muayeneye sürün babam sürün:sopa:
Bn muayne oldum kıst falan yok canm bıde fırca yedım test falan yapmıcakmışım uslu dur artık dedı doktrum kan negatıfse yoktr dedı ama teyıt edelim dedı gebeliğe dair ultrasonda da bışey gorememişmişmiş

bundan 1 yıl once ıs guc haftasonu gez eglen modundaydım bebek dusuncesı baskaları sorunca aklımıza gelırdııı sımdı bu halıme bakıyorum da ey gıdı gunler eyy ..
herseyın bır vaktı zamanı varmısss ALLAHIM aratmasın bızım ıstedgımız degıl onun hayrlı kıldıgı zamanda nasıp etsın ınsss .....

Aminn :dua: Bizde devamlı yok arabanın kredi borcu bitsin, yok erken rezervasyon ile tatil planı yaptık tatilde rahat edelim gidip gelince olsun. Sürekli bir bahane halindeyiz. Rabbim en doğru zamanı bilir, Allah aratmasın, bebek hasreti ile sınamasın inşallah.

Back
X