• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok bu yüzden hic doktora görünmedim netten baktim normalmis 3 ay öncesine kadar 30 du simdi 35 oldu ben 3 ay öncesine kadar vajinusmustum tam iliski yasayamiyordum ilk tamamen oldugu geceden sonra adetimin düzeni degisti artik kadinliğa giris yaptim hormonlarmi degisti bilemedim:oops:

Olabilir benim de evlendiğim ilk 3-5 ay adetim devamlı 2-3 gün gecikiyordu. Vajinismusu aşmana sevindim. Ne kadarlık evlisin. Benim adet düzenim normale döndü sonradan.

Kizlar test yaptim negatifff ;(cektim ama desteklemiyor boyutumu byyuk fotonun anlamadim yukleyemedim...

Ole hayalet bi cizgi varki kitin kendi cizgisimi anlayamadim yani kaalede almadim o yuzden mikroskopla bak gor

Kismettr

Simdiii olduuu koskoca negatifff benim canli gozle gordugum kitin kendi cizgisi ...3 gun gecti olsa cikardi zaten kizlar ...
Onumuzdeki maclara bakicazz

Eklentiler

• Screenshot_20170320-104736.webp
    Screenshot_20170320-104736.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 57
günaydın kızlar ;
dün piknikteydik mahallece :) ip atladık top oynadık kısaca hoplamalı zıplamalı dolu dolu bir gündü. aklıma hamile olabileceğim hiç gelmedi :) bat a 10 gün var sanırım :)

Kız böyle kendi çizgisi olmaz ki ne zaman yaptın bu testi

Kuzum yarm saat olmadi iste silik cok cok olu bise var ama yakinlasinca anca bend3 gordum ama kitin kendi cizgisidir diyorm illa altta koyulasmayi bekleyen bi mekanizma vardr...hic umitlenmiyim :(

Gordun ama sende ,cekemedim ki gorundugu gibide daha net olsun

Back
X