- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Canım bence çok mantıklı bi karar olmuşkızlar dünden beri beynimin içi kaynıyor resmen. düzgün uyku da uyuyamadım gece geç saatlere kadar tüp bebek ve aşılama araştırdım. AMA demin kendi kendime düşünürken şu aklıma geldi ? ben neden koşuyoryum ?? koşup kendimi yoruyorum???
ben eşimin görevi dolayısıyla kırıkkalenin en mahrum yerinde oturuyorum inanın gezmediğim doktor kalmadı ve hepsi birbirinden berbat. asıl kendi doktorum afyonda benim rahim filmimi çekmişti kasım gibi. tüplerin ikiside açıldı artık gebe kalma şansın yüksek demişti. bende kaç ay olmazsa aşılama yaptırayım dedim 1 sene aklına aşılamayı bile getirme dedi.
eşim sperm testi vermişti yaklasık 2 ay önce ve hareketlilik sınıra yakın çıkmıştı. PROXEED PLUS verdi doktor 6 kutu kullan bunu kullanırken düzelir demişti. onun yanı sıra bi aydır düzensiz olarak keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı...
2 aydır klomen+ çatlatma iğnesi denedik olmadı... ama diyorum ki kendime sakin ol bi kendini kendi haline bırak. spermlere de biraz zaman tanı hızlansınlar kalitesi artsın. stesli süreçlerde olacağı varsa olmayabiliyor. ben bu ay doktora gitmeyip BAL+ÇÖREKOTU+TARÇIN kürü deneyeceğim. eşimede keçiboynuzunu düzenli içireceğim zaten proxeedinde 3.paketine geldik 1 ayda 2 paket gidiyor. ayrıca preseed jel de kullanıyorum.. e tamam bu ay da doktor takip edeceğine kendim ovulasyon testleriyle takip ederim.. biraz dinlenmeye ihtiyacım var. maddiyatımız da kötü en azından toparlanana kadar kendi halime kalmak en iyisi sanırım. KIZLAR HEPİNİZİN YORUMUNA AÇIK BU MEVZU LÜTFEN OKUYUNCA İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN DOĞRU Bİ KARAR OLUR MU BU ŞU AŞAMADA YOKSA 3 YILDIR UĞRAŞIYORSUN BURAYA KADAR GELDİN GİT AŞILAMA YAPTIR MI DERSİNİZ?
Psikilojik olarakta dinlenirsin artık sürekli doktor insanı yoruyor bi yerden sonra
Bi kaç ay bu şekilde yap canım Eminim ki çok rahatlayacaksın ve inşallah hiiiç doktora falan gitmene gerek kalmayacak sadece bebek kontrolleri için gidersin