• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O çayları tiğim zamn baş dönmesi oluyo ya yan etkı bende kııız hormonşarım tuhaf ta hp kndıme bkym hanı kıllı mıllı olsam tmm dıcm hormonlar tavanda oyle bişyde yok:lülülü:
Neyse nisan ayı yenı doktrlar uğurlu geşır artıkınn:KK200:
İnslh getirir kuzum doktorun değişmesi iyi olmuş :)

Kuzum ikinci yumurtlama olması için adette yumurtlamanin 2 3 tane olması lazm birinin hızlı gelisp önce çatlaması birinin geriden gelip sonra çatlaması lazım . Ama doktoru gecen gittiğinde hc yumurta görmemiş olmayan yumurta çatlamaz bence :)
Kuz bn 6 gunde onuda uretıyorumdur :KK70::KK70:tavuktan tek farkım o vardı aha oda oldu

Ya zaten yazdım hep onun doktorunda hayır yok yumurta bulgusu göremedim demiş. Ertesi gün arayınca çatlamıştır o zaman diyormuş. Ulen çatladıysa çatlama sıvısını sen nasıl ultrasonda görmüyorsun. Bu kadar bu kıza bakıyorsun aylardır. Bir yumurta takibi yap çağır bu kızı 2 günde bir yumurtanın mm sini söyle şu gün çatlayacak ilişki olsun de. Ben Esra'nın ağzından hiç böyle şeyler dedi diye duymadım. Bence adeti beklemesin bile gitsin iyi bir doktordan randevu alıp hemen yumurta varsa söyler zaten.
Yok demedı doktoru genelde hep bn yonlndrdm cnm adetımın 3. Gunu yenı bı dktr buldum dalında uzmn ona transfer olcam sil baştn hormonlara baksın yum. Takıbıde yapsın hepsını yaptrcm

Ya zaten yazdım hep onun doktorunda hayır yok yumurta bulgusu göremedim demiş. Ertesi gün arayınca çatlamıştır o zaman diyormuş. Ulen çatladıysa çatlama sıvısını sen nasıl ultrasonda görmüyorsun. Bu kadar bu kıza bakıyorsun aylardır. Bir yumurta takibi yap çağır bu kızı 2 günde bir yumurtanın mm sini söyle şu gün çatlayacak ilişki olsun de. Ben Esra'nın ağzından hiç böyle şeyler dedi diye duymadım. Bence adeti beklemesin bile gitsin iyi bir doktordan randevu alıp hemen yumurta varsa söyler zaten.
Sende haklisin doktor yumurtanın çatlamış olduğunu bile ultrason da bakıp soyleyemiyor :) çok bildisz bencede Nisaberatim Nisaberatim bir infertilite uzmanına gitmeli. Bende duymadım hc kaç aydr bebek istiyor kız daha klomen ve takip bile yapmams ben 8.ay gittim önce takip sonra klomen catlatma iğnesi denedi doktor brde öyle iyi br doktor da değil yani aham saham . Bu kzin doktorunu hc anlamadm bn brde 1 yıl olunca birçok doktor rahim filmi faln istiyor ne bilim çok baştan savuyor gbi geliyor bnada :KK43:

Son düzenleme:
Vallahi cnm haklısın aslında ama İnsan kendini sorguluyor kötü çıksa bebegimden vazgeçmem o yüzden De bilmek istemiyorum galiba gerçi ben pek hamile gibi değilim bulantim yok asermem yok hiç bisey yok yaptırmam mantıklıdır belki
Benim hala aşermem yok herkesde olcak die bişey yok biliyosun bulantılarımda 9. Haftada başladı 15 de bitti

Eki Görüntüle 1972615 Arkadaşlarım can kardeşlerım hayırlı cumalar bu mubarek gunde Rabbım dualarını kabul etsın.sıkıntılarınızı gıdersın inşallah..
Bişey sorabılırmıyım bı el atsanız bana söz bu ay sizi bunaltmıcam ama
Bnm ovulasyon testı koyulaşmaya başlamış
Tekrardan amma hiç yumurtlama belirtim yok ilişkiye devam zaten dun akşam oldu bıde sabaha karsı oldu ama ozellikle cocuk ıçın bı caba yok yanı
Sızce bu nıye koyulaşıyr dun cook sılıktı

@okeanoss00 osay3 osay3 B Biravucmutluluk @YaKaMoZz-z ve etıketleyemedıklerım..:KK200:
HAYIRLI CUMA'LAR CANIM inşallah dualarımız birleşir ve kabul olan dualar arasında olur:)
yum. testleri artık bana güvenilir gelmiyor canım sen iki güne bir ilişkiye devam et derim ben Rabbim kucağını doldursun seviliyorsun

Can kizlar bal kızlar... Düşündüm de burdaki tüm kizlarla whatsapp grubumuz olsa kocalar bizi kesin boşar gahaha hic durmazdi telefon...
Adetim sökmedi bi yaaa igne olali 17 gün oldu. Leke leke geliyor. Bi gelse küre başlıcam.ya kist mi oldu da gelmiyor acaba off

Back
X