• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

osay3 osay3 canım varsa bir test yap yaa. Ben 22. Günü gördüm iğnede geçen ay her defasında da 18. Gün oluyordum Zaten Benim bünye şahsıma münhasır:işsiz:

Belin nasıl oldu canm senın
Bırak benı boşver bnı iğneşedıkce cıkıyr bşeyler sen nasıl oldun:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Ağrılar normal gidiyor suan var ama hafif işte. Ama bugn iki oldu sabahtan beri ağrı giriyor kasigima hareket mi ediyor acaba böyle çok değişik brsey ağrı gbi değil ama sızlıyor..

Kızlar baby maker prank dıye bı uygulama var benım cocugum boyle olacakmış Screenshot_20170324-115148.webp

osay3 osay3 canım varsa bir test yap yaa. Ben 22. Günü gördüm iğnede geçen ay her defasında da 18. Gün oluyordum Zaten Benim bünye şahsıma münhasır:işsiz:
Aaa igne gecikme yapiyor mu yaaa... 14_16.gun adet olunur aslında çatlama takip edildigi icin daha da gecikme sansi pek olmamali. Ilginc. Kist mi olmuştu sende? Niye o kadar gec adet oldun ki

Back
X