• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Naptın cnm aramızda bir hafta vardı 3 e çıkmış :) çok yardımcı olmuştun bana teşekkür ederim
Rica ederm canm. 1 hafta nasıl 3 e çıkmış canm ya ama yinede aynı ay içinde olacak yavrucuklarimiz ;) . Biz iyiyz çok şükür saglk olarak ama bugn hamileligmin en kötü günüydü aşırı bulantı ve baş ağrısı cekiyorum sabahtan beri ne yesem rahatsız ediyor ;) sizin nasıl gidiyor bakalm

Benım gecen ay pozıtıften ertesı gun catlamış 14 gun sonrada adet olmusum.. baktım eğer bugun ovı pozıtıfse yarın akşama catlar dıyorum arastırmalarıma gore kişiye gore değişiyr 2mm buyuyen var gunde pyle olurda yarın catlarsa 17 de catlamış olur dıyorum
Yaptm hesabımı kıtabımı ama hiç heyecan olmadı ya sıkıntım dınmış oldu :super: B Biravucmutluluk okeanoss00 okeanoss00
Smdi senin pazar 14.gun demi? Bence pazar catlar bu yumurta :)

Dra da ulasmadim

Kizlar bi fikriniz yokmu..
Ben ilk iğne kullandığım ay rahatsız olup doktora gitmiştim mecbur test yaptı 12. Gün sıfır çıkmıştı canım iğnenin etkisi de olabilir değer yükselecek de olabilir bilemeyiz ki tekrarlamadan ben erken yapmadım hiç o yüzden birşey diyemeyeceğim

İyi bakalm yarn 11 de yap dikkatli br şekilde :) inslh catlamaz bu kadr ufak oda sıkıntı çünkü bakalm takip edicez en erken pazar çatlaması iyi olur bizim için günde 1 2mm büyüse pazar günü 18mm olur kesin hadi inslh gönlümüzdeki gbi olur :)
İnşallah canm oyle olur da tuttururum bu sefer...
Yarın yapımde haberleşiriz canım

Nisaberatim Nisaberatim
Yani ikinci çizgi varla yok arası cnm çok dikkatli baktımmi sanki bi gölge görüyorum, hayali goruyorum kendimden şüphe ettim ahaha :KK70: pazar birdaha yaparım ozaman varsa silik çıkar diye umit ediyorum <3
İnşallah canm sabrına hayranm bn olsam sabah yapardım

İnşallah görürsün çizgiyi canım

İnsAllah tatlişim insAllah:KK200:
Sen kaçıncı gunundesin simdi?

İnşallah canm sabrına hayranm bn olsam sabah yapardım

İnsAllah gülüm. Bat geçene kadar test yapmicam diyodum:KK45: dayanamadım o kadar sabır yeter :))) Hani değer iki günde katlaniyor ya o yüzden pazar yapım diye düşündüm, yarın yapsam belki farkı olmaz

Rica ederm canm. 1 hafta nasıl 3 e çıkmış canm ya ama yinede aynı ay içinde olacak yavrucuklarimiz :KK66: . Biz iyiyz çok şükür saglk olarak ama bugn hamileligmin en kötü günüydü aşırı bulantı ve baş ağrısı cekiyorum sabahtan beri ne yesem rahatsız ediyor :KK66: sizin nasıl gidiyor bakalm
Kan akışı arttığından oluyormuş cnm baş ağrısı benim De kaşık ağrıların var adet olucakmisim gibi girip girip çıkıyor doktor beş hafta sonra gel dedi çok değil mı sen kaç hafta aralıklarla gidiyorsun cnm benim De hiç bulantim yok nadiren akşamları oluyor bulantıları sev herşey yolunda demek mis

Rica ederm canm. 1 hafta nasıl 3 e çıkmış canm ya ama yinede aynı ay içinde olacak yavrucuklarimiz :KK66: . Biz iyiyz çok şükür saglk olarak ama bugn hamileligmin en kötü günüydü aşırı bulantı ve baş ağrısı cekiyorum sabahtan beri ne yesem rahatsız ediyor :KK66: sizin nasıl gidiyor bakalm
Geç döllenme dedi doktor cnm şuan 8+5 iz biz

Kan akışı arttığından oluyormuş cnm baş ağrısı benim De kaşık ağrıların var adet olucakmisim gibi girip girip çıkıyor doktor beş hafta sonra gel dedi çok değil mı sen kaç hafta aralıklarla gidiyorsun cnm benim De hiç bulantim yok nadiren akşamları oluyor bulantıları sev herşey yolunda demek mis
Bazen çekilmez oluyo ama mecbr katlaniyoruz :) 5 hafta çok ya bni önce 2 haftada çağırıyordu en son 3 haftada cagrdi geçen gttigimdede 4 hafta sonra gorusuruz dedi :) ay 5 hafta hemde kocaman hc savr yok bende :)

İnsAllah tatlişim insAllah:KK200:
Sen kaçıncı gunundesin simdi?

İnsAllah gülüm. Bat geçene kadar test yapmicam diyodum:KK45: dayanamadım o kadar sabır yeter :))) Hani değer iki günde katlaniyor ya o yüzden pazar yapım diye düşündüm, yarın yapsam belki farkı olmaz
İğnenin onuncu günü bitti canım. Hayırlısı Allah tan inşallah gönlümüze göre olur

Back
X