- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Sivi olayina dikkat ederek yaptiysan siliklesmis canim.Daha yapmama gerek varmı testı canm silikleşmiş değilmi @Biravucmutluluk ve diğer kızlarEki Görüntüle 1973355
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sivi olayina dikkat ederek yaptiysan siliklesmis canim.Daha yapmama gerek varmı testı canm silikleşmiş değilmi @Biravucmutluluk ve diğer kızlarEki Görüntüle 1973355
Saat 7 de vc grdım hiç birşey içmeden 11 de yaptm canmSivi olayina dikkat ederek yaptiysan siliklesmis canim.
Catlamis o zaman canım bu aksami ve yarin aksami da degerlendirin gerisi Allah kerim canim. Hadi insallah tutar.Saat 7 de vc grdım hiç birşey içmeden 11 de yaptm canm
İnşallah canmCatlamis o zaman canım bu aksami ve yarin aksami da degerlendirin gerisi Allah kerim canim. Hadi insallah tutar.
Günaydın hanımlar, Bat'a 4 var ve cuma gördüğüm o hayal çizgi gercekmiiisss
Bebeğim insAllah bu sefer bırakmaz beni![]()
Hiç sorma canısııı :))
Senude takıp edyrm hersey guzel gdyrmuş maşallah
Ohhhh maşallah testmı yaptn
Insallah canimm kan testi yaptirdin mi![]()
Duyucaksın Allahın ıznıyle arkadasım hersey guzel olacakCok sagolasin canim sukur bakalim kalp atisimizi da duyarsak rahatlayacam sanirim![]()

Evet cnm bak bakalım sende goruyormusun
![]()
![]()
Salı günü testim koyulasirsa yapcam cnm Bat'a 4gun var
gordm gordum hadı ınsallahhhh
![]()
Hayırlı olsun :)Evet cnm bak bakalım sende goruyormusun
![]()
![]()
Kötü düşünme benim de bi tane kimyasal var o korku vardı hep yine mi diye çok şükür tutundu bebeğim, seninki de tutunur inş içini ferah tut hep dua et :)Darısı sana ve tüm bekliyenlere insAllah
Kotu dusunmim diyorum ama, Korkuyorum şimdi gene kimyasal olursa diye![]()
Kötü düşünme benim de bi tane kimyasal var o korku vardı hep yine mi diye çok şükür tutundu bebeğim, seninki de tutunur inş içini ferah tut hep dua et :)
Amin inş sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım, allah isteyen herkese de nasip etsin :)Tskler cnm, insAllaah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder![]()
Maşallah...Allah devamını getirsinDarısı sana ve tüm bekliyenlere insAllah
Kotu dusunmim diyorum ama, Korkuyorum şimdi gene kimyasal olursa diye![]()
Evet cnm bak bakalım sende goruyormusun
![]()
![]()
Duyucaksın Allahın ıznıyle arkadasım hersey guzel olacak