- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Zehra daha bnm bata var ooooo
O yuzdn buralar sakın sen dur bata 4 gun kala coştrurum bn buraları
Şaka maka bi yana ustuste kotu şryler oldu ya bırazda onn etkısındn heralde canm şimdi sen net ne zaman başlıcan çalışmaya bıde bu gebeliktn sonra acaba yumurtan falan değişmş mi yanı artk kendılıgnden oluşup catlama ıhtımalı varmı hanı bıtane oldu ya vucut kendını ona bağlamşmıdr
Ben yıne cahılll![]()
Ne kadar bilgin varsa benmde okadar var canım :)) okadar klomen çatlatma iğnesi kullandım yumurtlama akıntısı gelmemişti. Lekelenmem ayın 15inde tamamen kesilmişti. 22sinde ilk kez uzayan akıntı geldi ama korunmak zorundaydım. Değerlendiremedim. 28inde göğüs agrım başladı devam ediyor öyle. Belliki regl gelecek, gelirse çok sevinirm çokk uzun sürmeden araya fazla gün girmeden regl olmuş olcm inşallah. Benim normalde adetim 2 ayda falan geliyo malum. Şimdi ona seviniyorum :)) ondan sonra başlarım inşallah çalışmalara :) gün sayarız artk :))
haklisin canım insan başına neyin geleceğini bilince daha çok huzursuz oluyor bilmeyen kör gibi der annem bende kürtaja gittiğimde kanama başlamıştı gitmiştim başlamasa ertesi gün mecbur gidecektim neye uğradığımı şaşırdım ama şimdi olsa hayatta çıkamam o çatala diyorum biliyorum çünkü. İnşallah bir dahakine sağlıkla bir meleğin olacak canım Rabbim sevdiğine imtihan i sevdiği şeyden verirmiş inşallah sevabına nail olacaksın