Canım ben manuel aldım ilk ama resmen çin işkencesi ve zaman kaybı gittim üstüne ikinci gün elektirikli aldımEvet aynen öyle: (( ondan mi çok ağlıyor garibim :/ süt gelmeye başlayınca. Bu arada manuel olan süt pompaları nasıl. Onlar iyi değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben manuel aldım ilk ama resmen çin işkencesi ve zaman kaybı gittim üstüne ikinci gün elektirikli aldımEvet aynen öyle: (( ondan mi çok ağlıyor garibim :/ süt gelmeye başlayınca. Bu arada manuel olan süt pompaları nasıl. Onlar iyi değil mi
Cnm bnde goguslerim hassaslasti diye seviniodum hamilemiyim diye ama jel kullaniomusun onun yan etkisiymis .ben bugun idrar testi yaptim negatif. testi ne zamn yaptircaksn cnm sen
Kullsndigimiz ilaçlar yapiyo cnm adet olcak hissi var bnde deRegle 9 var yani? Anlamıyorum aşılamayı Yapalı bi kaç gün olmuş kasık ağrın var diye adet olcam diyosun . o vurunduğun iğne zaten kasık ağrısı yapar bu çok normal biliyo olman lazım. Benim adetim 3 ayda anca gelirdi klomen çatlatma iğnesi kullandığımda hep erken geldi çünkü haliyle zamanında yumurtlatıyorlar seni iğne ilaçla. Hakkında hayırlısı olsun mantıklı hareket et duygularının mantığını ele geçirmesine izin verme :) nasipten öte köy yok Rabbim nasibine yazmıştır inşallah bu ay müjdeli haberi... Gün aşırı devam edin....
Ins bizde bi gun anne oluruz sen de cok istiyrsun bnm gibi cnm rabbim herkese nasip etsin ins isteyen.asilama yaptirdim bnde dayanamadim test yaptim 9.gun negatifnegatif canım LH yanıltmadı
Bende onu söyledim zaten.Kullsndigimiz ilaçlar yapiyo cnm adet olcak hissi var bnde de
Bu sabah kapimi caldi benim kirmizilar canim.Hmm geliyor regl yani hayırlısı olsun cnm vakti saatini bekliyor nazlı bebek
Erken yapmışsın canım testi.. Ben de ramazandan sonra yaptircam asilama canim sen bize umut ol insallah tutar insallah yaaaIns bizde bi gun anne oluruz sen de cok istiyrsun bnm gibi cnm rabbim herkese nasip etsin ins isteyen.asilama yaptirdim bnde dayanamadim test yaptim 9.gun negatif
3 bez dolu doluysa yeterlidir . emzirirken sağ memeden emzirdiysen sonrakide solla ver ona dikkat et göğsün boşanmasını sormuşsun bazıları emzirdikten sonra sağabiliyor üretim artsın diye ben hiç sağmadım zaten çok sık emiyordu kızım bende göğüs dolunca sütüm akıyordu o yüzden dolduğunda çok şükür sancı çok çekmedim.ev hanımı isen zaten sık sık emzirirsin muhtemelen pompaya ihtiyaç duymayabilirsinde pompa kaç yıldır var öyle düşün bugüne kadar yoktu fuzuli masraf gibi ha çalışıyorsan ve 2 yaşından öönce işe başlayacaksan zaruri bir ihtiyac tabiki.Sabahtan beri 3 kez çişini yaptı. Yeterlimidir
walla davul gibi şiştim ha geldi ha gelecek gibi ama bişi yok şimdilik kızımm sabah yatakta kolunu mememe koydu çığlık attım ağrıdan hayırlısı olsun bakalım ama adet geliyo gibi bana sorsanO ilk başta benden de gelmişti yoğun kıvamlı :) hayatmda ilk kez tabiidurumlar neee? Akıntı nasıl
canım senin adına çooook sevindim dün aklımdan hiç çıkmadın magnezyumu kasılmalar için veriyorlar bende kullandım içemezsen yerine her gün muzda yiyebilirsin bir tanede maden suyu günlük.bol bol dinlen oğlışun sağlıkla gelecek inşallah.Merhaba canlarim bugun baska bir doktora muaeyene oldum. Rahim agzini 3.1 cm ölçtü doktor. Normal dedi ve kisa degil dedi.. Agrilarim oldugu icin dikis atsa bile tutmayacagini 1.5 cm altinda olmadigi surece dikis atmadiklarini söyledi. Senin rahim agzin kisa degil dedi. Progestan kullanmaya ve dinlenmeye devam etti dedi. Bir kac vajinal test uygulandi. Ikisi temiz cikti. Bir kac gun sonra da kültür sonucu cikacak. Agrilarin sebebi enfeksiyonel mi diye. Rahim agzi yetmezligi agri belirtisi vermez senin agrin var dedi. Pazartesi kendi doktoruma tekrar gideceğim kontrole. Benim doktorumla benzer konustular. Icim rahatladi biraz. Magnezyum verdi bir de. Hayirlisi insallah. Buarada doktoru cok begendim kalbime kadar dinledi 1 saat muayene etti beni. Kalbimde ufurme farketti zaten çocukluğumda vardi ama gecmisti. Hamilelikte tekrar nuks etmis. Ileride beni zorlayacagini ve dogumda kardiyolog gerekebilecegini soyledi. Bu olay netlessin bir de kardiyolojiye gideceğim.
Bugun gittigim hastanenin sgk anlasmasi olmadigi icin 280 lira muayene testlere 500 lira verdim. Doktora sizle devam edemeyeceğim dedim. Acil bir durumda haberleselim dedi. Bahsettigin agrilar dusum agrisina benzemiyor. Dusuk agrisi 5 dakikada bir olurn1 dk kasilma seklinde surer dedi. Pazartesi kendi doktoruma kontrole gidecegim. Yatıyorum kalkmadan igne ve vajinal.sekilde progestana devam dedi o da diger doktorlar gibi. Magnezyum verdi bir de.
inşallah güzel haberler alırsın canım ki zaten o testlerin doğruluğuda tartışılır zaten o yüzden kendine stres yapma herşeyi bilen gören rabbim .Sağol canım benim allah razı olsun inşallah güzel şeyler duyarım yarın
canım benim lütfen kendini hırpalama evet seni çok iyi anlayamayabilirim evet söylediklerim sana çok boş gelebilir ama allahıma sığın olmuyorsada vardır bunda bir hayr en doğru zamanını bekliyordur inşallah gelecek o yavru göbişineAllah razı olsun canım. Umut bitmez de Rabbim bizi daha fazla sınamasın Insallah. Tv de bile olsa bebek gorunce gozlerim doluyor artık.. Allahim affetsin isyana kaciyorsak
Hayırlısı olsun kuzum dedim ya vaktini bekliyor demekki nasip kısmetBu sabah kapimi caldi benim kirmizilar canim.
Idrar testi benimde negatifdi atmadm testi dun aksam yapmisdm bu sabah bakdm pozitif olmus ama gecersizdir cunku 10 dk gecince yanlis sonuc veriyomus. Ben ayin 25inde kan tahlili vermeyi dusunuyorm adet olacakmis gibi kasigm agriyo bide akintim hic yok sanirim o jeldenCnm bnde goguslerim hassaslasti diye seviniodum hamilemiyim diye ama jel kullaniomusun onun yan etkisiymis .ben bugun idrar testi yaptim negatif. testi ne zamn yaptircaksn cnm sen
Gelmedi dimi gecikmesi normal mi yoksa sevinmeye başlayalım mı :)3 bez dolu doluysa yeterlidir . emzirirken sağ memeden emzirdiysen sonrakide solla ver ona dikkat et göğsün boşanmasını sormuşsun bazıları emzirdikten sonra sağabiliyor üretim artsın diye ben hiç sağmadım zaten çok sık emiyordu kızım bende göğüs dolunca sütüm akıyordu o yüzden dolduğunda çok şükür sancı çok çekmedim.ev hanımı isen zaten sık sık emzirirsin muhtemelen pompaya ihtiyaç duymayabilirsinde pompa kaç yıldır var öyle düşün bugüne kadar yoktu fuzuli masraf gibi ha çalışıyorsan ve 2 yaşından öönce işe başlayacaksan zaruri bir ihtiyac tabiki.
walla davul gibi şiştim ha geldi ha gelecek gibi ama bişi yok şimdilik kızımm sabah yatakta kolunu mememe koydu çığlık attım ağrıdan hayırlısı olsun bakalım ama adet geliyo gibi bana sorsan
canım senin adına çooook sevindim dün aklımdan hiç çıkmadın magnezyumu kasılmalar için veriyorlar bende kullandım içemezsen yerine her gün muzda yiyebilirsin bir tanede maden suyu günlük.bol bol dinlen oğlışun sağlıkla gelecek inşallah.
inşallah güzel haberler alırsın canım ki zaten o testlerin doğruluğuda tartışılır zaten o yüzden kendine stres yapma herşeyi bilen gören rabbim .
canım benim lütfen kendini hırpalama evet seni çok iyi anlayamayabilirim evet söylediklerim sana çok boş gelebilir ama allahıma sığın olmuyorsada vardır bunda bir hayr en doğru zamanını bekliyordur inşallah gelecek o yavru göbişine
normalde gecikmem olmaz ama strese bağlı olabilir diye düşünüyorum habire reglim geldi gibi bi his oluyo kontrol etmekten sıkıldım sanki bugün olcam yarın sabaha kadar olmazsam test yapıcam bat dündü hayırlısı olsun baakalımGelmedi dimi gecikmesi normal mi yoksa sevinmeye başlayalım mı :)
normalde gecikmem olmaz ama strese bağlı olabilir diye düşünüyorum habire reglim geldi gibi bi his oluyo kontrol etmekten sıkıldım sanki bugün olcam yarın sabaha kadar olmazsam test yapıcam bat dündü hayırlısı olsun baakalım
hayırlısıyla canım benim üzerimde bi dinginlik var bi acaibim bugün nedense birde oldum olcam diye bekleyince amannnn bakalım rabbim ne nasip edecekİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun mujdele bizi inşallah
Benimde bi kere 3gün geçmişti aynı senin gibi ihtiyaçtan değil meraktan gidiyordum gerçi adete Birgün kala ve adet günü sökülenene kadar umut ediyorum inşaallah bu ay güzel haberlerle geliriznormalde gecikmem olmaz ama strese bağlı olabilir diye düşünüyorum habire reglim geldi gibi bi his oluyo kontrol etmekten sıkıldım sanki bugün olcam yarın sabaha kadar olmazsam test yapıcam bat dündü hayırlısı olsun baakalım
inşallah canım ya sabah test yapsammı dedim sonra vazgeçtim testte negatif görsem gün boyu moralsiz olcaktım çokta işim var yarın nede olsa tatil evde rahat rahat yaparım dedimBenimde bi kere 3gün geçmişti aynı senin gibi ihtiyaçtan değil meraktan gidiyordum gerçi adete Birgün kala ve adet günü sökülenene kadar umut ediyorum inşaallah bu ay güzel haberlerle geliriz
İnşaallah pozitifi görürsün bende 1.5yılı aşkındır çift çizgiyi göremedim bu ay çatlatma iğnesi oldum ertesi gün test yaptım bi kere bari göreyim diyeinşallah canım ya sabah test yapsammı dedim sonra vazgeçtim testte negatif görsem gün boyu moralsiz olcaktım çokta işim var yarın nede olsa tatil evde rahat rahat yaparım dedim