2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sağ ol canım yaa. Hayırlısıyla kucağa alırsın inşallah. Takmıyorum desem yalan olur bir buçuk yıldan fazla oldu gündemde olunca unutmak kolay olmuyor. Benimkiler de tembel kaç kez oldu ilaç iğne bıktım bu ay gitmedim ilaç için bitkisel deneyeyim dedim öyle günü gününe de yapamadım ama büyürse inşallah mecbur iğne olacak kendileri çok kibar çatlamıyor lar hayırlısı inşallah cuma gideceğim bakalım
canım ben dün n11den çakşır suyu eşime kendimede hayıt suyu aldım bakalım bu ayda böyle deneyelim dedik tüp bebek tedavisi öncesi

Sağ ol canım yaa. Hayırlısıyla kucağa alırsın inşallah. Takmıyorum desem yalan olur bir buçuk yıldan fazla oldu gündemde olunca unutmak kolay olmuyor. Benimkiler de tembel kaç kez oldu ilaç iğne bıktım bu ay gitmedim ilaç için bitkisel deneyeyim dedim öyle günü gününe de yapamadım ama büyürse inşallah mecbur iğne olacak kendileri çok kibar çatlamıyor lar hayırlısı inşallah cuma gideceğim bakalım
Ben iğne vuruldugum ay yumurtam çok iyi dedi doktor iğne vurdu tutmadı çünkü ben düşündükçe kafaya taktikca belki döllenme gerçekleşmedi yumurtam buyumedigi ayda doktor olumsuz konuştu ben ilk klomende iki gün arayla ilsiki kullandm bu olumsuz dediği ay iki yada üç kez olmuştur ama gerçekten sitres çok önemli onu anladım kafana takmayinca ve istemeyince oluyomus sende öyle yap sitres ten uzak dur ben erzuurma annemlerin yanına gittim sotresten uzak olayım diye kafamı bolsalttim geldim iki gün sonra kontrolde doktor bana böyle dedi ve sonuç sende imkânın varsa böyle kafanı dağıtacak şeyler bı dene inş gkz sonuçlar alcan Allah'ın izniyle

merhaba kızlar nasılsınız...
ben 2,5 ay korundum ama gecen kocadan darbe yedim aynı ZK_ASK ZK_ASK canım senin gibi ne olacak bilmem hoş o kadar korunmadığımız ay kalamadım bu ay bi defa dan mı kalacağım diye düşünüyorum hayırlısı .... korunmaya devam diyenlerdenim bakalım
Valla benm önceki hamileliğimde bende öyle diyodum ayda yılda bir gelen adetime rağmen ilaç tedavisiyle sabaha kadar belimde yastıkla yattım okadar olmadı şimdi tek seferde hemen kalkmama rağmen mi olacak dedim. Hemde ilaçsız.. Hatta dalgayla güldüm geçtim. Başıma geleni biliyon hamile kaldım. O an anladım işte. Nelere umut bağlamıştım.... 1 ay sonra korunmayı bırakıyorum. Gün aşırı devam ederim.. Sonuçlarımda çıkmış oluyo zaten. Ama şuan asıl önemli olan adetimin gelmesi lazım :KK70: Gelecekte beni zorluyo işte.

2.5 ay korunmuşsun istersen sende korunmayı bırak önümüzdeki ay :)

Anladım canım. Evet biraz karışmış. Hayırdır niye ağlak geçti canım yaaa. Ölümden başka herşeyin çaresi var. Üzme kendini sen çok güçlü birisin Rabbim gönlüne huzur versin inşallah. Hayırlısı gelir yarin fazla beklemez inşallah

Aman ne güçlüsü ağlayamadığımızdan güldük palyaço misali :) şaka bi yana son 2 aydır yerde mi gökte miyim belli değildi. Son bi kaç gündür kuş gibiyim çok şükür.. yarın merakla beklycem yarında gelirse Allahın izniyle benim adetim bayağı düzene girmiş demektir... işe bak, bi kaç ay sonra adetim gelmesin diye dua edecem :)

yanne yanne nasılsın şekerim:KK33: herşey yolunda inşallahh:KK39:

sağol canım şimdilik bir sıkıntım yok. İşe gidiyorum geliyorum. Bebek ile ilgili testler vs. normal herşey... yarın renkli ultrasona gideceğim. Bebeğimin tüm organ vs. fiziksel kontrolleri yapılacak İnşallah bunuda atlatırsak rahatlayacağım...

Hmm. Birkaç hafta o zevkten mahrum kalmışsın ama olsun içinde olduğunu bilmek bile çok güzeldir eminim. Daha yolun yarısında sin bol bol hisseder sin çocuğum dur artık yorma anneyi diyeceğin günler de gelecek inşallah. Sağlıkla canım

amin canım İnşallah ozamanlarda gelecek evet ama işte ilk gebelik olunca heyecanlanıyor insan sabırsızlanıyor...

Ne oldu canim yine mi dustu gecmis olsun.bizim sinavimizda boyle malesef :KK43:

Canım yaaa niye öyle oldu ki. Çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını versin. Gönlüne ferahlık versin dualarım seninle

canım yaa çok üzüldüm rabbim bu sınavlarından yüzünün akıyla çıkmanı nasip etsin bence sen çok iyi bir dr bulup onunla yoluna devam etmelisin. çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın aynı şeyleri. :KK43:

Cok sagolun kizlar Allah razi olsuun.
Korunma safasina basladik yine bakalim rabbim bigun nasip edecek bana da.

Selam kızlar. Nasılsınız benim moraller çöktü. Bugün 12. Günüm 9. Gün 13.3 olan yumurta büyüklüğü bugün 14.9 cuma yeniden gel dedi doktor ama ne olur bilmiyorumm. Binbir umutla bu yağmur altında oglumu alıp gitmiştim ama kısmet olmayacak sanırım.;(

Canim 14.gun tam gelismis olur senin yumurta gelisimin de benimkine benziyor gec olsun ama kaliteli olsun insallah hic endiselenme.

sağol canım şimdilik bir sıkıntım yok. İşe gidiyorum geliyorum. Bebek ile ilgili testler vs. normal herşey... yarın renkli ultrasona gideceğim. Bebeğimin tüm organ vs. fiziksel kontrolleri yapılacak İnşallah bunuda atlatırsak rahatlayacağım...
Onuda atlatsan sen yine bişy bulursun kendini yiyecek :) maşallah canım size ♡ dr resim verirse isteriiimm minnoşuu görmeyi:KK37: Rabbim kolaylık versin doğuma yakın mı izne ayrılırsın

Onuda atlatsan sen yine bişy bulursun kendini yiyecek :) maşallah canım size ♡ dr resim verirse isteriiimm minnoşuu görmeyi:KK37: Rabbim kolaylık versin doğuma yakın mı izne ayrılırsın

ay vallahi kuzum ne yapcan 35 yılın üstüne cok görme :KK49: tabi canım renkli verirse koyarım... bende merak ediyorum...
Canım allah izin verirde bir sıkıntı olmaz ise doğum öncesi izin almamayı düşünüyorum. Ama işte hiç belli olmuyor biliyorsun herşey olası, gittiği yere kadar çalışacağım.... ben çalışmak durumundayım çalıştığım firmanın Muahasebe müdürüyüm ben olmayınca işler sarpa sarıyor... doğum iznine çıksamda evden işleri takibe devam mecbur. nasıl olacak yaşayıp göreceğiz üstesinden gelirim İnşallah...

Ben iğne vuruldugum ay yumurtam çok iyi dedi doktor iğne vurdu tutmadı çünkü ben düşündükçe kafaya taktikca belki döllenme gerçekleşmedi yumurtam buyumedigi ayda doktor olumsuz konuştu ben ilk klomende iki gün arayla ilsiki kullandm bu olumsuz dediği ay iki yada üç kez olmuştur ama gerçekten sitres çok önemli onu anladım kafana takmayinca ve istemeyince oluyomus sende öyle yap sitres ten uzak dur ben erzuurma annemlerin yanına gittim sotresten uzak olayım diye kafamı bolsalttim geldim iki gün sonra kontrolde doktor bana böyle dedi ve sonuç sende imkânın varsa böyle kafanı dağıtacak şeyler bı dene inş gkz sonuçlar alcan Allah'ın izniyle
Allah razi olsun canım. Ne güzel olmuş seninki sonuna kadar iyi gider inşallah. Darısı bize

Aman ne güçlüsü ağlayamadığımızdan güldük palyaço misali :) şaka bi yana son 2 aydır yerde mi gökte miyim belli değildi. Son bi kaç gündür kuş gibiyim çok şükür.. yarın merakla beklycem yarında gelirse Allahın izniyle benim adetim bayağı düzene girmiş demektir... işe bak, bi kaç ay sonra adetim gelmesin diye dua edecem :)
İnşallah gönlüne göre olur canım. Öyle güçlüsün güçlü dik duruşunu seveyim:KK200:

Canim 14.gun tam gelismis olur senin yumurta gelisimin de benimkine benziyor gec olsun ama kaliteli olsun insallah hic endiselenme.
İnsalah canım ya üç günde 1.6 milim büyümüş yine üç güm geçecek öyle olsa bile yeterince büyümüş olmuyor ona canım sıkıldı zaten ama ne yapayım yapacak birşey yok duadan başka

İnsalah canım ya üç günde 1.6 milim büyümüş yine üç güm geçecek öyle olsa bile yeterince büyümüş olmuyor ona canım sıkıldı zaten ama ne yapayım yapacak birşey yok duadan başka

En iyi ilacimiz dua tabi canim. Ama bence dr unda normal takviyesiz yumurta gelisimini gormus oldu. Artik klomen yerine gonal f ignelerinden vurunmalisin ben vurunmustum haptan daha etkililer. Yumurta gelisince de yine catlatma ignesi oluyorsun. Dene derim

Mrb arkadaşlar nasılsınız?
Adetime 4 gün var testim böyle sizce hamilemiyim?

Eklentiler

• IMG_4466.webp
    IMG_4466.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 38
O ne ise yarıyor burada adını duydum da. İnşallah tüp bebek e gerek kalmadan gelir meleğin canım
Çakşır erkeğe çok faydalı ben eşim için almıştım kullanmak nasip olmadı duruyo öylece. Bu zamana nasipmiş. Eşim sperm testi yaptırana kadar dayarım çakşırı dayarım keçibonuzu özünü :) Rabbim tüp bebeğe kadar maddi manevi yormasın hiç birimizi inşallah. Tüp bebek yaptıranlar Allahım pozitif sonuçla sağlıklı bi gebelik yaşar inşallah hakikaten zor süreçmiş ben hiç bilmezdm yumurtluyormuşuz onu bile burada öğrendim

Back
X