0.5Kaç çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.5Kaç çıktı
Silik çizgi bende görüyorum canım inşallah hamilesindirGeç döllenme den supheleniyorum canm ama elimde görüyorum ben 2. Cizgiyi galiba resimde net beli olmuyo
Normalde gecikmen oluyormuydu
Hayir hayatim boyunca hic olmadi erken olurdu gec olmazdi bugunde kahverengi akinti geldi umutlandimNormalde gecikmen oluyormuydu
Belki geç döllenmedir ya da bugün lekelenme olduysa belki adetin sökülüyordur bi iki gün daha bekle canımHayir hayatim boyunca hic olmadi erken olurdu gec olmazdi bugunde kahverengi akinti geldi umutlandim
Gec dollenme gec yumurtlama mi oluuo cunku pko var bende bi defasinda ovulasyon testleriylle takip ettigimde adete 1 hafta kala yumurtladim bu durumda ne zaman belli olurBelki geç döllenmedir ya da bugün lekelenme olduysa belki adetin sökülüyordur bi iki gün daha bekle canım
Çok idrar damlatmışsın canım bir dahaki sefere 3 damla damlat yeterli olacaktır çizgi görünüyor ama biraz geniş mesela buradaki çizgi o yüzden yanıltıcı olabilir bir daha test yap istersenEki Görüntüle 2055386 canm testin Son hali bu
Adete bir hafta kala yumurtladıysan 10 gün sonrasını hesapla canım o zaman döllenme gerçekleşiyorGec dollenme gec yumurtlama mi oluuo cunku pko var bende bi defasinda ovulasyon testleriylle takip ettigimde adete 1 hafta kala yumurtladim bu durumda ne zaman belli olur
Şüpheli ilişkin ne zaman oldu yumurtladıktan sonra ona göre hesaplayabilirsin o ilişkiden 14 gün sonra testte çıkarPeki benim ne zaman yapmam gerek bi daha 11 ekimdi adet gunum 8 gun kala yumurtladim
Evet 1.5 cm miyonum var o alınacak geçen ay tüp bebek tedavisi başladı 3 tane embriyom var Dr ocakta rahim olduğunda transfer yapacakMiyomlar kapali ameliyat halinde mi alinacak? Ameliyattan ne kadar süre sonra tüp tedavisi olacak?
Gecmis olsunEvet 1.5 cm miyonum var o alınacak geçen ay tüp bebek tedavisi başladı 3 tane embriyom var Dr ocakta rahim olduğunda transfer yapacak
Canim benim yeni gordum hayirli ugurlu saglikli uzun omrunuz olsun oglusunla. Cok tebrik ederim. Allah bagislasin. ♡
Evet canim 6 ekimden beri biradayiz cok şükür. Kuvez macerasi da son buldu. Rabbim bir daha ayirmasin.Aldın mı yavrunu kucağına şükür çok sevindm onu soracaktım :) artk bol bol alttan üstten gaz çıkarmalar diyim :))
Bende iyiym çok şükür bildğim gibi devam ❤
Ayyy bebiş geliyomuş çok sevindim tebrik ederim oğluşum uyumuşken bi bakıyım dedim seni görünce çok sevindim Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hemencecik geçiyo zaman daha dün sizlerle hamiş olabilcekmiyiz konuşurken şimdi kucağımda çok şükür 40 ımız çıkmak üzere. Hamilelik hep öyle mide bulantısı ve yorgunlukla geçmiyor merak etme ben 16. Haftadan sonra rahatlamıştım birde son haftalarımda biraz zorluk yaşadım onun dışında harika geçecek hamileliğin. Çok öpüyorum herşey güzel olacak. Sen ve minnoş Allaha emanet olun kendinize iyi bakmerhaba kızlar nasılsınız bu aralar çok mide bulantıları yaşıyorum çok çabuk yoruluyorum . ama çok şükür iyiyiz. 26 ekim de dr kontrolüm var bakalım hayırlısı :) sizlerde ne var ne yok ...