2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Belki geç döllenmedir ya da bugün lekelenme olduysa belki adetin sökülüyordur bi iki gün daha bekle canım
Gec dollenme gec yumurtlama mi oluuo cunku pko var bende bi defasinda ovulasyon testleriylle takip ettigimde adete 1 hafta kala yumurtladim bu durumda ne zaman belli olur

Silik çizgi bende görüyorum canım inşallah hamilesindir
20171014_183054-1.webp canm testin Son hali bu

Gec dollenme gec yumurtlama mi oluuo cunku pko var bende bi defasinda ovulasyon testleriylle takip ettigimde adete 1 hafta kala yumurtladim bu durumda ne zaman belli olur
Adete bir hafta kala yumurtladıysan 10 gün sonrasını hesapla canım o zaman döllenme gerçekleşiyor

Ben mesela bu hamileliğimde şüpheli ilişkiden 10 gün sonra test yapmıştım çok silik çıkmıştı testte sonra kan verdim negatifti :)
2 gün sonra tekrar kan verdim 29 çıkmıştı

Benim doğum da 27 aralık görünüyo kızlar yardım edin doktor değiştirmek istiyorum az önce başlık açtım beylikdüzü için normal doğumu destekleyen doktor önerin lütfen

Canim benim yeni gordum hayirli ugurlu saglikli uzun omrunuz olsun oglusunla. Cok tebrik ederim. Allah bagislasin. ♡

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ♡ Allah sana ve bütün isteyenlerede hayırlı evlat nasip etsin.. Nasılsın sende durumlar nasıl? İyisindir inşallah..
Ben 1 ay geçti daha yeni düzeliyorum derken bu sabah mideme felaket bi sancı girdi saatlerce geçmedi bide bulantı afedersin öğürdüm sürekli ama bişey yiyip içemedim bebeğimle bile ilgilenemedim :( acile gidip serum taktırdım röntgen çektirdim midemde aşırı gaz çıktı doktor gastrit olabilir dedi emzirdiğim için de mide koruyucu yazamadı genel cerraha git dedi bu durumu ben hamileykende 2 defa yaşamıştım ama hamileliktendir deyip üstüne çok düşmedim
bebeğime tek başıma bakıyorum hastaneden randevu alıp nasıl giderim bilmem...zor valla anne olmak zaten zor bide sağlık problemleri olunca
zaten lohusalıkda ayrı bi sıkıntı hem bedenen hemde psikolojik olarak...
göğüslerim hala yara bere içinde
neyse bende amma kararttım içinizi ya içim dolmuş siz bakmayın bana

Aldın mı yavrunu kucağına şükür çok sevindm onu soracaktım :) artk bol bol alttan üstten gaz çıkarmalar diyim :))

Bende iyiym çok şükür bildğim gibi devam ❤
Evet canim 6 ekimden beri biradayiz cok şükür. Kuvez macerasi da son buldu. Rabbim bir daha ayirmasin.

Insallah senden de guzel haberleri alacagimiz gunler gelecek.

Acill! Riskli gebelik, ileri yaş gebeliği, düşük riski, vajina anormalisi, miyomlar, kanamalı gebelik, progestan ve ya ilaç alerjisi olanlar, gebeliğe eşlik eden astım, şeker, kolestrol, obezite, tansiyon, göğüs hastalıkları gibi durumlarda bilgili, deneyimli, DİĞER BRANŞ DOKTORLARIYLA KOORDİNELİ ÇALIŞAN, hamileliği takip ettiği gibi en yüksek riskli durumda dahi doğumda da hem normal, hem sezeryan, hem genel anestezi hem lokal anestezide sorumluluk alabilecek, güler yüzlü, işinden memnun, moral bozmayan, çalıştığı hastane tam teşekküllü bir periontolog (riskli gebelik uzmanı ve doğum doktoru) arıyorum.

merhaba kızlar nasılsınız bu aralar çok mide bulantıları yaşıyorum çok çabuk yoruluyorum . ama çok şükür iyiyiz. 26 ekim de dr kontrolüm var bakalım hayırlısı :) sizlerde ne var ne yok ...
Ayyy bebiş geliyomuş çok sevindim tebrik ederim oğluşum uyumuşken bi bakıyım dedim seni görünce çok sevindim Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hemencecik geçiyo zaman daha dün sizlerle hamiş olabilcekmiyiz konuşurken şimdi kucağımda çok şükür 40 ımız çıkmak üzere. Hamilelik hep öyle mide bulantısı ve yorgunlukla geçmiyor merak etme ben 16. Haftadan sonra rahatlamıştım birde son haftalarımda biraz zorluk yaşadım onun dışında harika geçecek hamileliğin. Çok öpüyorum herşey güzel olacak. Sen ve minnoş Allaha emanet olun kendinize iyi bak

Back
X