2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimde 4 kilo fazlam var aynen hamikelikte şiştik bide kürtaj sonrası ilaçlar vs bende aldım biraz. Havalar çok bulanık hiç bişey yapasım yok valla :))

artik oldugu kadar :)) benim vucud aliskin zaten kilolari bi alip vermeye ;) klomeni kullanip tkrr yumurta kontrolune gidecek misin

artik oldugu kadar :)) benim vucud aliskin zaten kilolari bi alip vermeye :KK66: klomeni kullanip tkrr yumurta kontrolune gidecek misin
Klomen kullanmaya başladım 4.gün bugun. Takibe falan gitmeyeceğim. Aspirine devam yarında vitaminlerimi alırım eczaneden, daha ne işte çok bile :) çatala çıkamam geçen yıl ekimde bi gittim bidaha alamadım başımı doktorlardan zaten :olamaz:

Sen ne zaman bıraktın korunmayı. Klomen kullanıyomusn Pek takip edemedm kafamda geliyo gidiyo klomenden hep bunlar :))

Benim arkadaş öyle olmuştu neden ki öyle bi şüphen mi var?
Evet canım ya normal adet olur gibi olmadım döngüm 22 gün sürdü ilk gün az az pembe kanamam geldi 2.gün biraz yoğunlaştı 3. gün hiç gelmedi dünde sabah yine pembemsi kanamam oldu normalde böyle sürmezdi adetlerim sancılı ve yoğun geçerdi doktorumda izinde

Evet canım ya normal adet olur gibi olmadım döngüm 22 gün sürdü ilk gün az az pembe kanamam geldi 2.gün biraz yoğunlaştı 3. gün hiç gelmedi dünde sabah yine pembemsi kanamam oldu normalde böyle sürmezdi adetlerim sancılı ve yoğun geçerdi doktorumda izinde
Doktorla ne işin var ki kan ver sonucu öğren gebelik varmı yokmu diye.

Klomen kullanmaya başladım 4.gün bugun. Takibe falan gitmeyeceğim. Aspirine devam yarında vitaminlerimi alırım eczaneden, daha ne işte çok bile :) çatala çıkamam geçen yıl ekimde bi gittim bidaha alamadım başımı doktorlardan zaten :olamaz:

Sen ne zaman bıraktın korunmayı. Klomen kullanıyomusn Pek takip edemedm kafamda geliyo gidiyo klomenden hep bunlar :))

icinden nasil geliyorsa oyle yap canim hersey sirayla olur rabbim mutlu sona kavustursun da ;) 21 agustosda kurtaj oldum ikinci ay adetim onumuzdeki gunlerde olurum korunmayi ondan birakacam canim. Mecburi korunma donemindeyim yani :))

icinden nasil geliyorsa oyle yap canim hersey sirayla olur rabbim mutlu sona kavustursun da :KK66: 21 agustosda kurtaj oldum ikinci ay adetim onumuzdeki gunlerde olurum korunmayi ondan birakacam canim. Mecburi korunma donemindeyim yani :))
İnşallah mutlu sona ulaşırız canım hayırla sağlıkla inşallah :) klomen falan kullanmayacaksın sanırım

herkese selamlar ZK_ASK ZK_ASK merhaba canım nasılsın uzun süredir nete giremiyordum bu 3 gündür giriyorum aklıma düştün neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor
Hoşgeldin canım iyiym çok şükür, bu ay korunmayı bıraktım bakalım hayırlısı.. sen nasılsın bulantılar geçti mi ? Aynen epeydir yoktun özlettin bebişte büyümüş maşallah cinsiyeti ne dr söyledi mi :)

Hoşgeldin canım iyiym çok şükür, bu ay korunmayı bıraktım bakalım hayırlısı.. sen nasılsın bulantılar geçti mi ? Aynen epeydir yoktun özlettin bebişte büyümüş maşallah cinsiyeti ne dr söyledi mi :)
hamileliğim biraz zor geçiyor 1.5 ay hastanede yattım bu p.tesi iş başı yapabildim 2 aydır yoktum telefonu elime bile alamıyordum evet cinsiyeti dün öğrendim erkek hayırlısıyla canım.senin içinde rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına alırsın ve bütün isteyenler hasret çekenlere rabbim annelik duygusunu tattırsın

hamileliğim biraz zor geçiyor 1.5 ay hastanede yattım bu p.tesi iş başı yapabildim 2 aydır yoktum telefonu elime bile alamıyordum evet cinsiyeti dün öğrendim erkek hayırlısıyla canım.senin içinde rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına alırsın ve bütün isteyenler hasret çekenlere rabbim annelik duygusunu tattırsın

Söylemiştin zamanında hatrlıyorum. Sizin ailede hamilelik hastanede geçiyodu genelde :) aman iyi olunda gerisi mühim değil, Allah hayırla sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin, hepimizin hakkında hayırlısı canım♡

Söylemiştin zamanında hatrlıyorum. Sizin ailede hamilelik hastanede geçiyodu genelde :) aman iyi olunda gerisi mühim değil, Allah hayırla sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin, hepimizin hakkında hayırlısı canım♡
allah razı olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini alrım hayırlısıyla

hayırlısı olsun canım şimdi iyi olmana coks evindim. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..
sağol canım sen neler yapyorsun ??

Bi kız bi oğlan iyi işte:) Alah kucağına almayı nasip etsin
tabi o da var bu süreçlerden sonra artık 3. yü hiç düşünemeyeceğimden rabbim iki duyguyuda bana tattıracak inşallah

yanne yanne doğumuna bişey kalmamış maşallah darısı bana o günler gelecekmi walla sağlıkla kucağına al inşallah

canım vallahi zaman cok cabuk geçiyor nasıl 7. ay oldu anlamadım ama artık iyice ağırlaştım. Acıkcası biran önce geçsin su iki ay doğurayım. ilk zamanlar iyiymiş vallahi benimde son 1 aydır bir miğde yanması sorma hiç birşey yiyemiyorum. 28. haftaya kadar 15 kılo almıştım şimdi geri sayıyor kilo. herşeye rağmen güzel duygular tabi Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Sağol canım cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım Allahın izniyle...Sende geleceksin canım hayırlısı ile.. zaman cok hızlı... Vallahi cok güzel bir kız bir erkek cok ideal allah bağışlasın...

kızlar nasılsınızz???
benim bu aralar canım sıkılıyor:( nedenini bilmiyorum haftalar da geçmiyor yaaa:(
işe git gel hep aynı şeyler ...
yanne yanne sen çalışıyormuydun? ve çocuk parası ödemesinden bilgisi olan bir kişi var mı? son zamanlarda bunu da kafaya takıyorum

kızlar nasılsınızz???
benim bu aralar canım sıkılıyor:KK43: nedenini bilmiyorum haftalar da geçmiyor yaaa:KK43:
işe git gel hep aynı şeyler ...
yanne yanne sen çalışıyormuydun? ve çocuk parası ödemesinden bilgisi olan bir kişi var mı? son zamanlarda bunu da kafaya takıyorum

evet canım ben çalışıyorum çocuk ödemesinden kastın ne canım?

Back
X