2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ooo cok az kalmış canım, bende sen doğuma gittiğinde izine ayrılacağım inşallah... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Cümlemize... İsteyen kardeşlerimizinde biran önce muratlarına kavuştursun...

Evet canim yaa cok sukur bu gunleride gorduk :dua: birsey kalmadi dedigin gibi :halay:
Heycan merak korku karisik duygular icindeyim :) birde suan annemlerdeyim (Belcikada) esimde istanbulda 2 aralik gelcek, doguma 5 kala biraz onun stressini yasiyorum keske daha erkenmi alsaydik bileti diye... artik nasip, sagsalim gelsinde gec erken pek muhim degil diye kendimi tesseli ediyorum :D

Hadi izinine fazla kalmadi bol bol dinlenirsin, nasil geciyor senin hamileligin??

InsAllah hep dualarimdalar zaten Rabbim tez zamanda hayirlisini nasip etsin:KK200::KK200::KK200:

Yok canım bata 4 kaldı ama geçte olabılırım ayın 13unde yumurtlama akıntım geldı o gunden berı gogsum agrıyo beklycem sanırım :/ sende durum ne bitti mi adet
Ben lekelenme seklinde oluyrm 5. Gunum.klomen icin dr umu aradim bugun baslama tam sokulunce basla dedi.hala bekleme modu yani.ins senin vardir test yapsan cikardi aslinda yok mu stokta.sen kac yillik evliydin bu arada canim.6 yil mi olmadi demistin.bikere kalimca tekrar kalirmiyim ya korkular basladi bende cok stresliyim ondanda sokulemiyor olabilirm :KK17:

Ben lekelenme seklinde oluyrm 5. Gunum.klomen icin dr umu aradim bugun baslama tam sokulunce basla dedi.hala bekleme modu yani.ins senin vardir test yapsan cikardi aslinda yok mu stokta.sen kac yillik evliydin bu arada canim.6 yil mi olmadi demistin.bikere kalimca tekrar kalirmiyim ya korkular basladi bende cok stresliyim ondanda sokulemiyor olabilirm :KK17:
Stres yaptıkça gelmez rahat bırak şu vucudunu.. evet canım ama hamıle kalınca peşpeşe kaldım işte :)) yarın yest yapcm zaten adet yerini bulsun :)

Eğer klomeni içmezsen bu ay içemezsin daha. Zaten adetlerimiz duzensiz bekle ki gelsin sonraki ay

Stres yaptıkça gelmez rahat bırak şu vucudunu.. evet canım ama hamıle kalınca peşpeşe kaldım işte :)) yarın yest yapcm zaten adet yerini bulsun :)

Eğer klomeni içmezsen bu ay içemezsin daha. Zaten adetlerimiz duzensiz bekle ki gelsin sonraki ay
Aynen ya dogru duzgun sokulse keske.sabah idrariylami yapcaksin oyuzden mi yarin :) hayirkisi olsun yaz buraya hmen sonucu :) darisi basimza ozaman ins bende hemen kalirim ve ins yine ikiz olur

Evet canim yaa cok sukur bu gunleride gorduk :dua: birsey kalmadi dedigin gibi :halay:
Heycan merak korku karisik duygular icindeyim :) birde suan annemlerdeyim (Belcikada) esimde istanbulda 2 aralik gelcek, doguma 5 kala biraz onun stressini yasiyorum keske daha erkenmi alsaydik bileti diye... artik nasip, sagsalim gelsinde gec erken pek muhim degil diye kendimi tesseli ediyorum :KK70:

Hadi izinine fazla kalmadi bol bol dinlenirsin, nasil geciyor senin hamileligin??

InsAllah hep dualarimdalar zaten Rabbim tez zamanda hayirlisini nasip etsin:KK200::KK200::KK200:

canım benim Allahın izniyle eşin yetişir stres yapma.. Benimde seninle aynı vallahi değişik duygular bir yandan hemen olsun diyorum sabırsızlanıyorum, bir yandan zaman cok cabuk geçiyor ay ne yapacağım diyip telaşlanıyorum... :halay:
işe devam etmek biraz zorluyor beni.. geceleri hiç uyuyamıyorum ağırlaştım hareketlerim sınırlı bu yüzden yoksa işte bişey yaptığım yok... Allahın izniyle geçicek bebeklerimizi alacağız kucağımıza...

oo canım test mi var bugün bekliyorum... İnşallah güzel sonuçlar alırız:KK45:

Aynen ya dogru duzgun sokulse keske.sabah idrariylami yapcaksin oyuzden mi yarin :) hayirkisi olsun yaz buraya hmen sonucu :) darisi basimza ozaman ins bende hemen kalirim ve ins yine ikiz olur
Sağlıklısını dile kız dua ederken dikkat et canım benim. Fazlasında gözümüz yok birtanecik olsun bizim bitanemiz olsun hayırla sağlıkla gelsin salih evlat vatanına islama yakışır şekilde büyütmeyi nasip etsin Allah♡

Kızlar uzun süre ara verdim giremedim foruma. Rabbim bizede nasip etti çok şükür 3 aylık hamileyim. Rabbim tüm isteyenler nasip etsin inşalllah dualarım sizinle :)
Gözün aydın, hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..

canım benim Allahın izniyle eşin yetişir stres yapma.. Benimde seninle aynı vallahi değişik duygular bir yandan hemen olsun diyorum sabırsızlanıyorum, bir yandan zaman cok cabuk geçiyor ay ne yapacağım diyip telaşlanıyorum... :halay:
işe devam etmek biraz zorluyor beni.. geceleri hiç uyuyamıyorum ağırlaştım hareketlerim sınırlı bu yüzden yoksa işte bişey yaptığım yok... Allahın izniyle geçicek bebeklerimizi alacağız kucağımıza...

inanirim canim, vucut bebege uykusuzluga simdiden alistirma yapiyor :))))

Ayy evet özlemişim valla :)) sonuç tek çizgii :)

Babies16 Babies16

Bu ilk denemenizmi cnm?? hakkinizda hayirlisi insallah:KK200:

Back
X