Konunu okudum canm geçmiş olsun ya çok üzüldüm bndede çatlak var öyle bı kasinirdi ki seni dusunemiyorum şuan ilaçlar fayda gösterdi mi peki?
3300 dogdu kızım normal kilolardaydi yani iri bı bebek olsa zor olur eminim . Dikisim vardı canım ya ama fazla değildi iç dış toplam 5 tane sanirm dışta 2 tane vardı .
Canm dogum sureci de eğitimlerde suyun gelince hemen gel demişlerdi doktorum ve annemde demişti . Sancı öğlenden vardı ama hafifti yalanci sancidir diye dusundm ama içimde acayip bi his vardı akşam 6 bucuk gbi duşa girdim sonrası sancı basladi bekledim tabi yalancı sancidir diye bnde duştan sonralari olurdu son hafta bu kez geçmedi şiddetleniyordu yemek hazirliyordk eşimle suyum geldi gidelim dedim dur yiyelim daha çoktur doguma acikirsin dedi. O kadar rahat ki adam oturdu bı köfte ekmek yedi öküz

bnde yemeye çalıştım ama heyecandan yiyemedm keşke yeseymisim ama :) gittik 2 cm açıklık varmış yatış yaptılar hemşirenin biri senin doğum yarın ogleni bulur dedi bn çıkarın o zaman evde çekeyim sanciyi dedim de yok dedi suyun gelmiş daha çok gelir farketmezsin çocuk sikintiyagirer suyun gelmese yollardim zaten dedi . Sabah gelen hemşire ne dese beğenirsin yavrum sen geceyi burda geçirdin evinde rahat rahat geçireydin ya dedi bnde dedm suyum geldi göndermediler kadın dedi ki sızıntı halinde suyun yatarken gelmiyo keşke gitseymissin dedi . Buda bı bilmezlikten olmuş oldu halbuki evde ilk su geldiğinde ayaktaydim yatinca gelmiyordu gerçekten ama bilmiyorum tabi ne bilcem su gelince gel dediler gittim

belki evde olsam usumeyecek doğumhane de bağıran kadınları duymayacak strese girmeyecektim. Bu arada ozelleri bilmiyom ama devlette nst de bağlı yatıyorsun arada kaldırıyorlar ve nstleri bilgisayardan takip ediyorlar bu güzel yöntem yani begendm :)