- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
Zaten idrar enfeksiyon ilacini bugun icmeye basladm doktor ic.dedi ama birturlu şu ilaclara sicak bakamiyorm faydasini gozum gormuyor.zararini dusundukce simdi agdayla felan kurcalamim bidaha,..bence gitme bi de mikrop falan kaparsın evde kendin hallet
Yok canım 1 yada en fazla 2 dakika olsun o da en fazla eliyle muayane ediyor doktor kendini sıkmaPeki canım bu çatı muayenesi ne kadar sürüyor acaba? Uzun süren bi işlem mi?
Eliyle muayene ediyor canım ilk muayene tabi güzel olmuyor ama kendini rahat bırakmaya çalışCati muayenesinden korkuorum ben parmaklami yokluo elini mi sokmaya calisio napio valla benim adamla munasebetimizde bile afedersiniz etim zedelenio cok hafif kan geldigi oluo ben nasil cati muayenesine gircem acaba
Masallah kilosunaYa ben fakultede profa gidiyorm stajyer doktorlar ultrasonu kullaniyor prof da bakiyor kiza dedim cok bastirdin diye goremem ki bastirmadan dedi insallah bise olmaz cok korktum ya
Buarada kilosu 2,800 olmus dedi boyunu sormadim
Bende de dogumda hic acilma olmamisti cati muayenesinde acimisti hatta dr yanindaki kiz cok aciyor mu falan diye sorup merakini gidermisti cok utanmistim ama herkesin ayni olacak diye bisi yok acilma baslayanlarindan acimaz heraldebenim canım acımıştı doktor dokuların çok sert kendini çok kasma dedi bide çatın basık demişti
Denicem canim rahat olmayida benim.doktor erkek nasil rahat olcakssm dogum da zaten gorcekte gormesi ayri parmaklamasi ayri iste bakalimEliyle muayene ediyor canım ilk muayene tabi güzel olmuyor ama kendini rahat bırakmaya çalış
Hiç öyle bir şey yaşamadım Allah kimseye de yaşatmasın Ne öyle o.özelde de aynı bi arkadaşım söylemişti
Acemiye denk geldm sanrm biraz da hassas oldgunu soyledj derimin ama burdaha izin vermyecgmMasallah kilosuna
Ama ne alaka bastirmasi benim doktorum hic bastirmio gayette gozukuo ilk haftalarda bastirdi rahmin ters gozukmuo demisti o sirada bastirarak bakiodu
Benim iki doktor unda erkekti o an onu düşünmeDenicem canim rahat olmayida benim.doktor erkek nasil rahat olcakssm dogum da zaten gorcekte gormesi ayri parmaklamasi ayri iste bakalim
Evet cihazdan cihaza farkediyor ,.Ben de bugün başka bir doktora daha gitme gafletinde bulundum. En iyisi bir doktora gidip hep onunla ilerlemek. Haftaiçi özeldeki doktor bebeğin kilosu 2700 gram demişti. Suyun az demişti. Ama gelişimi önde gidiyor bebeğin demişti.
Bugün devlet hastanesine gittim suyun normal dedi azalma falan yok dedi. Kilosunu 2400 ölçtü. Boyunu da daha fazla ölçtü 2cm. Neden böyle farklılık oldu anlamadım. Muayenede oğlum çok hareketliydi zor yakalıyorum ölçümleri bayağı hareket ediyor dedi ondan mı acaba?
Bikaç kişiye sordum cihazına göre değişir bebekteki pozisyona göre değişir ölçümler dediler. Öyle rahatladı içim biraz. Siz de böyle bişiy yaşadınız mı kızlar hiç?
Sıkma canını benimde geçen hafta iki üç gün böyleydi ne yediysem çok hareket ettiremedim sonra doktor hergun aynı olacak diye bisey yok dedi bir gün çok hareketliyse diğer gün az hareket edebilir önemli olan hic hareket etmemesi( demin çikolata yedım hiç yemediğim kadar tatlı çikolata yedım ya bugün,dahs yerken hareket ederdı,şmdi durgun kafayı yicem.neyse bi kaç gün bekleymde gtcem yazarım
Gecmis olsun canm suan nasilsin .Sabahtan beri ikidir istifra ediyorum normal mi bu durum kizlar.
Cok sagol canim. Midem agzimda midemde bulanti yok ama kuscak gibiyim sabah kahvaltisi oldugu gibi cikti suan midem bos bisey yemeye korkuomGecmis olsun canm suan nasilsin .
Bu konu hakkinda fikrim yok malesef
Geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba. Mevsim geçişindeyiz tam hastalık haftası.Sabahtan beri ikidir istifra ediyorum normal mi bu durum kizlar.
Geçmiş olsun şimdi nasılsın ?kusma yolda tansiyonum düşünce midem bulanıp başım ağrıyo benimSabahtan beri ikidir istifra ediyorum normal mi bu durum kizlar.
MerhabaMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?