♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kizlar yarin kontrolum.var buaksam dus felan aldm ama ben temizlikte cok zorlaniyorum karnim.cok buyudugu icin hicbise.goremiyorm kuafor fikrine ne.dersinz agda hic.yapmadim buarada
Agda buyuk rahatlik ama hic yapmadim diosun dayanabilir misin acisina aci esigin yuksek mi o onemli. Benim.normalde hosuma gidio agda acisi yani acimio bile ama bu sefer 1 ayi doldurmustum almayali nerdeyse 1 bucuk ay olcakti diyim uzadi biraz eee tabi bende hassaslasmis olucam ki bu sefer benimki bile azcik acidi ama katlanabilcegini dusunuosan agda en iyisi tabi canin mutlaka aciyacak doguma yakinda bu ne kadar saglikli olur bilemiorum. Ya da Arkadasin dedigi gibi esinden yardimda isteyebilirsin

Karnim cok asagida kendim halettim azonce ama resmen karnimi yukari kaldirdim kasiklarimda tasiyorm bebisi idare edecegm artik enfeksiyon korkutuyor beni yapacak biseym yok oldgu kadar
Demek hallettin canim.eline saglik dedigin gibi oldugu kadar.
Kizlar ben bide ozel hastanede hemsireninde glip kontrol ettigini duydum temiz mi die temiz degilse o an sey ediolarmis ama sezeryanda mi bu boyle normal dogumda mi bilemiorum dogru mu acaba

Ayy kontrol mu ben şok
ben bacaklarimi makine ile alirken 40 takla atiyorum.gerisini.sen.dusun dayanabilir.miyim sence

Sezeryanda jıletle karnındakı tuylerı bıle alıyorlar normal dogumuda ben bılemıyorum

Çatı muayenesinde zaten doktor gözlerini dikip bakmıyor sadece elini koyacağı zaman bakıyor sonra kafasını çeviriyor birde muayenede kendini sıkma rahat bırak sıkarsan canın acır doktora bakamaz

Sagolun kizlar aksam ayna vs. yaptim biseler suan yoldayim bebisimi gorecek olamanin verdigi mutlulukla dun aksam dert ettigim seyi suan hic takmiyorum yasasin hormonlarrrr dua edin kizlar ben hastaneye kaçarr

Canım özelde yaptım normal öyle kontrol eden olmadı belki hastane ye göre değişir

Çatı muayenesinde zaten doktor gözlerini dikip bakmıyor sadece elini koyacağı zaman bakıyor sonra kafasını çeviriyor birde muayenede kendini sıkma rahat bırak sıkarsan canın acır doktora bakamaz
Cati muayenesinden korkuorum ben parmaklami yokluo elini mi sokmaya calisio napio valla benim adamla munasebetimizde bile afedersiniz etim zedelenio cok hafif kan geldigi oluo ben nasil cati muayenesine gircem acaba

Cati muayenesinden korkuorum ben parmaklami yokluo elini mi sokmaya calisio napio valla benim adamla munasebetimizde bile afedersiniz etim zedelenio cok hafif kan geldigi oluo ben nasil cati muayenesine gircem acaba
kızlar 2 parmakla yapıyolar çok kötü bişi normal doğumdan vazgeçme sebebim açılma varmı diye gelen giden parmakla bakıyomuş bi de o doğum masası çok kötü ya hoş benim çatı da çok müsait değilmiş öyle demişti doktor

Kizlar simdi ciktim kontrolden bebisim iyiymis sorun yok ama doktor karnima baski yaptigi icin karnim cok agriyor.bir sorun olmaz insallah

Kizlar simdi ciktim kontrolden bebisim iyiymis sorun yok ama doktor karnima baski yaptigi icin karnim cok agriyor.bir sorun olmaz insallah
Benim doktor hic baski yapmio ama birsey olcak olsa baski yapmazdi canim aklina kotu bisey getirme.kac gram olmus kac cm gene mi soylemedi

Iyice korktum yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…