korkutmak istemem ama öyleIyice korktum yeminle
Araligin basinda yapcam.cati muayeneni dedikorkutmak istemem ama öyleörtüp öyle bakmıştı
Peki canım bu çatı muayenesi ne kadar sürüyor acaba? Uzun süren bi işlem mi?Çatı muayenesinde zaten doktor gözlerini dikip bakmıyor sadece elini koyacağı zaman bakıyor sonra kafasını çeviriyor birde muayenede kendini sıkma rahat bırak sıkarsan canın acır doktora bakamaz
yanlış hatırlamıyorum dimi parmakla yapıyolardıKorkmanıza gerek Yok arkadaşlar ilk gebeliğimde dr yapmıştı çatı muayenesini. Kendinizi kasmayın acımaz zaten çok kısa sürüyor da.
Ya ben fakultede profa gidiyorm stajyer doktorlar ultrasonu kullaniyor prof da bakiyor kiza dedim cok bastirdin diye goremem ki bastirmadan dedi insallah bise olmaz cok korktum yaBenim doktor hic baski yapmio ama birsey olcak olsa baski yapmazdi canim aklina kotu bisey getirme.kac gram olmus kac cm gene mi soylemedi
Evetyanlış hatırlamıyorum dimi parmakla yapıyolardı
evet Canım parmakla yapıyordu insan endişe ettiği için ağrıyor yoksa çok da ağrıyacak bir şey değil tabi dr a da bağlı. Giden gelen parmakla bakıyordu demiş Doğum için bir arkadaş. Acaba devlet hastanesi diye mi öyle bir şey var ben özele gidiyordum özelde Doğum da yaptım.yanlış hatırlamıyorum dimi parmakla yapıyolardı
hayır ya 2 3 dakika bile değil parmağını sokup makas gibi açıyo başka da bişe yapmadı kendini kasarsan uzun sürüyo
Ultrason kağıdı verdiyse fl yazan kısmı 7 ile çarp canım boyunu bulursunYa ben fakultede profa gidiyorm stajyer doktorlar ultrasonu kullaniyor prof da bakiyor kiza dedim cok bastirdin diye goremem ki bastirmadan dedi insallah bise olmaz cok korktum ya
Buarada kilosu 2,800 olmus dedi boyunu sormadim
Ultrason kağıdı verdiyse fl yazan kısmı 7 ile çarp canım boyunu bulursun
Yok canim olur mu oyle sey ben ozelde dogum yaptim oyle bisi olmadi bide apar topar hastaneye yatmistim temiz miydi degil miydi hatirlamiyorum bile.Demek hallettin canim.eline saglik dedigin gibi oldugu kadar.
Kizlar ben bide ozel hastanede hemsireninde glip kontrol ettigini duydum temiz mi die temiz degilse o an sey ediolarmis ama sezeryanda mi bu boyle normal dogumda mi bilemiorum dogru mu acaba
Ben sezeryan yaptim ozelde oyle bisi olmadi hastaneye ya da dr gore mi degisiyor acabaSezeryanda jıletle karnındakı tuylerı bıle alıyorlar normal dogumuda ben bılemıyorum
Zaten acilma var mi diye bakacak vucudun doguma hazirlanmaya baslamistir bence acimazCati muayenesinden korkuorum ben parmaklami yokluo elini mi sokmaya calisio napio valla benim adamla munasebetimizde bile afedersiniz etim zedelenio cok hafif kan geldigi oluo ben nasil cati muayenesine gircem acaba
Sorun olacak olsa yapmazdi merak etme bisi olmaz insallahKizlar simdi ciktim kontrolden bebisim iyiymis sorun yok ama doktor karnima baski yaptigi icin karnim cok agriyor.bir sorun olmaz insallah
Hep boyle korkutuyolar hamileleri nedenini anlayamiyorum bana da oyle demislerdi ilk dogumda kontrol ediyolar ama oyle can yakan bisi degil sonucta zevkine yapmiyolar dogum sartlari olusmus mu diye bakiyolar onu da gelen giden degil dogum hemsiresi bakiyor sadeceEvet
evet Canım parmakla yapıyordu insan endişe ettiği için ağrıyor yoksa çok da ağrıyacak bir şey değil tabi dr a da bağlı. Giden gelen parmakla bakıyordu demiş Doğum için bir arkadaş. Acaba devlet hastanesi diye mi öyle bir şey var ben özele gidiyordum özelde Doğum da yaptım.
özelde de aynı bi arkadaşım söylemiştiEvet
evet Canım parmakla yapıyordu insan endişe ettiği için ağrıyor yoksa çok da ağrıyacak bir şey değil tabi dr a da bağlı. Giden gelen parmakla bakıyordu demiş Doğum için bir arkadaş. Acaba devlet hastanesi diye mi öyle bir şey var ben özele gidiyordum özelde Doğum da yaptım.
Ben de kuaför fikrini çok düşünüyorum bu ara. Ama cesaret edemiyorum. Ve gideceksem de kasım ortassı giderim.Kizlar yarin kontrolum.var buaksam dus felan aldm ama ben temizlikte cok zorlaniyorum karnim.cok buyudugu icin hicbise.goremiyorm kuafor fikrine ne.dersinz agda hic.yapmadim buarada
benim canım acımıştı doktor dokuların çok sert kendini çok kasma dedi bide çatın basık demiştiYok canim olur mu oyle sey ben ozelde dogum yaptim oyle bisi olmadi bide apar topar hastaneye yatmistim temiz miydi degil miydi hatirlamiyorum bile.
Ben sezeryan yaptim ozelde oyle bisi olmadi hastaneye ya da dr gore mi degisiyor acaba
Zaten acilma var mi diye bakacak vucudun doguma hazirlanmaya baslamistir bence acimaz
Sorun olacak olsa yapmazdi merak etme bisi olmaz insallah
Hep boyle korkutuyolar hamileleri nedenini anlayamiyorum bana da oyle demislerdi ilk dogumda kontrol ediyolar ama oyle can yakan bisi degil sonucta zevkine yapmiyolar dogum sartlari olusmus mu diye bakiyolar onu da gelen giden degil dogum hemsiresi bakiyor sadece
Ilk kez godecegim icin korkuyorm acaba derime bise olurmu diyeBen de kuaför fikrini çok düşünüyorum bu ara. Ama cesaret edemiyorum. Ve gideceksem de kasım ortassı giderim.
CANIM evde yatmanada az kaldı ,2 hafta sonra ücretsiz izin dimi :)ohh ne güzelIlk kez godecegim icin korkuyorm acaba derime bise olurmu diye
bence gitme bi de mikrop falan kaparsın evde kendin halletIlk kez godecegim icin korkuyorm acaba derime bise olurmu diye
17 kasim son iş.günümCANIM evde yatmanada az kaldı ,2 hafta sonra ücretsiz izin dimi :)ohh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?