♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Sezaryan ilkindede sezaryan oldugu icin ilk kızım 4 kilo 130 gram dogdu doktor kanım az oldugu ve cocuk kilolu oldugu icin sezaryana aldi
En iyisini yapmis 4 kilo masallah ama cok zorlardi seni Allah korusun kotu bir durumda gerceklesebilirdi. Dogum tarihinizi belirlediniz mi peki

Kızlar ciğer geliştirici vurulan oldumu aranızda suyum azalması sebebiyle vurdu doktorum
Anlasilan o ki suyunuzun azalmasi nedeniyle erken dogum riskiniz var doktorunuzda tedbir amacli vurmus. Rabbim sag saglim zamaninda kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Manisada ezan okunuo suan 5 gibi uyandim ve hala uyuyamadim belimin agrisindan ölcem simdi az kaldi uzanmaya korkar oldum yaa

Birazdan iş var hazirlanacagim artik.yorucu gelmeye basladi

37 ye kadar dayanabilecek misin? Evdeyken bile cok yorucu
Dayanacagm insallah bu haftayi da bitirdik sayayim kaldi 2 haftacik .. calisma hayatina alisinca evde yat yat daha da bunaliyorm zaman gecmiyor is yapsan bi turlu yapmasan bi turlu
Ama şu sabah kalkma işi havalar sogudukca yatak isindikca zorluyor beni

Benim esimdende yatakta bana pek yer kalmadigindan bende yataktan kalkinca daha rahat ediom :) benide yatakta olma isi zorluyor malesef :)

Haci serif denen siteden cikolata siparis eden oldu mu bayanlar tavsiye edebilio musunuz? Bebek cikolatqsini ordan siparis ediyim diom da

Haci serif denen siteden cikolata siparis eden oldu mu bayanlar tavsiye edebilio musunuz? Bebek cikolatqsini ordan siparis ediyim diom da
evet duydum herkes cok memnunmus fiyatlari nedir acaba bi ogrenebilsek keske disariyla bi kiyaslamaa yapabilmek adina

evet duydum herkes cok memnunmus fiyatlari nedir acaba bi ogrenebilsek keske disariyla bi kiyaslamaa yapabilmek adina
Ben izmirdengecen hafta bi yerden tanesi 80 kurusa fiyat aldim 50 tane 40 lira yapio bide isimli kutu gosterdi bunla beraber 60 yapio dedi cikolatasinin tadinada baktim guzeldi yani hem kutuda isim hem cikolatalarin uzerinde isim olacak 50 adet 60 lira. Sekersepetim.comda daha ucuz 40 liraya denk gelio kutulu ama kutuda isim yaziomu anlayamadim.

Insaninda ilk cocugu olunca ipin ucunu kacirio ozenio ne bilim hayatta ikinci cocuga bu kadar masraf yapamam die dusunuom

Insaninda ilk cocugu olunca ipin ucunu kacirio ozenio ne bilim hayatta ikinci cocuga bu kadar masraf yapamam die dusunuom
Canm ben sonradan da acaba dedim lokum alip minik posetlere koyup guzel bir etiket mi zimbalasam nasil olurki acaba .. valla dogunca da masraflar artacak oyuzden bu tarz seylerden kisabilirm ama onun ihtiyaclarindan kisamam diye dusunuyorm etiketlerim hazir sayilir dusunme asmasindayim lokum yada cikolata bu sekilde bir etiket mesela

Bunlar da hazirladigim kokulutaşlarım ama maliyetleri toplasan 50 tlye gelmedi bana 100 adet yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…