- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
En iyisini yapmis 4 kilo masallah ama cok zorlardi seni Allah korusun kotu bir durumda gerceklesebilirdi. Dogum tarihinizi belirlediniz mi pekiSezaryan ilkindede sezaryan oldugu icin ilk kızım 4 kilo 130 gram dogdu doktor kanım az oldugu ve cocuk kilolu oldugu icin sezaryana aldi
Benim kuzenimin hanımının suyu azaldığında vurdular ikiz gebelikti 34. Haftada doğdular 1800 gr ve küvezde kalmadılar iyi bir şey yaniKızlar ciğer geliştirici vurulan oldumu aranızda suyum azalması sebebiyle vurdu doktorum
Anlasilan o ki suyunuzun azalmasi nedeniyle erken dogum riskiniz var doktorunuzda tedbir amacli vurmus. Rabbim sag saglim zamaninda kucaginiza almayi nasip etsin insallahKızlar ciğer geliştirici vurulan oldumu aranızda suyum azalması sebebiyle vurdu doktorum
Ben de küçük canavarimin tepinmelerine uyandim sabah sabah bu ne enerjiyse anlayamadimManisada ezan okunuo suan 5 gibi uyandim ve hala uyuyamadim belimin agrisindan ölcem simdi az kaldi uzanmaya korkar oldum yaa
37 ye kadar dayanabilecek misin? Evdeyken bile cok yorucuBirazdan iş var hazirlanacagim artik.yorucu gelmeye basladi
Dayanacagm insallah bu haftayi da bitirdik sayayim kaldi 2 haftacik .. calisma hayatina alisinca evde yat yat daha da bunaliyorm zaman gecmiyor is yapsan bi turlu yapmasan bi turlu37 ye kadar dayanabilecek misin? Evdeyken bile cok yorucu
Benim esimdende yatakta bana pek yer kalmadigindan bende yataktan kalkinca daha rahat ediom :) benide yatakta olma isi zorluyor malesef :)Dayanacagm insallah bu haftayi da bitirdik sayayim kaldi 2 haftacik .. calisma hayatina alisinca evde yat yat daha da bunaliyorm zaman gecmiyor is yapsan bi turlu yapmasan bi turlu
Ama şu sabah kalkma işi havalar sogudukca yatak isindikca zorluyor beni
evet duydum herkes cok memnunmus fiyatlari nedir acaba bi ogrenebilsek keske disariyla bi kiyaslamaa yapabilmek adinaHaci serif denen siteden cikolata siparis eden oldu mu bayanlar tavsiye edebilio musunuz? Bebek cikolatqsini ordan siparis ediyim diom da
Canım googleden çıkıyo site adresi fiyatları yazıyorevet duydum herkes cok memnunmus fiyatlari nedir acaba bi ogrenebilsek keske disariyla bi kiyaslamaa yapabilmek adina
Ben izmirdengecen hafta bi yerden tanesi 80 kurusa fiyat aldim 50 tane 40 lira yapio bide isimli kutu gosterdi bunla beraber 60 yapio dedi cikolatasinin tadinada baktim guzeldi yani hem kutuda isim hem cikolatalarin uzerinde isim olacak 50 adet 60 lira. Sekersepetim.comda daha ucuz 40 liraya denk gelio kutulu ama kutuda isim yaziomu anlayamadim.evet duydum herkes cok memnunmus fiyatlari nedir acaba bi ogrenebilsek keske disariyla bi kiyaslamaa yapabilmek adina
Evet baktm canm fena degilmis fiyatalr daCanım googleden çıkıyo site adresi fiyatları yazıyor
Ben izmirdengecen hafta bi yerden tanesi 80 kurusa fiyat aldim 50 tane 40 lira yapio bide isimli kutu gosterdi bunla beraber 60 yapio dedi cikolatasinin tadinada baktim guzeldi yani hem kutuda isim hem cikolatalarin uzerinde isim olacak 50 adet 60 lira. Sekersepetim.comda daha ucuz 40 liraya denk gelio kutulu ama kutuda isim yaziomu anlayamadim.[/QUOTEburda 50ligi 25 tlymis carsida ordan alip isim kagidini kendim hazirlarm aslinda bi bakinip oyle karar vermem lazim
Canm ben sonradan da acaba dedim lokum alip minik posetlere koyup guzel bir etiket mi zimbalasam nasil olurki acaba .. valla dogunca da masraflar artacak oyuzden bu tarz seylerden kisabilirm ama onun ihtiyaclarindan kisamam diye dusunuyorm etiketlerim hazir sayilir dusunme asmasindayim lokum yada cikolata bu sekilde bir etiket meselaInsaninda ilk cocugu olunca ipin ucunu kacirio ozenio ne bilim hayatta ikinci cocuga bu kadar masraf yapamam die dusunuom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?