♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bence olur mantikli

Hayır bence çok sık ve güzel olur bende öyle yapmayı düşünüyorum

Mesela ben evimizin prensi hosgeldin yazdim icine etikete de eymen taha dgum tarihini atmayi dusunuyorm
Bende anlamli biseyler yazabilirim o zaman yani uzun duygularimi yazabilirimde ne bilim hamile oldugumu ogrendigim andaki duygu mu kisa bi sekilde yazsam yada nasil heyecanla onu bekledigimi 1 2 cumleyle anlatacagim bi yazi yazsam sacma mi olur acaba

Bende anlamli biseyler yazabilirim o zaman yani uzun duygularimi yazabilirimde ne bilim hamile oldugumu ogrendigim andaki duygu mu kisa bi sekilde yazsam yada nasil heyecanla onu bekledigimi 1 2 cumleyle anlatacagim bi yazi yazsam sacma mi olur acaba
ben bunu.hic dusunemedim cok guzel olur bence

Minicik dogdu 1900 gram çok şükür saglıgı iyi darısı sizlere inşallahhh rabbim yardımcınız olsun hepinizin
Cok sevindim sagliginin iyi olmasina Allahin izniyle cabuk kilo alir merak etme
Amin insallah bizlerede saglikla kucaklarimiza almak nasip olur

Eki Görüntüle 2061896 Bunlar da hazirladigim kokulutaşlarım ama maliyetleri toplasan 50 tlye gelmedi bana 100 adet yaptm
canım nerden aldın kokulu taşları ben de kendim yapacağım ama ben biblo alıp dolap süsü yapmayı düşünüyorum internetten baktım bende 100 taneyi 120 tlye falan maledicem gibi ama senin bildiğin bi site falan var mı?hastaneye gelenlere de hacışeriften çikolata alayım diyorum

Taşlari ben alciyla yaptm canm kalibi var alcinin kilosu 1tl 5 yada 6 kilo alci gitti ama ben yazin disarda yapip kokudan etkilenmemistm suan hazirlamak sana zor olabilir ama bu sekilde tanesi 1 tlye facede goldhobide suslemesiz satiyorlar hic almadm memnuniyet garantisi veremicem ama istersen bi arastir derim

Aynen canim bende yapacam haftaya başlarım artik kokulu taştan minik süsler yapacak kız kardeşimde magnet olarak yeterli olur zaten bitince hepsinin fotosunu atarim

Aynen canim bende yapacam haftaya başlarım artik kokulu taştan minik süsler yapacak kız kardeşimde magnet olarak yeterli olur zaten bitince hepsinin fotosunu atarim
At canim mutlaka Allah hepimizin hazirliklarini iclerimize sindirsin en guzellerini yapmak istio insan ama oldugu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…