♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Olabilir olmadi uygun olmasi acisindan bende mi isim kagidini kendim hazirlasam
Bende öyle yapmayı düşünüyorum hazır kare çikolatalar satılıyor zaten üzerinde süslü cicili ismi yazan kağıt çıkarttırıp yapıştırmayı düşünüyorum daha uyguna gelecek
Zaten masraf fazlasıyla oldu ve olmaya devam edecek hic olmazsa bunda dikkat edelim ama ayrıca lokum alıp ikram etmeyi de düşünüyorum

Kızlar siz lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladınız mi acaba bugün tam 32 haftalık olduk acaba erken mi kullanmak icin

Kızlar ciğer geliştirici vurulan oldumu aranızda suyum azalması sebebiyle vurdu doktorum
Bugun bi arkadasimla gorusurken bana 34. Haftasinda ciger gelistirici vuruldugunu soyledi aklima sen geldin ikizleri var onun dr bebekler erken dogar dogduklarin da cigerleri gelismis olsun bebeklerin diye vurmuslar

Cok iyiymis ben bi yerden fiyat aldim bursada isimli metal kutu +16 isimli cikolata 30 tl cikolatayi artirmak istersen tanesi 1 tl

Kızlar siz lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladınız mi acaba bugün tam 32 haftalık olduk acaba erken mi kullanmak icin
Bence erken ben kullanmaya basladim ama dr erken dogum falan dedi diye kafam karisti o yuzden hatta ilk surmem den sonra hassasiyet komple gecti

Etiketi nasil yapiyosun renkli yazicida a4 de mi cikaricaksin yoksa kuse kagit falan mi

Eki Görüntüle 2061896 Bunlar da hazirladigim kokulutaşlarım ama maliyetleri toplasan 50 tlye gelmedi bana 100 adet yaptm
Valla cok guzel gorunuo ellerine saglik keske benimde aklima gelmis olsaydi ve elimden gelseydi nasil yapilir bilmiorum bile ben porselwn cerceve siparis ettim kucuk kucuk resim yuklemeyi beceremiprum yoksa suan yuklerdim 30 adet yeterli geldi 30 adeti 90 liraya yaptirdim

Tesekkurler canm aslinda resimi bilgisayara atinca word uzerinden ayarlanuyor cerceveye ne.koyacaksin bu sekilde etiket mi hazirlamana yardimci olurm istersrn

Tesekkurler canm aslinda resimi bilgisayara atinca word uzerinden ayarlanuyor cerceveye ne.koyacaksin bu sekilde etiket mi hazirlamana yardimci olurm istersrn
Bende onu bilmiorum.bos cerceve vermek sacmalik olur eee isim etiketi tulunde yazili icine tekrar isim yazmqkta sacmalik olacak haliyle eee ben napicam

Bugun isimsiz cikolata sordum yarim kilosu 25 lira dedi ve 60 65 arasi falan oluomus icinde kutusuz ama eeee internette isimli olarak en uygun 48li 40 liraya gordum kutusuda var kutu o kadar onemli degil celik sik kare tepsim var ikili takim onun kucuk boyunun kenarlarini kurdeleyle renklendirip ona dizsem cok mu sacmalamis olurum

Ben bugun doktora gittim arkadaslar kafasi donmus mu die merak ettim devlet hastanesine gittim kafasi asagida dedi dönmüş yani tekrar doner mi yukari bilmiorum 2200 gram olmus oglusum ama boyunu soylemedi sordumda olcemiorum dedi o ne demekse Fl 65.1 yaziodu kagitta kac santim yapio

Cok iyiymis ben bi yerden fiyat aldim bursada isimli metal kutu +16 isimli cikolata 30 tl cikolatayi artirmak istersen tanesi 1 tl
Bunlar metal degil karton kutu canim ama cikolatanin adet fiyatina cok demis istersen sende internet uzerinden siparis et yada yapistirma islemini kendin yapmayi dusun

Oyle dusunursen lokum cok daha ucuza denk gelir gibi. Lokumu kucuk keselere koysak uzerinede isim etiketi kac paraya mal olur acaba ne kadar keselerin fiyati. Lokumda nasil bisey alcaz ama lokum var lokum var benim gozum tugba kuruyemisteki kilosu 30 liralik lokumlara kaciodq onlarda 1 kilodan 30 tane cikmaz su gozumu biraz topraga yoneltmem lazim cok yukarda

45cm olmus canım

Bende onu bilmiorum.bos cerceve vermek sacmalik olur eee isim etiketi tulunde yazili icine tekrar isim yazmqkta sacmalik olacak haliyle eee ben napicam
Mesela ben evimizin prensi hosgeldin yazdim icine etikete de eymen taha dgum tarihini atmayi dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…