- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Bende öyle yapmayı düşünüyorum hazır kare çikolatalar satılıyor zaten üzerinde süslü cicili ismi yazan kağıt çıkarttırıp yapıştırmayı düşünüyorum daha uyguna gelecekOlabilir olmadi uygun olmasi acisindan bende mi isim kagidini kendim hazirlasam
Bugun bi arkadasimla gorusurken bana 34. Haftasinda ciger gelistirici vuruldugunu soyledi aklima sen geldin ikizleri var onun dr bebekler erken dogar dogduklarin da cigerleri gelismis olsun bebeklerin diye vurmuslarKızlar ciğer geliştirici vurulan oldumu aranızda suyum azalması sebebiyle vurdu doktorum
Cok iyiymis ben bi yerden fiyat aldim bursada isimli metal kutu +16 isimli cikolata 30 tl cikolatayi artirmak istersen tanesi 1 tlBen izmirdengecen hafta bi yerden tanesi 80 kurusa fiyat aldim 50 tane 40 lira yapio bide isimli kutu gosterdi bunla beraber 60 yapio dedi cikolatasinin tadinada baktim guzeldi yani hem kutuda isim hem cikolatalarin uzerinde isim olacak 50 adet 60 lira. Sekersepetim.comda daha ucuz 40 liraya denk gelio kutulu ama kutuda isim yaziomu anlayamadim.
Bence erken ben kullanmaya basladim ama dr erken dogum falan dedi diye kafam karisti o yuzden hatta ilk surmem den sonra hassasiyet komple gectiKızlar siz lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladınız mi acaba bugün tam 32 haftalık olduk acaba erken mi kullanmak icin
Etiketi nasil yapiyosun renkli yazicida a4 de mi cikaricaksin yoksa kuse kagit falan miCanm ben sonradan da acaba dedim lokum alip minik posetlere koyup guzel bir etiket mi zimbalasam nasil olurki acaba .. valla dogunca da masraflar artacak oyuzden bu tarz seylerden kisabilirm ama onun ihtiyaclarindan kisamam diye dusunuyorm etiketlerim hazir sayilir dusunme asmasindayim lokum yada cikolata bu sekilde bir etiket meselaEki Görüntüle 2061889
Pcde a4 e döşüyorum istedigim ebatta sonra istedgm turde kagittan cikti aliyormEtiketi nasil yapiyosun renkli yazicida a4 de mi cikaricaksin yoksa kuse kagit falan mi
Bekleyim o zaman biraz dahaBence erken ben kullanmaya basladim ama dr erken dogum falan dedi diye kafam karisti o yuzden hatta ilk surmem den sonra hassasiyet komple gecti
Valla cok guzel gorunuo ellerine saglik keske benimde aklima gelmis olsaydi ve elimden gelseydi nasil yapilir bilmiorum bile ben porselwn cerceve siparis ettim kucuk kucuk resim yuklemeyi beceremiprum yoksa suan yuklerdim 30 adet yeterli geldi 30 adeti 90 liraya yaptirdimEki Görüntüle 2061896 Bunlar da hazirladigim kokulutaşlarım ama maliyetleri toplasan 50 tlye gelmedi bana 100 adet yaptm
Tesekkurler canm aslinda resimi bilgisayara atinca word uzerinden ayarlanuyor cerceveye ne.koyacaksin bu sekilde etiket mi hazirlamana yardimci olurm istersrnValla cok guzel gorunuo ellerine saglik keske benimde aklima gelmis olsaydi ve elimden gelseydi nasil yapilir bilmiorum bile ben porselwn cerceve siparis ettim kucuk kucuk resim yuklemeyi beceremiprum yoksa suan yuklerdim 30 adet yeterli geldi 30 adeti 90 liraya yaptirdim
Bende onu bilmiorum.bos cerceve vermek sacmalik olur eee isim etiketi tulunde yazili icine tekrar isim yazmqkta sacmalik olacak haliyle eee ben napicamTesekkurler canm aslinda resimi bilgisayara atinca word uzerinden ayarlanuyor cerceveye ne.koyacaksin bu sekilde etiket mi hazirlamana yardimci olurm istersrn
Bugun isimsiz cikolata sordum yarim kilosu 25 lira dedi ve 60 65 arasi falan oluomus icinde kutusuz ama eeee internette isimli olarak en uygun 48li 40 liraya gordum kutusuda var kutu o kadar onemli degil celik sik kare tepsim var ikili takim onun kucuk boyunun kenarlarini kurdeleyle renklendirip ona dizsem cok mu sacmalamis olurumBende öyle yapmayı düşünüyorum hazır kare çikolatalar satılıyor zaten üzerinde süslü cicili ismi yazan kağıt çıkarttırıp yapıştırmayı düşünüyorum daha uyguna gelecek
Zaten masraf fazlasıyla oldu ve olmaya devam edecek hic olmazsa bunda dikkat edelim ama ayrıca lokum alıp ikram etmeyi de düşünüyorum
Bunlar metal degil karton kutu canim ama cikolatanin adet fiyatina cok demis istersen sende internet uzerinden siparis et yada yapistirma islemini kendin yapmayi dusunCok iyiymis ben bi yerden fiyat aldim bursada isimli metal kutu +16 isimli cikolata 30 tl cikolatayi artirmak istersen tanesi 1 tl
Çok güzel olmuş içine kağıtları sizin yaptınızEki Görüntüle 2061896 Bunlar da hazirladigim kokulutaşlarım ama maliyetleri toplasan 50 tlye gelmedi bana 100 adet yaptm
Oyle dusunursen lokum cok daha ucuza denk gelir gibi. Lokumu kucuk keselere koysak uzerinede isim etiketi kac paraya mal olur acaba ne kadar keselerin fiyati. Lokumda nasil bisey alcaz ama lokum var lokum var benim gozum tugba kuruyemisteki kilosu 30 liralik lokumlara kaciodq onlarda 1 kilodan 30 tane cikmaz su gozumu biraz topraga yoneltmem lazim cok yukardaCanm ben sonradan da acaba dedim lokum alip minik posetlere koyup guzel bir etiket mi zimbalasam nasil olurki acaba .. valla dogunca da masraflar artacak oyuzden bu tarz seylerden kisabilirm ama onun ihtiyaclarindan kisamam diye dusunuyorm etiketlerim hazir sayilir dusunme asmasindayim lokum yada cikolata bu sekilde bir etiket meselaEki Görüntüle 2061889
45cm olmus canımBen bugun doktora gittim arkadaslar kafasi donmus mu die merak ettim devlet hastanesine gittim kafasi asagida dedi dönmüş yani tekrar doner mi yukari bilmiorum 2200 gram olmus oglusumama boyunu soylemedi sordumda olcemiorum dedi o ne demekse Fl 65.1 yaziodu kagitta kac santim yapio
geçmiş olsun cabuk çıkar inşallah kuvez den sezeryan doğummu olduKızlar dogum yaptım suyum kalmamış darısı sıze şuan küvezde bebegim çok güzel bir duygu
Mesela ben evimizin prensi hosgeldin yazdim icine etikete de eymen taha dgum tarihini atmayi dusunuyormBende onu bilmiorum.bos cerceve vermek sacmalik olur eee isim etiketi tulunde yazili icine tekrar isim yazmqkta sacmalik olacak haliyle eee ben napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?