Bizimkiside oyle gecen hafta bi arkadasim geldi 2 cocugu var onunda onlar varken hic uyumadi arkadasim giderken adimini disari atti bi basladi hala daha uyanikken mizmizlaniyor artik nazar mi degdi noldu bilmiyorum :/Benimkindede su 1 haftadir nerdeyse basladi aksam 7 8 den sonra baslio taki uyuyana kadar yani 11.30 12 olana kadar boyle yaklasik eger kalabalik bi yerdeysek artio susturmak mumkun olmuo evde yanliz sakinsek daha hafif atlatioz
Amin ecmain hepimizin bol bol sutu olsunAmin canim ya insallah seninki dolup tasar tabi benimkide eskisi gibi dolup tassin insallah hic kiymetini bilememisim
Cocuk sadece ucunu aldiginda canin cok yanio tabiki tum kahverengi tarafi alamaz oyle bi dunya yok benim gebelikte cok genisledi kahverengi taraf nasil sokuym agzina cocugun ama ucun soyke bi yakinca etrafinida alsin daha iyi kavramis olsun 25 gunluguz tek ucu alinca suan bile acio canim ama hafif etrafiyla beraber alinca hem daha iyi emio hem canim yanmio
Nazara inaniyorum.misafir gelip gittikce bi ortama girip ciktikca okumak lazim cocuklari aslindaBizimkiside oyle gecen hafta bi arkadasim geldi 2 cocugu var onunda onlar varken hic uyumadi arkadasim giderken adimini disari atti bi basladi hala daha uyanikken mizmizlaniyor artik nazar mi degdi noldu bilmiyorum :/
Amin ecmain hepimizin bol bol sutu olsun
Gotürmelisin. Yakma işlemi ve k vitamini gerekebilir. Kan badine gectiyse onuda yaninda gotur.Kizlar bebegimin gobek deligi kanamis nedenini anlamadim Allah korusun ama korkulacak bisey var midir endiselendim.ister istemez doktora goturmeli miyim ?
Cok sagolun tesekkur ederimGotürmelisin. Yakma işlemi ve k vitamini gerekebilir. Kan badine gectiyse onuda yaninda gotur.
Gecmis olsun.
Kac gunluk oldu yeni mi dustu gobegi. Az kanadiysa bu cok normal birsey bizimde kanadi biz goturmedik ama dr la gorustuk asiri kanama olmadigi halde gayet normal dediKizlar bebegimin gobek deligi kanamis nedenini anlamadim Allah korusun ama korkulacak bisey var midir endiselendim.ister istemez doktora goturmeli miyim ?
bizimde göbek bağı düşeli üç gün oldu. Bugun orda kurumuş kan pıhtısı gördük ama normalmiş iyileşiyormus yavaş yavaşKizlar bebegimin gobek deligi kanamis nedenini anlamadim Allah korusun ama korkulacak bisey var midir endiselendim.ister istemez doktora goturmeli miyim ?
Ama benimki 1 haftalikken dusurdu 2 gun sonra 1 aylik olcaz biz canim ve dusurdugunxen bu yana ilk kez kanadi o kadar zaman gecti ustunden normal mi bilmiorum pazartwsi 1 ayimizi tamamen doldurmus oluoz o gune randevu aldim doktora bi sorucambizimde göbek bağı düşeli üç gün oldu. Bugun orda kurumuş kan pıhtısı gördük ama normalmiş iyileşiyormus yavaş yavaş
Bugun 28 gunluguz heralde canim pazartesi 1 ayimizi doldurmus olcaz tam 1 haftalikti gobek bagimiz dustu o zamandan beride ilk kez kanadiKac gunluk oldu yeni mi dustu gobegi. Az kanadiysa bu cok normal birsey bizimde kanadi biz goturmedik ama dr la gorustuk asiri kanama olmadigi halde gayet normal dedi
Ya benimki de kanıyo hala geçmedi toparlamadı göbeği alüminyum çubukla yaktı doktor ama yok değişmedi çok sıcaklatıyor muşum omdan dedi doktor ama ayarlayamıyorum bi türlü oda ısısını özellikle gece sıcak oluyoKizlar bebegimin gobek deligi kanamis nedenini anlamadim Allah korusun ama korkulacak bisey var midir endiselendim.ister istemez doktora goturmeli miyim ?
Hilal seninle bebeklerimiz aynı gün doğdu. Pazartesi benim kızım da bir aylık olacak, bizim doktor 40 çıkınca getirin kalça ultrasonu yapalım dedi. Pazartesi sağlık ocağı randevusu var hepatit aşısı için. Göbeği de düştükten sonra yerinde kahverengi bi kabuk kaldı sonra o da düştü, hafif kahverengi kırmızı akıntı vardı son kontrolde doktor antibiyotikli bir krem verdi, o iyi geldi, size de belki öyle bir şey verirBugun 28 gunluguz heralde canim pazartesi 1 ayimizi doldurmus olcaz tam 1 haftalikti gobek bagimiz dustu o zamandan beride ilk kez kanadi
Bugün 36 günlüksünüz canım haftaya çarşamba tam 40 olacaksınız inşAllah, çünkü 2 aralık tam bir günlük diye sayılıyor, hep yanlış hesaplanıyor doğduğu günü 1 günlük diye ama 24 saatlik bir bebek tam bir günlük sayılır, özetle çarşamba 40 nız çıkacak canım:) ❤K Koala_anne canım ben 1 aralık sabah 9 da dogum yaptim. 40 imiz salı mı carsaba mı cıkacak?
Hilal s
Hilal seninle bebeklerimiz aynı gün doğdu. Pazartesi benim kızım da bir aylık olacak, bizim doktor 40 çıkınca getirin kalça ultrasonu yapalım dedi. Pazartesi sağlık ocağı randevusu var hepatit aşısı için. Göbeği de düştükten sonra yerinde kahverengi bi kabuk kaldı sonra o da düştü, hafif kahverengi kırmızı akıntı vardı son kontrolde doktor antibiyotikli bir krem verdi, o iyi geldi, size de belki öyle bir şey verir
Birinci dozu doğar doğmaz yaptılar 2.doz 1 aylıkken oluyor. Korkulacak bi şey yok kan yoluyla geçiyor bebeğe geçmez merak etme senin bebeğin ne kadarlık?Hepatit b yi doğar doğmaz yapmıyorlarmı 40 gün sonramı yapıyorlar, kayınvalidemde hepatit b var nasıl koruyacağım ben çocuğumu
Birinci dozu doğar doğmaz yaptılar 2.doz 1 aylıkken oluyor. Korkulacak bi şey yok kan yoluyla geçiyor bebeğe geçmez merak etme senin bebeğin ne kadarlık?
Doğar doğmaz yapıyolar sonra tekrarlarını yapıyolar korkma inşallah bişey olmazHepatit b yi doğar doğmaz yapmıyorlarmı 40 gün sonramı yapıyorlar, kayınvalidemde hepatit b var nasıl koruyacağım ben çocuğumu
Tükürükle de geçebilir kaşık çatal tabak ayrı olmalı korkma inşallah bişe olmazÖperken tükürüklede geçmezmi vücut sıvısı dediklerine tükürükte dahil değilmiben 24 haftalık hamileyim , ilk bebeğim ve çok tecrübesizim panik halde yer yeri okuyup öğrenmeye çalışıyorum
Bizim doktor kalca cikigi icin 1 aylikken getirin dedi ayrica ordan sonra dedigin gibi saglik ocaginda asimizi vurulacagiz. Benimkinin gobek bagi dustukten sonra hic akintisi kanamasi olmamisti ilk kez oldu bakalim insallah bir dahada olmazHilal s
Hilal seninle bebeklerimiz aynı gün doğdu. Pazartesi benim kızım da bir aylık olacak, bizim doktor 40 çıkınca getirin kalça ultrasonu yapalım dedi. Pazartesi sağlık ocağı randevusu var hepatit aşısı için. Göbeği de düştükten sonra yerinde kahverengi bi kabuk kaldı sonra o da düştü, hafif kahverengi kırmızı akıntı vardı son kontrolde doktor antibiyotikli bir krem verdi, o iyi geldi, size de belki öyle bir şey verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?