♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Unibaby nin Yenidoğanlar için ıslak pamuğu var onunla siliyorum pişer gibi olursa da sebamed pişik kremi aldım onu kullanıyorum ama sudokremde çok iyi

Canım ben pisik olunca desitin sürüyorum tabii hemen gecmiyor ama 2 güne birseyi kalmıyor
Desitin bende doğumdan önce almıştım mor olanından ama sanki sudo krem daha iyi geldi. Her değiştirmede kullanmama rağmen tam geçiyor sonra azcık kakasını fazla kalsa gene kızarıyor, kendimi suçlu hissediyorum onun poposu kızarınca

Canim sutum kesildi demissin sonra geri geldi mi

Kizlar cumartesi gunu atesim 39.4 e cikti gun ve gece boyu atesliydim en son hastaneye gitmek zorunda kaldik igne vuruldum atesten midir nedendir bilmem sutum nerdeyse kesildi diyim napabilirim kesilen sut geri gelir mi

ÇOcuğun ağzına memeyi tam verin diyorlar ya koyu kahve olan kısmın tamamınımı sokacağız ağzına çok olmazmı Allah korusun çocuk boğulmazmı
Cocuk sadece ucunu aldiginda canin cok yanio tabiki tum kahverengi tarafi alamaz oyle bi dunya yok benim gebelikte cok genisledi kahverengi taraf nasil sokuym agzina cocugun ama ucun soyke bi yakinca etrafinida alsin daha iyi kavramis olsun 25 gunluguz tek ucu alinca suan bile acio canim ama hafif etrafiyla beraber alinca hem daha iyi emio hem canim yanmio

Canim altini arada bezini degistirirken bi 15 dk yarim saat kadar havalandiriomusunbana ilk 18 gun annem bakti cocuk hep ondaydi nerdeyse o gittikten sonra cocugun poposunda 3 gunde pisik olduben her degistirmede sudocream kullaniorum ona ragmen oldu annem feldi gordu sen bu cocugun altini hic havalandirmion mu dedi hayir dedim ben havalandiriodum degistirirken biyarim saat altina bezini baglama senin altinda 7 24 bez olsa rahat edebilir misin dedi dedigini yaptim gecti bezini degistirirken temizleyip poposun alt gecirip battaniyeye sariorum soguk kapmasin die o an yaparsada yapsin temizlenir hic umrumda degil pismesinden iyidir dene bi istersen

Kizlar cumartesi gunu atesim 39.4 e cikti gun ve gece boyu atesliydim en son hastaneye gitmek zorunda kaldik igne vuruldum atesten midir nedendir bilmem sutum nerdeyse kesildi diyim napabilirim kesilen sut geri gelir mi
Canım mastit olmuş olmayasın memende kızarıklık falan var mı memen şişer süt gelmez öyle olunca süt gelmese de emzir sütünüzü sağarak vermeyin doktor bana öyle dedi bebeğin dudakları vücut ısısında olduğu için meme algılayıp sütü indiriyormuş dudak muhakkak değmeli bol bol emİr dedi.sende emzir gelir tabiki

İlk gebeliğimde benim de Ateşim olmuştu memem şişmişti çok kötü Allah korusun

Ben ebebekten bi krem aldim kizimin yuzunde alerjiden cikan sivilceler vardi komple sarmisti 2 saatte komple gecirdi o kremi daha dun bi arkadasima gosterdim bundan bende kullandim yarim saattte kizimdaki pisikleri geciriyordu dedi gercekten de öyle. Eczane de de satiliyormus galiba ismi sudocrem gibi bisi

Haklısın sürekli bezin içinde rahatsız ama ben hiç havalandırmıyorum, üşür diye ne kadar çabuk bezini bağlayabilirim diye uğraşıyorum. Evin içi sabit sıcaklıkta ama yine de korkuyor insan. Az önce de birkaç defa ağız dolusu kustu, çok üzüldüm

Yok kuzum aksine memem sonuk eskisi gibi sut dolup srtlesmio hep yumusak emziriorum bende cok sukur daha mama kullanmadim ha kullanmam gerekirse kullanicam yapcak bisey yok eltimden gece nolur nolmaz die aldim bile mama eger o an sıkısırsam die ama cok sukur daha kullanmadim bir ara kullanir gibi oldum gerci. cocugum eskisi gibi bol sutum yok die kilo vericwk diede korkuorum ama gecen gece 12gibi sifiri tuketmisiz memede cekio cekio gelmio agzindan cikarip aglio kipkirmizi oluo sonra tekrar agzina alip cekio gelmio deli olup kizararak aglio o an beynim durdu napcagimi sasirdim eltim bendeydi onun mamadan yaptik agzina dayadim tiksinerek bir iki ceker gibi yapti hop sonra kustu sonrada uyudu gece yatmadan once sogan kavurdum yedim ne biliyim surekli biseyler yiyip iciorum azda olsa goguslerim dolsun die insallah eskisi gibi olur

Her degistirmede degil kuzum sabah bir kere aksqm bir kere dene 15 dakika ben bide bezsiz altina alt gecirip uygun bi battaniyem var ona sariorum altinada yapsa cisinide yapsa umursamiorum ise yaradi ha belki en basinda annem oyle alistirdigi icin ben oyle yapmadigimda direk pisti o yuzden bezsiz kalip rahatlayincada yaradi ise bilemicem ama ise yaradi tek bildigim bu. Benimkide fiskirtarak kocaman insanlar gibi kusuo doktora soyledim kilo alio o yuzden onemli degil fazlasini kusuo dedi ama insan tabi kiyamio cani aciomu bogazi tahris oluomu die canim skılıo

Aslında bende de fazla sut yok bıtıcek dıye korkuyorum hatta stell tea ıcmedıgım gunlerde gercekten hıc olmuyor ıcerseö nı nebze oluyor Allah evlatlarımızın rızkını artırsın

Sanırım benım kızım da kolık gıbı bırsey baslıyor hanımlar gecen haftalarda boyle bırsey yoktu sımdı aksam oldugu zaman huysuzlanıyor aglamaya baslıyor hıc bır sekılde uyumuyor sadece emince susuyor o zamanda cok sıstıgı ıcın sureklı kusuyor. Aksam ezanında baslıyor asagı yukarı gece saat 1 re 2 ye kadar aglıyor ne yapıcam ben diger kzıççızımlada ılgılenemıyorum boyle olunca

Benimkindede su 1 haftadir nerdeyse basladi aksam 7 8 den sonra baslio taki uyuyana kadar yani 11.30 12 olana kadar boyle yaklasik eger kalabalik bi yerdeysek artio susturmak mumkun olmuo evde yanliz sakinsek daha hafif atlatioz

Aslında bende de fazla sut yok bıtıcek dıye korkuyorum hatta stell tea ıcmedıgım gunlerde gercekten hıc olmuyor ıcerseö nı nebze oluyor Allah evlatlarımızın rızkını artırsın
Amin canim ya insallah seninki dolup tasar tabi benimkide eskisi gibi dolup tassin insallah hic kiymetini bilememisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…