♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ne kadar sürede azaldı teni sarı kırmızı benimkinin ya sizin de öyle mi oldu
Evet öyle oldu sarı kırmızı bir rengi vardı yüksek çıkmıştı öyle olunca o yüzden ışık tedavisi gördü keşke yaptirsaydin tahlil sarılık ihmale gelmez canim

Bugun bizimde beşinci günümüz cok şükür iki gündür süt geliyor bebek de rahatladı bende :) ama bu sefer de gaz sancımız basladı hastanede hemşireler tembihlemişti emzirdikten sonra gazını cıkarmadan uyutmayın diye onu denedim ama olmuyor iyice uykusu acılıyor aglıyor. geri emzirmem gerekiyor ozaman direk yatırıyorum bana öyle daha iyi gibi geldi. Sizin bebeklerde de basladı mı gaz olayı bu kadar erken neler yaptınız? Ben kimyonlu şeyler yemeye calısıyorum ve rezene cayı içiyorum

Canım bizim de gaz olayı tam bir felaket kimyon ben de yiyorum her yemekte bir de bio gaia diye bir gaz ilacı aldım bitkisel iyi geldi gibi tabii mucize degil ama biraz hafifletti. Yine de dün gece hiiiiic uyumadık mesela

Ben herşeyi yiyorum yatırmadan hemen gazını çıkar yoksa gaz barsaklara iniyo o sancı yapıyo canım bizde de var tabiki Ben emzirip omzuma alıyorum hemen

Canım bizim de gaz olayı tam bir felaket kimyon ben de yiyorum her yemekte bir de bio gaia diye bir gaz ilacı aldım bitkisel iyi geldi gibi tabii mucize degil ama biraz hafifletti. Yine de dün gece hiiiiic uyumadık mesela
Dün gece bizde uyumadık pek :) bizimde yarın kontrol var belki ilaç yazar bize de.

Portakal mandalina çok gaz yapıyor onunyemiyorum mesela
Ben birkac gündür mandalina yiyorum acaba ondan mı tabi anne ne yerse bebegi etkiliyor ama mandalina yı hiç düşünmemiştim. omzumuza alıp sırtına vurduğumuzda cok aglıyor ve bayag ugrastığımız halde azıcık bişey cıkıyor her şeye rağmen cok tatlılar :)

Kızlar moralmen çöktüm kendimi çok suçlu hissediyorum 16,8 çıktı değeri aranızda bu kadar yüksek çıkan var mı doktor sınırda sesi yarın bidaha ölçecekler ona göre tedavi uygulayacakmış çok kötüyüm

Evet öyle oldu sarı kırmızı bir rengi vardı yüksek çıkmıştı öyle olunca o yüzden ışık tedavisi gördü keşke yaptirsaydin tahlil sarılık ihmale gelmez canim
Size ışık tedavisini değeri kaçken yaptılar canım benim moralim çok bozuk

Size ışık tedavisini değeri kaçken yaptılar canım benim moralim çok bozuk
17.7 deydi iki gündüz bir gece kaldı ama sanki haftalar gibi uzun sürmüş geldi bana hep ağladım oyuzden sutum de kesildi yarın kontrol var galiba yine yükseldi çok korkuyorum yine yatıracak diye hastanede inşallah seninkine gerek kalmaz canim 17 sınır zaten geçince yatırıyorlar geçmiş olsun sizede inşallah bir an önce atlatiriz

Şimdi çıktı sonuç 17,5 tekrar götürüyoruz saolasın

ÇOcuğun ağzına memeyi tam verin diyorlar ya koyu kahve olan kısmın tamamınımı sokacağız ağzına çok olmazmı Allah korusun çocuk boğulmazmı

ÇOcuğun ağzına memeyi tam verin diyorlar ya koyu kahve olan kısmın tamamınımı sokacağız ağzına çok olmazmı Allah korusun çocuk boğulmazmı
Zaten agizlari cok kucuk hepsini alamiyorlar ki. Yani benim kizim alamiyor bende zorlamiyorum bebek hemsireside guzel emiyor demisti 40miz cikti hala ayni devam ediyor. Gun gectikce hepsini alir belki

Zaten agizlari cok kucuk hepsini alamiyorlar ki. Yani benim kizim alamiyor bende zorlamiyorum bebek hemsireside guzel emiyor demisti 40miz cikti hala ayni devam ediyor. Gun gectikce hepsini alir belki
canım sizin kırkınız çıkmış gaz durumu nasıl düzeliyor mu gün geçtikce ? biz bütün gece ayaktayız çok zorlanıyorum var mı bir oluru iyi şeyler söyle lütfen

canım sizin kırkınız çıkmış gaz durumu nasıl düzeliyor mu gün geçtikce ? biz bütün gece ayaktayız çok zorlanıyorum var mı bir oluru iyi şeyler söyle lütfen
Benim kizim cok gazli degildi taki bu haftaya kadar dun gece uyumadik ailece bayildik resmen boyle ayaklarimi falan hissetmedim gozlerim karardi

Şimdi çıktı sonuç 17,5 tekrar götürüyoruz saolasın
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Şimdi nasıl bebeğiniz?
Sezeryanla doğum yapanlar, dikişleriniz için herhangi bir şey kullandınız mı? Ben daha kontrole gitmeye de fırsat bulamadım bebeğimin kontrollerinden.
Bir de bana akıl verin, kızımın poposu pişik oluyor. Doktor bepantol kullan her bez değişiminde dedi o iyice pişirdi. Şimdi sudo krem kullanıyorum ama yine de hafif kırmızılık var. İnternette alt temizliğini zeytinyağlı suyla yapın diye okudum, suyun içine bi kaşık zeytinyağını kızdırdı koydum onunla ve pamukla temizliyorum ama yine fayda etmedi siz nasıl temizliyorsunuz?

Canım ben pisik olunca desitin sürüyorum tabii hemen gecmiyor ama 2 güne birseyi kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…