Contrectubex jel krem verdiYaa sana ne verdi? Ilac olarak yani
Evet öyle oldu sarı kırmızı bir rengi vardı yüksek çıkmıştı öyle olunca o yüzden ışık tedavisi gördü keşke yaptirsaydin tahlil sarılık ihmale gelmez canimNe kadar sürede azaldı teni sarı kırmızı benimkinin ya sizin de öyle mi oldu
Şimdi doktora geldim doktoru bekliyoruz bakalımEvet öyle oldu sarı kırmızı bir rengi vardı yüksek çıkmıştı öyle olunca o yüzden ışık tedavisi gördü keşke yaptirsaydin tahlil sarılık ihmale gelmez canim
Canım bizim de gaz olayı tam bir felaket kimyon ben de yiyorum her yemekte bir de bio gaia diye bir gaz ilacı aldım bitkisel iyi geldi gibi tabii mucize degil ama biraz hafifletti. Yine de dün gece hiiiiic uyumadık meselaBugun bizimde beşinci günümüz cok şükür iki gündür süt geliyor bebek de rahatladı bende :) ama bu sefer de gaz sancımız basladı hastanede hemşireler tembihlemişti emzirdikten sonra gazını cıkarmadan uyutmayın diye onu denedim ama olmuyor iyice uykusu acılıyor aglıyor. geri emzirmem gerekiyor ozaman direk yatırıyorum bana öyle daha iyi gibi geldi. Sizin bebeklerde de basladı mı gaz olayı bu kadar erken neler yaptınız? Ben kimyonlu şeyler yemeye calısıyorum ve rezene cayı içiyorum
Ben herşeyi yiyorum yatırmadan hemen gazını çıkar yoksa gaz barsaklara iniyo o sancı yapıyo canım bizde de var tabiki Ben emzirip omzuma alıyorum hemenBugun bizimde beşinci günümüz cok şükür iki gündür süt geliyor bebek de rahatladı bende :) ama bu sefer de gaz sancımız basladı hastanede hemşireler tembihlemişti emzirdikten sonra gazını cıkarmadan uyutmayın diye onu denedim ama olmuyor iyice uykusu acılıyor aglıyor. geri emzirmem gerekiyor ozaman direk yatırıyorum bana öyle daha iyi gibi geldi. Sizin bebeklerde de basladı mı gaz olayı bu kadar erken neler yaptınız? Ben kimyonlu şeyler yemeye calısıyorum ve rezene cayı içiyorum
Portakal mandalina çok gaz yapıyor onunyemiyorum meselaBen herşeyi yiyorum yatırmadan hemen gazını çıkar yoksa gaz barsaklara iniyo o sancı yapıyo canım bizde de var tabiki Ben emzirip omzuma alıyorum hemen
Dün gece bizde uyumadık pek :) bizimde yarın kontrol var belki ilaç yazar bize de.Canım bizim de gaz olayı tam bir felaket kimyon ben de yiyorum her yemekte bir de bio gaia diye bir gaz ilacı aldım bitkisel iyi geldi gibi tabii mucize degil ama biraz hafifletti. Yine de dün gece hiiiiic uyumadık mesela
Ben birkac gündür mandalina yiyorum acaba ondan mıPortakal mandalina çok gaz yapıyor onunyemiyorum mesela
Size ışık tedavisini değeri kaçken yaptılar canım benim moralim çok bozukEvet öyle oldu sarı kırmızı bir rengi vardı yüksek çıkmıştı öyle olunca o yüzden ışık tedavisi gördü keşke yaptirsaydin tahlil sarılık ihmale gelmez canim
17.7 deydi iki gündüz bir gece kaldı ama sanki haftalar gibi uzun sürmüş geldi bana hep ağladım oyuzden sutum de kesildi yarın kontrol var galiba yine yükseldi çok korkuyorum yine yatıracak diye hastanede inşallah seninkine gerek kalmaz canim 17 sınır zaten geçince yatırıyorlar geçmiş olsun sizede inşallah bir an önce atlatirizSize ışık tedavisini değeri kaçken yaptılar canım benim moralim çok bozuk
Şimdi çıktı sonuç 17,5 tekrar götürüyoruz17.7 deydi iki gündüz bir gece kaldı ama sanki haftalar gibi uzun sürmüş geldi bana hep ağladım oyuzden sutum de kesildi yarın kontrol var galiba yine yükseldi çok korkuyorum yine yatıracak diye hastanede inşallah seninkine gerek kalmaz canim 17 sınır zaten geçince yatırıyorlar geçmiş olsun sizede inşallah bir an önce atlatiriz
Ben lansinohta kullandim 3 farkli sey kullandim gene 15 20 gun arasi cektim o aciyi kaniodu goguslerim hala ucunu tuttugunda agzina tam almadiginda acitio tam veeriorum agzina Allah sabir versin cok kotu bi agri emzirme zamani geldiginde canindan can gidio daha emmeye baslamadan cocuk ama mecbur aglaya aglaya topuklarimi yere vura vura verdim insallah cabuk atlatirsin. Benimde bebegim.ilk 120 gram kaybetmisti 3. Gun tartildiginda sonra kilo almaya basladi. Humananin stell tea cayi var oda bende sut yapti sivi beslen bol bol yarma corbasi falan yap ye
Zaten agizlari cok kucuk hepsini alamiyorlar ki. Yani benim kizim alamiyor bende zorlamiyorum bebek hemsireside guzel emiyor demisti 40miz cikti hala ayni devam ediyor. Gun gectikce hepsini alir belkiÇOcuğun ağzına memeyi tam verin diyorlar ya koyu kahve olan kısmın tamamınımı sokacağız ağzına çok olmazmı Allah korusun çocuk boğulmazmı
Zaten agizlari cok kucuk hepsini alamiyorlar ki. Yani benim kizim alamiyor bende zorlamiyorum bebek hemsireside guzel emiyor demisti 40miz cikti hala ayni devam ediyor. Gun gectikce hepsini alir belki
canım sizin kırkınız çıkmış gaz durumu nasıl düzeliyor mu gün geçtikce ? biz bütün gece ayaktayız çok zorlanıyorum var mı bir oluru iyi şeyler söyle lütfenZaten agizlari cok kucuk hepsini alamiyorlar ki. Yani benim kizim alamiyor bende zorlamiyorum bebek hemsireside guzel emiyor demisti 40miz cikti hala ayni devam ediyor. Gun gectikce hepsini alir belki
Benim kizim cok gazli degildi taki bu haftaya kadar dun gece uyumadik ailece bayildik resmen boyle ayaklarimi falan hissetmedim gozlerim karardicanım sizin kırkınız çıkmış gaz durumu nasıl düzeliyor mu gün geçtikce ? biz bütün gece ayaktayız çok zorlanıyorum var mı bir oluru iyi şeyler söyle lütfen
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Şimdi nasıl bebeğiniz?Şimdi çıktı sonuç 17,5 tekrar götürüyoruzsaolasın
Canım ben pisik olunca desitin sürüyorum tabii hemen gecmiyor ama 2 güne birseyi kalmıyorÇok geçmiş olsun Allah şifa versin. Şimdi nasıl bebeğiniz?
Sezeryanla doğum yapanlar, dikişleriniz için herhangi bir şey kullandınız mı? Ben daha kontrole gitmeye de fırsat bulamadım bebeğimin kontrollerinden.
Bir de bana akıl verin, kızımın poposu pişik oluyor. Doktor bepantol kullan her bez değişiminde dedi o iyice pişirdi. Şimdi sudo krem kullanıyorum ama yine de hafif kırmızılık var. İnternette alt temizliğini zeytinyağlı suyla yapın diye okudum, suyun içine bi kaşık zeytinyağını kızdırdı koydum onunla ve pamukla temizliyorum ama yine fayda etmedi siz nasıl temizliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?