- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Hayır canim bitmedi ama düşüşe geçti çok şükürUzulme canim bundan somra aldirirsin insallah saglik durumu iyiyse onemli olan o suan tamamen bittimi sariligi yavrunun
Doktor izinli şuan ama ben akşam verecem sadece demistim istersen sabah akşam ver diyordu memnun değilim zaten doktordan degistirecem ama yenisini bulana kadar sadece akşam vermeyi düşünüyorumÜstünde yazıyor canım haftalara göre toplamda kaç öğün kaç ml vermen gerektiği yazıyor doktor kaç öğün ver dedi?mesela benim ilk çocukta gece yatarken ver demişti sadece sonra bebek büyüdükçe süt azaldıkça arttı öğün sayısı doktorunla görüşsen iyi olur
Ama mama çok sıvı olduğu için kaşıkla zor olur inşallah memeyi bırakmaz sağol teşekkür ederim canim inşallah bir an önce sağlıkla kilo aldırırımBende onu söyliycektim sarılıktan dolayı sık uyudukları için bide emme istekleri daha az olduğu için kilo verebiliyorlar. Üzülme hiç inşallah mamadan sonra düzelir. Moralini iyi tutmalısın ki sütün artsın. Mamayı da kaşıkla yedirmeye özen göster canım. Çünkü biberonla verirsen bi süre sonra memeyi hiç almıyabilir. Bu da sütünün daha da azalmasına sebep olur. Çok geçmiş olsun inşallah. Allah şifa versin tüm kuzulara
Bende veriyorum günde bir kez akşamları kaşıkla veriyorum canım. Bi defaya mahsus olduğu için zor olsa da uğraşıyorum. İlk verdiğimde bi kaç kez biberonla verdim gögsümden alırken çok zorlandı. Daha duru olan kısmı emip daha yağlı olan tarafı emmek istemedi yavaş geliyor diye. Sonra süt kanalım tıkandı öyle olunca da. Uğraşmadan hızlıca emmek kolaylarına geliyor. Yine de sen bilirsin tabi kiAma mama çok sıvı olduğu için kaşıkla zor olur inşallah memeyi bırakmaz sağol teşekkür ederim canim inşallah bir an önce sağlıkla kilo aldırırım
Canım benim bebegim düsük kiloda dogdu sisi de inince hele 2180 gr kaldı sarılık da vardı doktor günde 3 kez 30 ml mama ver ve emzir dedi cok sükür kısa sürede kilo aldı sarılık da gecti dert etme hepsi gecer bak simdidem 3 kiloyu gecti benim oglum ve mamayı da bıraktık. Bu arada kasıkla ver bence de ben hep kasıkla verdim ;(Sarılık vardı kuvezde kaldı mavi ışık tedavisi gördü o yüzden kilo verdi şimdi aldırmaya çalışacağız işte çok şükür iyi sağlık durumu
Kaç gün verdin mama canim ben günde bir defa veriyorum sadece akşamları yeterli mi acaba bilmiyorum ki yeni bir doktor bulana kadar ne kadar mama vermem gerekiyor kaç günde senin bebiş kilo aldiCanım benim bebegim düsük kiloda dogdu sisi de inince hele 2180 gr kaldı sarılık da vardı doktor günde 3 kez 30 ml mama ver ve emzir dedi cok sükür kısa sürede kilo aldı sarılık da gecti dert etme hepsi gecer bak simdidem 3 kiloyu gecti benim oglum ve mamayı da bıraktık. Bu arada kasıkla ver bence de ben hep kasıkla verdim ;(
Ben de gece 30 ml veriyorum verirsem eğer ama sen 2 öğün ver bence bi gece yatarken bir de öğlen falan ama sık sık emzir sütün gelsin Ben biberonla verdimKaç gün verdin mama canim ben günde bir defa veriyorum sadece akşamları yeterli mi acaba bilmiyorum ki yeni bir doktor bulana kadar ne kadar mama vermem gerekiyor kaç günde senin bebiş kilo aldi
Hayir kuzum 18 ocaga gun verdiler devlet hastanesine gittim hemen almadilarHilalcim kalça çıkığı için ultrason yaptırdın mı? Ne kadar sürdü işlem? Bebek rahatsız oldu mu?
Sukur canim insanin cani cok sıkılıo normal.rutin zamana gecsek diorum artik onun uyanmasini bekleyecegimiz eline biseyler verdigimixde oyalanabilecegi isimizi yapabilecegimiz zamana cok zorlaniorum vallaha. Gerci hos benimki artik 2 2 bucuk 3 en gec 3 bucuk saate uyanio belli olmuo ama insan korkuo sariligi yuzunden 3 3 bucuk saati uzun buluo doktor 3 saatte bir uyandir demesine ragmenHayır canim bitmedi ama düşüşe geçti çok şükür
Benim fena batio ne guzel 69 a dusmustum umudum olmustu bir kac aya 50 kusurlu rakamlari gorurum die 59 a bile raziyim tabiki ama sutum gidince ne bulsam yedim tekrar 2.5 kilo aldim 1 haftada eee 1 haftada istqh acildi mide genisledi simdide engel olamiorumKızlar bir de kilosu gözüne batmaya baslayan var mı benim gibi :) ilk zamanlar sadece bebegi gördü gözüm e zaten sezeryan dikisleri falan derken gecti zaman da dün üzerimi degistirirken aynada kendime baktım da sırtım bile kat kat olmus hele üst bacaklarım dana gibi kendimi cooook kötü hissettim ya. Bu konuda ne zaman ne yapabilcez bilgisi olan var mı? Sogan kürü yapmak cok istiyorum mesela benim annem kardesimin dogumundan sonra o kürle cok zayıflamıstı ama kardesim 6 ay emdi bıraktı annem de emmiyorken yaptı kürü simdi ben emziriyorum ve Allah nasip ederse daha coooook emzirmek istiyorum acaba sütümün tadı degisir mi gaz yapar mı aklımda deli sorular.
Yalan olmasın 4 yada 5 gün verdim sonra atlattı zaten vermedim bida o arada sütüm de geldi. Baslarda sütüm yoktu cünküKaç gün verdin mama canim ben günde bir defa veriyorum sadece akşamları yeterli mi acaba bilmiyorum ki yeni bir doktor bulana kadar ne kadar mama vermem gerekiyor kaç günde senin bebiş kilo aldi
Ahh ahh seni öyle anlıyorum ki ben de 59 gördügüm gün göbek atcam ama nerdeeeeBenim fena batio ne guzel 69 a dusmustum umudum olmustu bir kac aya 50 kusurlu rakamlari gorurum die 59 a bile raziyim tabiki ama sutum gidince ne bulsam yedim tekrar 2.5 kilo aldim 1 haftada eee 1 haftada istqh acildi mide genisledi simdide engel olamiorum
Ben bide su kararmis catlamis gobegimden sikayetciyim tovbe Ya Rabbi dogumdan sonra birden kapkara bi gobegim oldu gobek deligimin oldugu bolum bir cirkin baktikca aglayasim gelio Allahtan bakmaya pek firsat bulamiom :))Ahh ahh seni öyle anlıyorum ki ben de 59 gördügüm gün göbek atcam ama nerdeeee
yaa sorma benim de koltukaltım kapkara oldu ve boynumda minik minik onlarca et beni çıktı. bir de bende hormon sorunu var yüzümde faullerim sakal gibi sert siyah çıkıyo eskiden düzenli alırdım hiç görmezdi eşim simdi aynaya bile bakamadğımdan heryerim tüy kıl eşim benden soğuyacak diye korkuyorumBen bide su kararmis catlamis gobegimden sikayetciyim tovbe Ya Rabbi dogumdan sonra birden kapkara bi gobegim oldu gobek deligimin oldugu bolum bir cirkin baktikca aglayasim gelio Allahtan bakmaya pek firsat bulamiom :))
kaç gün oldu doğum yapalı ? doktoruna bir sorr istersen ben doktoruma sorcam çünkü. kocaman göbeğim kaldı benim deBende hamilelikte hicbisi yapmadığım icin butun kaslarimi kaybetmisim simdilik kendimi cok zorlamamak icin sadece kol calismaya basladim ne zaman karin kasina falan gecebilirim acaba
40 miz cikti elhamdulillah kalca ultrosonu icin gittigimizde sorayim en iyisi :) senin kac gun oldu basladin mikaç gün oldu doğum yapalı ? doktoruna bir sorr istersen ben doktoruma sorcam çünkü. kocaman göbeğim kaldı benim deheralde sezeryandan. korse de kullandım ama felaket göbek kaldı
bizim daha 23. gün bugün hiç bir şeye başlamadım bakalım bir kırkım çıksın da :)40 miz cikti elhamdulillah kalca ultrosonu icin gittigimizde sorayim en iyisi :) senin kac gun oldu basladin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?