- 22 Haziran 2017
- 114
- 16
- 28
- 45
Maşallah iyi cesaretlisin canım. Ben eşimle yıkıyorum onda da birbirimize giriyoruz üşütcez çocuğu diye ☺Ben birgun arayla yikatiyodum canim yani iki gunde bir bugunde ilk kez kendim yikadim cok heyecanliydi elim ayagima dolasti ama becerdim :)
Yok canim ya cesaretten degil pazar gunleri esim yikio su dokusume kadar bahqne bulur huysuz tartisiriz mutlaka. senin yikayabilmen gerekio diede soylenir bana tartisir dururuz mecbur en iyisi biran once alismakta kurtulmak die dun kimseyi cagirmadqn atildim ise vucudunu yikamk zaten cok basit geldi basini yikarken ellerim.titreye titreye yikadim bogulur falan die sukur Rabbim.acidida halime sorunsuz yikadim ilk yikamama ragmen iyi gecti hem cesaret geldi artik daha iyi gecer daha iyi alisirim kendi yikayanlardan benim.neyim eksik diede dusununce insan bi pehlivan kesilio :))Maşallah iyi cesaretlisin canım. Ben eşimle yıkıyorum onda da birbirimize giriyoruz üşütcez çocuğu diye ☺
Canim bu ayki ates yapmiomus ben vurdurdugumda ebeye atesi cikcak mi die sordum yok bu hafif bisey dedi onumuzdeki ayki yapar 3 tane vurulcak 3 gunde yikamayacaksin dedi bu aykinden korkmaSlm uykusuz anneler nasıl gıdıyor bugun bız tam bır aylık olduk dün kalça usg yaptırdım beş dakıka sürdü bugünde Sağlık ocağında asımız var bakalım bu gece bızı neler beklıycek inşallah ateş yapmaz bu Arada bende portakal yeyınce pışık yapıyor poposu bızdekı durumlar bu sımdı uyursa inş bende uyuycam butun gece oturup gündüz uyuyoruz:))
Ne güzel bizde de durum aynı ama ben kendim yıkamaya cesaret edemiyorum dün yıkadık oğlumu bugün küsüz eşimleYok canim ya cesaretten degil pazar gunleri esim yikio su dokusume kadar bahqne bulur huysuz tartisiriz mutlaka. senin yikayabilmen gerekio diede soylenir bana tartisir dururuz mecbur en iyisi biran once alismakta kurtulmak die dun kimseyi cagirmadqn atildim ise vucudunu yikamk zaten cok basit geldi basini yikarken ellerim.titreye titreye yikadim bogulur falan die sukur Rabbim.acidida halime sorunsuz yikadim ilk yikamama ragmen iyi gecti hem cesaret geldi artik daha iyi gecer daha iyi alisirim kendi yikayanlardan benim.neyim eksik diede dusununce insan bi pehlivan kesilio :))
Canim o yuzunde cikanlar isilik degildir buyuk ihtimal besin alerjisidir benim bu kizimda da var ilk kizimda da oldu besin diyeti yaptim ilk cocugumda bulamanistim neyin alerji yaptigini bu sefer buldum. Bizde cikolata yiyince cikiyor. Saglik ocagina sorunca her bebekte olur falan dediler ama bilmiyorum komple yuzunu sarinca kotu oluyorHanımlar bebişleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz. Ben bebeğim çok gazlı olduğu için üşütür müyüm korkusuna çok sık yıkayamıyorum bu kez de gözenekleri hava almayınca galiba isilik olup duruyor. Napıcamı şaşırdım. Yavrumun ergen yüzü gibi kaldı yüzü.
Bende iciyorum mutlaka muthis etki ediyorKızlar süt için rezene çayı içiyorum her gün öneririm size de
Banyodan sonra cikiyorsa sampuanini sabununu degistir. Ilk kizimda da oluyordu degistirdim gecti. Bi sure sonra yeni markada da cikti falan degistitince geciyor yaniCanim isilik simayeti 2 gunxe bir yapmamiza ragmen bizdede var cok degil sukur ama isiligimiz var auan mesela boynun alt bolgesinde gogus bolgesinde var azcik ki banyodan sonra cikio genelde bizim isiligimiz sivilcemiz
Sebamed alın kızlar çok iyi benim ilk oğlumda da oluyodu sebamed iyi geldiCanim o yuzunde cikanlar isilik degildir buyuk ihtimal besin alerjisidir benim bu kizimda da var ilk kizimda da oldu besin diyeti yaptim ilk cocugumda bulamanistim neyin alerji yaptigini bu sefer buldum. Bizde cikolata yiyince cikiyor. Saglik ocagina sorunca her bebekte olur falan dediler ama bilmiyorum komple yuzunu sarinca kotu oluyor
Bende iciyorum mutlaka muthis etki ediyor
Banyodan sonra cikiyorsa sampuanini sabununu degistir. Ilk kizimda da oluyordu degistirdim gecti. Bi sure sonra yeni markada da cikti falan degistitince geciyor yani
Tamam canim bubchen kullaniorum ama demek ki ne kadar iyi olursa olsun olabiliomus boyle sebamedde var evde onla devam ediyim araa veriyim otekine sebamedle bide deniyim o zaman anlarim dedigin gibi sampuandan mi dieBanyodan sonra cikiyorsa sampuanini sabununu degistir. Ilk kizimda da oluyordu degistirdim gecti. Bi sure sonra yeni markada da cikti falan degistitince geciyor yani
Tamam canim o zaman sebamedi kullanmaya basliyim bubchen in kutusu kucuktu ilk bunu kullaniyim kutusu aradan ciksin yerim acilsin die dusunmustum yoksa annem sebamed almisti yenidogdugunda kullanalim guvenilir marka die kullanmaya basliyim oyleyseSebamed alın kızlar çok iyi benim ilk oğlumda da oluyodu sebamed iyi geldi
Sorma bende dogumdan beri hergun mutlaka kusum esime sanki lohusa ben degilimde o :) zoraki gulumsuorum artik yuzune aksam olmasin diorum isten gelecek die o derece , aksam olduysada biran once sabah olsun ise gitsin o ise gittiginde isteyken zaman dursun :))Ne güzel bizde de durum aynı ama ben kendim yıkamaya cesaret edemiyorum dün yıkadık oğlumu bugün küsüz eşimle
Canım benim Allah muhabbetinizi artırsın inşallah o zaman. Eşlerin anlayışlı olup olmaması çok onemli gerçekten. Bizde bebekten beri bi dengesizlik var bi gün çok iyi bi gün çok kötü olabiliyoruz. Eşlerimizin lohusalık halleri ne zaman bitecek acabaSorma bende dogumdan beri hergun mutlaka kusum esime sanki lohusa ben degilimde o :) zoraki gulumsuorum artik yuzune aksam olmasin diorum isten gelecek die o derece , aksam olduysada biran once sabah olsun ise gitsin o ise gittiginde isteyken zaman dursun :))
Valla bilmiyorum ki canım. Çok bişey yiyemiyorum ben zaten bi iştahım kapalı doğumdan beri 18 kilo almıştım gebelikte 13 ü bir ayda gitti. Sütüm azalmıycak olsa bütün gün bişey yemesem aramam o derece yani..yediğimde de her besinin faydasını alsın kuzum diye her gün farklı şeyler yiyorum. Durum böyleyken alerjiden olsa bazı günler kaybolması gerekmez miCanim o yuzunde cikanlar isilik degildir buyuk ihtimal besin alerjisidir benim bu kizimda da var ilk kizimda da oldu besin diyeti yaptim ilk cocugumda bulamanistim neyin alerji yaptigini bu sefer buldum. Bizde cikolata yiyince cikiyor. Saglik ocagina sorunca her bebekte olur falan dediler ama bilmiyorum komple yuzunu sarinca kotu oluyor
Bende iciyorum mutlaka muthis etki ediyor
Banyodan sonra cikiyorsa sampuanini sabununu degistir. Ilk kizimda da oluyordu degistirdim gecti. Bi sure sonra yeni markada da cikti falan degistitince geciyor yani
Kullanmadigim bebek sampuan tek o kaldi simdikide alerji yaparsa onu kullanicamSebamed alın kızlar çok iyi benim ilk oğlumda da oluyodu sebamed iyi geldi
Bizde ilk bubchen kullanmistik ilk o alerji yapmistiTamam canim bubchen kullaniorum ama demek ki ne kadar iyi olursa olsun olabiliomus boyle sebamedde var evde onla devam ediyim araa veriyim otekine sebamedle bide deniyim o zaman anlarim dedigin gibi sampuandan mi die
Zaten cikanlar azalip cogalmiyor mu ? Yun birsey giydiriyorsan yunde bazi bebeklerde alerji yapabilir. Eskiler hep cok opersende olur derler ya bilmiyorum. Bizim ailedeki bebekler hepsi alerjik oldugu icin ben hep alerji yonunden bakiyorum alerji olmayadabilirValla bilmiyorum ki canım. Çok bişey yiyemiyorum ben zaten bi iştahım kapalı doğumdan beri 18 kilo almıştım gebelikte 13 ü bir ayda gitti. Sütüm azalmıycak olsa bütün gün bişey yemesem aramam o derece yani..yediğimde de her besinin faydasını alsın kuzum diye her gün farklı şeyler yiyorum. Durum böyleyken alerjiden olsa bazı günler kaybolması gerekmez mi
Sorma bende dogumdan beri hergun mutlaka kusum esime sanki lohusa ben degilimde o :) zoraki gulumsuorum artik yuzune aksam olmasin diorum isten gelecek die o derece , aksam olduysada biran once sabah olsun ise gitsin o ise gittiginde isteyken zaman dursun :))
Bende bitek benim esim lohusaliktan etkilendi saniyordumCanım benim Allah muhabbetinizi artırsın inşallah o zaman. Eşlerin anlayışlı olup olmaması çok onemli gerçekten. Bizde bebekten beri bi dengesizlik var bi gün çok iyi bi gün çok kötü olabiliyoruz. Eşlerimizin lohusalık halleri ne zaman bitecek acaba
Bilmiorum canim ben izmirden gelin geldim manisaya izmirde ev kiralarina bile bakmaya basladim o derece oldum artik cok kotu gidesim var kaldirabilecek biri degilimde bebege bakinca sabirli ol diom benimkiler artik oyle ufak tefek tartismalari gecti. Sabrimi cocukta tuketiorum kocama sabrim kalmio gosterecek hadi hayirlisi :))Canım benim Allah muhabbetinizi artırsın inşallah o zaman. Eşlerin anlayışlı olup olmaması çok onemli gerçekten. Bizde bebekten beri bi dengesizlik var bi gün çok iyi bi gün çok kötü olabiliyoruz. Eşlerimizin lohusalık halleri ne zaman bitecek acaba
Hadi ya bide o kadar iyi denio bubchen icinKullanmadigim bebek sampuan tek o kaldi simdikide alerji yaparsa onu kullanicam
Bizde ilk bubchen kullanmistik ilk o alerji yapmisti
Benimki halay basi canim bu konudaBende bitek benim esim lohusaliktan etkilendi saniyordum
Bilmiyorum ki bak ikimizdede alerji yapmisHadi ya bide o kadar iyi denio bubchen icin
İnşallah geçecektir bu günler canım. Biraz bizlerde lohusalık biraz eşlerimizde lohusalık aynı kutuplar birbirini iter misali itiyoruz birbirimizi ama inşallah bebeğe de alışınca geçecektir. Benim anladığım eşlerimiz kendilerini ikinci plana atılmış hissettikleri için bu kadar hırçın. Zamanla evimizle ilgilenmeye başladığımızda onlar da düzelecektir diye umut ediyorum :)Bilmiorum canim ben izmirden gelin geldim manisaya izmirde ev kiralarina bile bakmaya basladim o derece oldum artik cok kotu gidesim var kaldirabilecek biri degilimde bebege bakinca sabirli ol diom benimkiler artik oyle ufak tefek tartismalari gecti. Sabrimi cocukta tuketiorum kocama sabrim kalmio gosterecek hadi hayirlisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?