♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Herkes iyi mi hanimlar bebekleriniz nasil??

Kızlar bebeklerinizin sarılığı ne zaman geçti renkleri ne zaman düzeldi ?
Benim bebegim bana sari gelio canim yaaa saglikocagindaki ebe yok sariligi kalmamis oyle bi gozlerinin etrafinda var dedi ama bilmiom doktor zaten hocbirsey soylemedi mal gibi bende sormayi unuttum bi bakalim ayin 18inde gitcez o gunde tam.40imiz cikio

Herkes iyi mi hanimlar bebekleriniz nasil??
Cok sukur kuzum iyiyiz bi popomuz pisti bex degisikliginden saniorum ama 5 paket birden aldim napacagimi dusunuorum su birkac gune gecmezse bakalim emin olursam bez die cop olcak aldiklarim cunku hergun yarim.saat en az altindan bezi cikariorum havalandiriorum her qltini degistirdigimde pisik kremimizi mutlaka kullaniorum. Ben portakalla domates tukettim bu ara asitli seyler bebegin poposunuda kizartir diolar onada dikkat ediyim hala gecmezse bez dicem suclusu

Ben de faydalı diye her gün mandalina portakal yiyordum bebeğimin poposu pişti, onları kesince sudo kremle birlikte geçti, dikkat et canım bakalım inşallah hemencecik geçer

sağlık ocağına ne sıklıkla gidiyorsun? ben daha doğum yaptığımdan beri bir kere gitttim ya hiç haberim de yok aramıyor kimse de ne yapılacak inşallah bebeğimin bir şeyini atlamıyorumdur

Yedıgın seyler olabılır yedıklerını kes gecmezse bez olabılır. Cok almıssın gercekten bezı. Bende ekonomık paketten 3 koli aldim suan ilk kolideyız ama alırken kılosuna dikkat etmemişim direk 2 numara aldım sankı bezleri bıtıremeden sıkmaya baslayacak

Hanımlar bebişleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz. Ben bebeğim çok gazlı olduğu için üşütür müyüm korkusuna çok sık yıkayamıyorum bu kez de gözenekleri hava almayınca galiba isilik olup duruyor. Napıcamı şaşırdım. Yavrumun ergen yüzü gibi kaldı yüzü.

5 6 güne bir normalde her gün ya da bir gün durup 1 gün yılardım yaz olsa .hasta etmemek için çok yıkamıyorum ben de

2 yada 3 günde 1 yıkıyorum, hasta olcak diye cok korkuyorum ama kusuyor terliyor derken kokuyor bebegim ya bildigin eksi eksi

5 6 güne bir normalde her gün ya da bir gün durup 1 gün yılardım yaz olsa .hasta etmemek için çok yıkamıyorum ben de
İsilik şikayetiniz var mı peki sizin de bende öyle yapıyorum beş altı günde bir yıkıyorum ama yüzü gözü vücudu fisil fisil yavrumun

2 yada 3 günde 1 yıkıyorum, hasta olcak diye cok korkuyorum ama kusuyor terliyor derken kokuyor bebegim ya bildigin eksi eksi
canım o koku biraz mamadan da oluyo ben mamayı bi ara kesmiştim o zaman epey bi ekşi kokusu kayboldu. Mis gibi kokuyordu. Sonra mamaya tekrar dönünce banyo yaptığı gün bile kokar oldu

İsilik şikayetiniz var mı peki sizin de bende öyle yapıyorum beş altı günde bir yıkıyorum ama yüzü gözü vücudu fisil fisil yavrumun
Biraz oluyor evet yüzü değil de özellikle vücudunda var ama öyle çok da göze batmıyor çok sık yıkayıp ciğerlerini falan üşütmesin de sıkıntı olmaz inşallah onun da ev çok sıcak ondan olduğunu düşünüyorum ben

Ben de faydalı diye her gün mandalina portakal yiyordum bebeğimin poposu pişti, onları kesince sudo kremle birlikte geçti, dikkat et canım bakalım inşallah hemencecik geçer
Dikkat edicem canim icim gidio poposunu boyle gorunce bakalim insallah gecer

sağlık ocağına ne sıklıkla gidiyorsun? ben daha doğum yaptığımdan beri bir kere gitttim ya hiç haberim de yok aramıyor kimse de ne yapılacak inşallah bebeğimin bir şeyini atlamıyorumdur
Normal canim bi dogduktan sonra 4. Gunuydu gittim topuk kani muhabbetine birde 1. Ayi asimizda gittim. Ha bide sarilik icin test yapiolar mi die gitmistim ama o benlik bir durumdu yapmiolarmista

Ben birgun arayla yikatiyodum canim yani iki gunde bir bugunde ilk kez kendim yikadim cok heyecanliydi elim ayagima dolasti ama becerdim :)

Daha ilk kolideysen bitebilir canim biz 3 paket 1 numara bez hediye gelmisti onu bitirdik simdi ben 4unu 2 numara 1inide 3 numara seklinde 5 paket siparis ettim 1 paketi zaten en fazla 8 9 gun falan dayanio heralde

Canim isilik simayeti 2 gunxe bir yapmamiza ragmen bizdede var cok degil sukur ama isiligimiz var auan mesela boynun alt bolgesinde gogus bolgesinde var azcik ki banyodan sonra cikio genelde bizim isiligimiz sivilcemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…