- 21 Mayıs 2018
- 404
- 529
- 103
- 34
Hipp piric unu veriyorum sevmiyor amaOnu bende denemek istiyordum ya bunu soyledigin cok iyi oldu canim benimki de yer insallah :) ben su corba isini iyice pure olacak sekilde denicem bugun cunku meyve purelerini yiyor. Buharda pisirdim sebzelerini. Onun haricinde unlu sutlu mama da yapicam pirinc unu ve devam sutu ile. Bakalim bunlari yese ona yeter zaten :)
L Lilarengim1 canim ben sebze puresini denedim ve corbadan daha basarili oldum yedirmede :) istersen sende bi dene :) ayrica bugün 6. ay aşılarımızı olduk 1i agizdan 3u bacaktan igne seklinde. Geldigimizden beri huysuzuzbas cevremiz 40 cm olmus nihayet boyumuz 66 cm kilomuzda 6900 7 kilo olamamisiz :) aman kilo saglik demek degil zaten. Sağlıklı olsun da varsin kilosu az olsun..
Aa niye o kadar gec bir tarih yazmizlar ya da bize mi erken yazdilar acaba.. Evet yaa cok sukur buyuyor bas cevremizHipp piric unu veriyorum sevmiyor ama
Allah Allahben benim kizima nazli derim ama senin kizin benimkinden de nazliymis canim :)
Canim sebze meyve corba herseyi deniyorum.Ne severse vericem.Asi olmadik biz 6.ay icin aramadılar.Asi kartindada 2 temmuz yaziyor.Bas cevresi ne guzel artiyor cok şükür.kilo ne kadar aldi bu ay canim Pazartesi randevumuz var bizimde cocuk doktoruna bakalim bizimki ne kadar gelişmiş.
Aa niye o kadar gec bir tarih yazmizlar ya da bize mi erken yazdilar acaba.. Evet yaa cok sukur buyuyor bas cevremiz700 gr almis canim bu ay 7 kilo olsun istedik ama 6900 de kaldi :) insallah seninkinin de gelisimi iyidir :)
Masallah canim gelisimi cok iyi :) benimki bugunlerde cok huysuz sinirli oldu uykularimiz biraz bozuldu herseyi agzina goturuyor ısırıyor ve cok sinirlenip ağlıyor dis mi patlatacak nedir bilmiyoruz bekliyoruz bakalim... Valla ben sebze corbasi olayini biraz daha askiya aldim zaten corbadansa pure vermek daha iyiymis corba su icerdigi icin.. Ama istersen pureye de su ilave edip biraz akiskan hale getirebilirsin ben cok koyu oldugunda oyle yapiyorum. Icine birazda zeytinyagi koyuyorum ki kabiz falan olmasin :) Havuc patates balkabagi taze fasulye kabak ve simdi de bezelye ekledim sebzelerime. Bugun kabak havuc ve bezelyeden pure yapıyorum pisiyor suanda, uyansin yediricem :) benim kizim cignemeyi agzinin icinde gevelemeyi seviyor o yuzden pureyi cok daha istahla yiyor hatta kasigi gorunce direk agzini aciyor :) sirf pure vermeyi denedin mi canim senCanim dun kontrolumuze gittik boy68 kilo7 baş cevresi 41 doktor cok güzel dedi gelisimi bas cevresi kucukmu dedim.Hayir 10 25 persentilde gayet iyi zaten küçük doğmuş normal suan dedi 6.ay icin gelisim testide yaptirdik.Cocuk gelisim uzmanina oda cok iyi.Kan tahlili verdik sonuclar iyi
Çok şükür.Senin minik ne yapiyor.Birde canim bana sebze corbasi tarifi verirmisin sen artik uzman olmussundur :)
Cok iyi valla canim seninki akışkan yiyorsa ne mutlu sana:) benim kizim daha koyu kivamdan hoslaniyo dedigim gibi agzinda eveleyip geveliyo lokmasini ama sivilari direk püskürtüyoBenimkide aynicok sinirli herseyi isirmak istiyor.Bazen beni bile :) az once sebze corbasi yaptim biraz mama gibi hosuna gitti yedi.Gunde 1 ogun sebze corbasi vermek istiyorum icine biraz piric de koydum gayet iyi oldu.Pure cok sevmiyor benimki zorla yutuyor biraz akiskan olunca iyi yiyor.Bi disleri ciksada rahatlasak :)
Dün gece hic umadi cok huysuz dogru duzgun emmiyorda ne yapacagimi sasirdimCok iyi valla canim seninki akışkan yiyorsa ne mutlu sana:) benim kizim daha koyu kivamdan hoslaniyo dedigim gibi agzinda eveleyip geveliyo lokmasini ama sivilari direk püskürtüyo:) corbayi biraz zaman geçsin yine denicem üstelemek istemedim simdi. Diş konusu gercekten sorunlu ya huyumuz suyumuz değişti. Bi de beni görmediği zaman aglamaya basladi benimki yanından hic ayrılamıyorum var mi sizde boyle bi durum
Dün gece hic umadi cok huysuz dogru duzgun emmiyorda ne yapacagimi sasirdim
Hala huysuz hep kucak istiyor.memeyi sadece uyuyunca emiyor.Doğru duzgun çiş yapmiyor su icirdigim halde.ek gida veriyorum aç kalmasin diye mama aldim ne kaşıkla nede biberonla almiyor.Ne yapacagimi bilmiyorumL Lilarengim1 canim nasil oldu bebegin merak ettim daha iyidir insallah ?
Doktoruna bi danissan bu durumu? Mutlaka bi sıkıntısı var ki bu kadar zorluyor seni..Hala huysuz hep kucak istiyor.memeyi sadece uyuyunca emiyor.Doğru duzgun çiş yapmiyor su icirdigim halde.ek gida veriyorum aç kalmasin diye mama aldim ne kaşıkla nede biberonla almiyor.Ne yapacagimi bilmiyorumMoralim bozuluyor
Doktorum tatile gitmiş moralim bozuldu yaDoktoruna bi danissan bu durumu? Mutlaka bi sıkıntısı var ki bu kadar zorluyor seni..
Eğer kötüyse baska bir cocuk doktoruna gosterebilirsin o zamanDoktorum tatile gitmiş moralim bozuldu ya
dişten dolayı onlar.benim bebeğimde aynı 2 kere götürdük diş sorunu var dediler.Hala huysuz hep kucak istiyor.memeyi sadece uyuyunca emiyor.Doğru duzgun çiş yapmiyor su icirdigim halde.ek gida veriyorum aç kalmasin diye mama aldim ne kaşıkla nede biberonla almiyor.Ne yapacagimi bilmiyorumMoralim bozuluyor
Çok geçmiş olsunSelam herkese uzun zamandır yazmıyorum 17 Aralık doğumlu kızım Bu aralar İnanılmaz huzursuz Boğaz enfeksiyonu var Salgınmış Suriyelilerden Gelmiş bu rahatsızlık sizinde bilginiz olsun ilaçlarla Ateşini düşürdük Ama yine huysuzluğu üzerinde Artık sinirlerim bozuldu Resmen Ayağımda sallamaktan Ayaklarım uyuştu Ama banamısın demiyor çıkmazın içine girdim Ek gıdaya bizde başladık çok şükür problem yaşamıyorum Çok nadir reddetme olayımız var Şuanki kilomuz 9.750 gr Kilo kaybımız var 11.300 gr dı bir ay içinde 9.750 e düştü Dişimiz bir tane çıktı sanırım o huysuzluk Ve kilo kaybı yapıyor
Merhaba canim.nasilsin bu ayki kontrole goturdum tahlil felanda yaptirdim bi sıkıntı yok. En son 7 kiloydu 1 ayda hiç kilo almamış.Dort normal dedi cunku 1 aydan fazla oldu emekliyor baya hareketli.Eğer kötüyse baska bir cocuk doktoruna gosterebilirsin o zamanEn azindan neyi var ogrenmis olursun.. benim kendi doktoruma goturemeyip (gece rahatsizlandigi icin) baska cocuk doktoruna gosterip memnun kalmisligim var. Beslenmesi aksiyor diyosun cis sayisinda da azalma varmis bence bi doktora goster mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?