- 21 Mayıs 2018
- 404
- 529
- 103
- 34
Kendi cocuk doktorumuz bu konuda biraz pasif canimm yani yorum yapmiyor evet biraz küçük ama takibini yapicaz diyor. Bizim icimiz rahat etmedi bir de cocuk nöroloğu görsün istedik. Siz zaten dezavantajli baslamissiniz ona gore buyumesi iyi dedi. Muayene etti gelisimine bakti cok iyi dedi simdilik kafasi da kucuk gorunmuyor vucuduna gore iyi yani.. biz ilerde problem yasar miyiz diye dertleniyoruz iste. 7 aylikken tekrar kontrole cagirdi o zaman gittigi cizgiden geri kalmaya baslarsa bu sefer beyin gelisimine bakacak makinaya sokacak yavrumu.. Insallah gerek kalmazCanim seninki küçük başlamış zaten benimkiyle arasinda 1.5cm varmış dogdugunda simdide 1.5cm var normal bence doktor ne diyor?
Kendi cocuk doktorumuz bu konuda biraz pasif canimm yani yorum yapmiyor evet biraz küçük ama takibini yapicaz diyor. Bizim icimiz rahat etmedi bir de cocuk nöroloğu görsün istedik. Siz zaten dezavantajli baslamissiniz ona gore buyumesi iyi dedi. Muayene etti gelisimine bakti cok iyi dedi simdilik kafasi da kucuk gorunmuyor vucuduna gore iyi yani.. biz ilerde problem yasar miyiz diye dertleniyoruz iste. 7 aylikken tekrar kontrole cagirdi o zaman gittigi cizgiden geri kalmaya baslarsa bu sefer beyin gelisimine bakacak makinaya sokacak yavrumu.. Insallah gerek kalmaz
Amiiinnnn canim benim sağol :) valla cok iyi geldi bana konusmak, tesekkur ederim :)Cocuk nörolojisine getirmekle cok iyi yapmissiniz.En azindan takip yapar ve iciniz rahat olur.Inşallah ilerde bi sikinti yasamazsiniz 29 baş cevresi ile doganlarda bile ileride aranin kapandigini okudum.Makineye gerek kalmaz insallah rabbim minik kuzuyu büyütsün :)
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye bosuna dememişler :) Bende takiyordum bir baktim ara zamanla kapaniyor.Amiiinnnn canim benim sağol :) valla cok iyi geldi bana konusmak, tesekkur ederim :)
Insallah insallah.. Allahim onlara saglikli sihhatli ömürler nasip etsin insallah.. :)Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye bosuna dememişler :) Bende takiyordum bir baktim ara zamanla kapaniyor.
Allahin izniyle kizlarimiz saglikli bireyler olacak.
Ben hamile kaldığım ay 3 gün yerleşme kanaması olmuştu. Kahverengi renkte 3 gün az az leke gelmişti ve o ay hamileydim şimdi 5.5 aylık bir oğlum var :)Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Allah bağışlasın canımBen hamile kaldığım ay 3 gün yerleşme kanaması olmuştu. Kahverengi renkte 3 gün az az leke gelmişti ve o ay hamileydim şimdi 5.5 aylık bir oğlum var :)
Sağol canım. . Daha vakti var demekki hakkınızda hayırlısı olsun ..Allah bağışlasın canım
Söktü maalesef s
AminnnSağol canım. . Daha vakti var demekki hakkınızda hayırlısı olsun ..
Saol canim iyi olmaya calisiyorum iste sen nasilsin :) evet ya pek yazan eden yok.. al benden de o kadar yemiyor yemiyor yemiyor naptiysam yediremedim ilk yemeye basladiginda iyiyiz ama 5 kasiktan sonra agzini kapatiyor ya da tukuruyor ki felaket tukuruyorA Almira2017 canim nasilsin?Burasi pek aktif degil sanirim buaralar basim ek gidayla dertte hic birşey yediremiyorum.
Sen neler yapiyorsun biraz paylasirmisin?
Bu ayki kontrole gittinmi
Bende iyiyim canim is güç ve bebekle ugrasiyorum.Saol canim iyi olmaya calisiyorum iste sen nasilsin :) evet ya pek yazan eden yok.. al benden de o kadar yemiyor yemiyor yemiyor naptiysam yediremedim ilk yemeye basladiginda iyiyiz ama 5 kasiktan sonra agzini kapatiyor ya da tukuruyor ki felaket tukuruyoren sonunda aglama krizine giriyor bende birakiyorum yedirmeyi hayir canim daha kontrole gitmedim 21inde kontrolumuz siz naptiniz gittiniz mi :)
Aynen canim bizde 7 kilo olsun bari diye dua ediyoruz isteBende iyiyim canim is güç ve bebekle ugrasiyorum.
Sanki benim kizimi anlattin yayemek yemegi sevmiyor dogru duzgun de emmiyor deliricem ya
Bizim kontrol haftaya pazartesi anca sıra alabildik.Sirf baş cevresi icin gidiyorum doktor olcsun diye.bu ay 7 kg olsak bari zaten minyon bide kilosu az olunca yasitlarindan küçük görünüyor üzülüyorum. Allaha şükür saglikli ama insan takiyor yinede
Canim mamayi biberondanmi iciyo benimki biberonda almiyoAynen canim bizde 7 kilo olsun bari diye dua ediyoruz istebenim bebegim de dogru duzgun emmiyor artik beni emse de doymuyor goruyorum. Ara ara mama takviyesi yapiyorum daha mutlu ve huzurlu simdi. Mama vermeden once cok sık uyanirdi surekli huzursuz olurdu anladim ki ac zaten 4. ayımda yapilan sut olcumumde 80 cc ancak cikmisti iki gogusten eh yeterli simdilik demisti doktorumuz ama artik 6 aylik oluyor ve yetmiyor yani .. ee corbayla takviye ediyim mama vermiyim diyorum corba da icmiyor mecbur mama takviyesi yapicam corbaya alisana kadar. Sonra mamayi kesicem kati gidalarla devam edicem ama o zamana kadar meme+mama seklinde devam edicem bakalim...
Evet canim mamayi biberondan iciyor :) benimki daha emekleyemiyor ayaklariyla kendini kaldiriyor ama kollariyla ileri gitmeyi ogrenemedi daha, ileri atiliyor ama geri kayiyor :) geri geri emekliyor gibi :) babasi oyle emeklemis geri geri kizimizda oyle emeklicek diye endiseleniyorum :) :) :) süt konusunda ayni dertten muzdaribizCanim mamayi biberondanmi iciyo benimki biberonda almiyobuarada benimki emekliyor :) ne yese kilo almaz cok hareketli yedigini eritiyo zaten yedigi biseyde yok.sutumde azaldi iyice
Biberon almamasi senin icin kotu olmus gercekten canimBenimkide öyle basladi canim yakindir emeklemesi :) Ek gida zorla veriyorum.Yeterlimi bilmiyorum.Gecen ay 300grm aldi doktor anne sutune devam dedi.Ben ufak tefek basladim yinede 2 ogun zorla veriyorum yeterli oluyormu hic bi fikrim yok.Bu ay tartida gorucez artik.Ben mama versem icmezki biberon almiyor zaten
Canim bugun hunnap kecisutlu bebek buskuvisini denedim zorlada olsa yedi cok mutlu oldum :) İrmikli meyveli muhallebide deniycem yoksa ac kalacak ya senin listede neler var paylasabilirmisin.Biberon almamasi senin icin kotu olmus gercekten canimyaa bu ek gida isini napicaz valla dusun dusun deliricem bi liste hazirladim bakalim onu denicem alistirabilecek miyim
Onu bende denemek istiyordum ya bunu soyledigin cok iyi oldu canim benimki de yer insallah :) ben su corba isini iyice pure olacak sekilde denicem bugun cunku meyve purelerini yiyor. Buharda pisirdim sebzelerini. Onun haricinde unlu sutlu mama da yapicam pirinc unu ve devam sutu ile. Bakalim bunlari yese ona yeter zaten :)Canim bugun hunnap kecisutlu bebek buskuvisini denedim zorlada olsa yedi cok mutlu oldum :) İrmikli meyveli muhallebide deniycem yoksa ac kalacak ya senin listede neler var paylasabilirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?