♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Slm kizlar benim bebegim de 21 aralik doğumlu yavaş yavaş ek gidaya gecmek istiyorum.Geçen ay sadece 250grm almisti
Ek gida olarak neler veriyorsunuz.Burada paylassak süper olur

Slm kizlar benim bebegim de 21 aralik doğumlu yavaş yavaş ek gidaya gecmek istiyorum.Geçen ay sadece 250grm almisti
Ek gida olarak neler veriyorsunuz.Burada paylassak süper olur
Ayni tarihte dogum yapmisiz :) ben simdilik sebze corbasi veriyorum ara ara da yogurt tattiriyorum (yogurdu pek sevmedi öğürüyor) :)

Benim kızım 18 aralık doğumlu sadece yoğurt ve meyve püresi yediriyorum haftaya inşallah çorba ve kahvaltıya baslayacagiz hayırlısıyla bu ay sadece 400 gram almış ben mama da veriyorum üstelik

Benim kızım 18 aralık doğumlu sadece yoğurt ve meyve püresi yediriyorum haftaya inşallah çorba ve kahvaltıya baslayacagiz hayırlısıyla bu ay sadece 400 gram almış ben mama da veriyorum üstelik
Benimki yogurttan baska bisey yemek istemiyor zaten cok zayif Anne sütü aliyor onuda zorla

Aaaa ciddimisin :)
Benimki sevdi canim yogurdu cok az tattirdim.Aslinda kilo alsa biraz cok iyi olacak senin bebegin kac kilo
Benim bebegim anne karninda gelisim geriligiyle dogdu 2820 ydi kilosu. Simdi 6.5 kilo. Son bi aydir anne sutu + mama seklinde gidiyoruz canim :) senin bebegin kac kilo ?

Sebze corbasi tariflerini payladirmisin lutfeeen
Once kereviz patates havuc ve kabakla basladim canim cok severek sapur supur yedi. Sonra kerevizi cikardim yerine taze fasulye ekledim (doktorumuz mevsim sebzelerinden ekleyebilirsin demisti) ama onu yemedi tukurdu resmen :) sonra fasulyeyi simdilik cikardim patates kabak ve havuc olarak veriyorum bugunlerde :) bizim de derdimiz su.. icmiyor ne yaptıysam

Benimkide 3130gr dogdu suan 6.5 kilo cok zayif gorunuyor yasitlarina göre .Minyon bi bebek senin bebeginde kizni

Benim kıZım da 3 100 gram doğdu şimdi 6 buçuk kilo kilosu az iki gündür grip bisey yemiyor daha çok zayıflamasından korkuyorum

Sebze corbasini bi sekilde sevdirmeye calis canim kivamiyla oyna icindeki sebzeleri degistir muhakkak begenecegi bi corba yakalarsin :) mesela ben biraz sulu yaptim su icmedigi icin o sekilde yediremedim ama kivamini birazcik koyu yaptim sapur supur yedi :) kaşık mamalarini ben daha denemedim yiyecek mi merak ediyorum. Bu arada senin kizinin boyu kac cm canim?

Benim kıZım da 3 100 gram doğdu şimdi 6 buçuk kilo kilosu az iki gündür grip bisey yemiyor daha çok zayıflamasından korkuyorum
Cok gecmis olsun Anne sutu almiyor mu peki? Neyle besliyosun? Sen yine de ona bisiler yedirmeye calis ki cabuk toparlansin

Cok gecmis olsun Anne sutu almiyor mu peki? Neyle besliyosun? Sen yine de ona bisiler yedirmeye calis ki cabuk toparlansin
Evet emziriyorum ama daha 1 haftalıktı sütum az olduğu için mamaya başlamıştım hala da mama hem emziriyorum hem mama veriyorum

Cok denedim sevdiremedim ya boyu 64 du gecen ay suan kac bilyorum 50cm dogmustu.seninkinin nasil boyu

Cok denedim sevdiremedim ya boyu 64 du gecen ay suan kac bilyorum 50cm dogmustu.seninkinin nasil boyu
Benim bebegim de 49 cm dogmustu gecen ay 63tu suanda bende bilmiyorum :) bir de kafa cevresini sorsam sana ? Benim bebegim kafa cevresi kucukluguyle dogdugu icin yaşıtları ne durumda merak ediyorum

Benim bebegim de 49 cm dogmustu gecen ay 63tu suanda bende bilmiyorum :) bir de kafa cevresini sorsam sana ? Benim bebegim kafa cevresi kucukluguyle dogdugu icin yaşıtları ne durumda merak ediyorum

Canimm benim bebegimin baş cevresi dogdugunda 33,5 du.
4 aylikken 39 oldu doktor persentilde yüzde 10da dedi bidahaki ay baş cevresi ici gel dedi.Nasil üzüldüm kafaya taktim 1 ay boyunca ne cektim sonra 5.ayda 40.5 oldu.persentilde yüzde 25e cikti doktor cok iyi dedi.Allaha şükürler olsun.Senin bebegin kacti dogdugunda bide 5.ayda

Benim bebegim de 32 cmle dogdu canim 5. Ayinda 38di. Su aralar 39 olmus nerdeyse umarim bu ay iki cm buyur de 40 olur bizimde.. Bende cok uzuluyorum cok dua ediyorum insallah toparlar bi sıkıntı olmaz diye...

Benim bebegim de 32 cmle dogdu canim 5. Ayinda 38di. Su aralar 39 olmus nerdeyse umarim bu ay iki cm buyur de 40 olur bizimde.. Bende cok uzuluyorum cok dua ediyorum insallah toparlar bi sıkıntı olmaz diye...
Canim seninki küçük başlamış zaten benimkiyle arasinda 1.5cm varmış dogdugunda simdide 1.5cm var normal bence doktor ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…