♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Rica ederm cnm paylaşırız sonuçlarımızı allahın izniyle

Cok sükür canım hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim darısı bizlerin basina hayirli güzel haberler duyariz bizde insallah.
Ben cinsiyetle ilgili tatmin olmamayada raziyim meraktan catliyacam yeterki bisey desin

Allah Gönlünüze göre versin inşallah

Ya ben bisey sorucam annisler kabızlık sikayeti yasayan var mi aranizda bir kac gündür bu problemi yasamaya basladim hamileligim boyu kalici olmasindan korkuyorum

Merhabalar :) ben de 13. Haftamdayım. 12+5 teydi son kontrolüm. Bebeğim bağdaş kurmuş uyuyordu cinsiyet için azıcık uğraştırdı. Doktor kesin bir şey söylemedi ama kıza benziyor dedi ama bu üçmüz arasında sır olsun dedi eşimle bana :) ben de sadece en yakın arkadaşıma söyledim, bir de şimdi size işte :)

2 li test için kan verdim. Ben entegre test olsun dedim. Onun için 4 hafta sonra bi daha kan verecekmişim, iki testin sonucu harmanlanıp yüzde 94 kesin bir sonuç söyleyeceklermiş. 2 li testin sonucu ön bilgi olarak bu hafta paylaşılır dedi doktor ama önemli olan diğer testle birleşmiş haliymiş.

Onum dışında bu hafta bulantılarım geçti, iştahım açıldı. Hala aşırı tiksindiğim bazı sebzeler var. 52.5 ile hamile kaldım, bu sabah 54.2 dim. Enerjimde artış gözlemliyorum şükür. Gebelikle ortaya çıkan haşimoto tiroidim var. Onu da ilaçla kontrole aldık, bu hafta tekrar tiroid ölçümlerim yapılacak.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ya ben bisey sorucam annisler kabızlık sikayeti yasayan var mi aranizda bir kac gündür bu problemi yasamaya basladim hamileligim boyu kalici olmasindan korkuyorum
Ben varım. Hem de ne kabızlık en başından beri. Doktorum üryani eriği al dedi kurusundan. Şekersiz hoşaf yapıp tel süzgüden geçir, bir bardak iç sabahları, 35-40 dk sonra tuvalete otur bekle dedi. Akşam uygunsa sana akşam da yapabilirsin dedi.

Ben alana kadar evdeki siyah erik kurusu(üryani dediği bu zaten sanırım) günkurusu kayısı ve kuru inciri haşlayıp, blendır yapıp bir bardak içiyorum. Bu sabah sonunda işe yaradı, içtikten yarım saat sonra bi hareketlenme oldu benim bağırsaklarda.
Ben bir de klozette otururken ayaklarımın altına yükselti koyuyorum, küçük tabure gibi. O da işe yarıyor. Bağırsağımız o şekilde doğru pozisyona geliyormuş.
Ayy biraz b.ktan oldu konu ama çeken bilir mevzu önemli

Ferrum kan ilaci kabizlik yapar bilginize.. her saba ac karina 1 tatli kasigi zeytin yagi icmeyi ve iki uc adat kuru kaysi yemeyi aliskanlik yapin ins duzelir

Merhaba anneler. 9+4 haftalık hamileyim. Kendimi ocak annesi gibş hissettiğim için 2018 ocak grubundaydım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Bugun 2 li tarama testine gittim ultrason sonucu cok sukur iyi kan sonucuda 15 gun sonra cikacak dediler kizlar. Sonucu almak baya uzun suruyomus meğer insallah kan sonucumda temiz cikacak Allah ın izniyle
Bu arada cinsiyet icin erkek gibi ama 1 ay sonra kesin bisey soyleyebilirim dedi merakim biraz törpülendi

İyi canım sevindim :) negüzel inşallah bizimde temiz çıkar.ultrasona grdiğinde ölçümleri hemen söylüyormu canım? Kan sonucu nekadar uzunmuş yaa ben bi kaç günde çıkıyo dıye bılıyodum puff..6 günüm var benım daha ya..sen hangi şehirdesın cnm

Ben manisadayim hayatım
Ölçum olarak tam ölçü soylemedi " burun kemigi var. ense kalinligi normal , gayet saglikli duruyo bide kan sonucuna bakalim " dedi. Aynen bu cumleyi kurdu.

Ben manisadayim hayatım
Ölçum olarak tam ölçü soylemedi " burun kemigi var. ense kalinligi normal , gayet saglikli duruyo bide kan sonucuna bakalim " dedi. Aynen bu cumleyi kurdu.
Aklima takildi simdi ölçü vermesi gerekiyor muydu. Cokta rahatti kan sonucum 15 gun sonra cikacak ama 6 temmuza gun verdi o gun bakariz dedi. Kafam kurcalandi simdi
Bu arada darisi tum annelerin basina insallah her birimiz güzel güzel haberler aliriz

Bende aralikta dogum yapicam insaallh. Kilo almadim hatta verdim. Cok fazla mide bulntim oluyor. Decavit kullniyirum. Sindirim sistemini cok hizli calistiriyor sanirim. 11 +4 gunlugum. Bklim cinsiyeti ne zaman ogrenicez./Bursa

Bende tutmuyorum ilk gun tuttum iftardan sonra kotu oldum esim sert bi sekilde karsi cikti bisey olursa senden bilirim degince de bi korktum acikcasi internettende arastirdim cogu yerde uzmanlarin ilk 3 ay ile son 3 ay tutulmasini tavsiye etmedikleri yaziyodu hele uzun yaz aylarinda

Canım bende bilmiyorum ölçü verıyomu bi kaç kişiden duydumda oyuzden sordumm.önemli değil bence doktorun iyi demiş sonuçta hiç takma kafana.bende ankaradayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…