Cok sükür canım hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim darısı bizlerin basina hayirli güzel haberler duyariz bizde insallah.
Ben cinsiyetle ilgili tatmin olmamayada raziyim meraktan catliyacam yeterki bisey desin
Amin cümlemizin inşallahAllah Gönlünüze göre versin inşallah
Hayirlisi olsun Allah seninde saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba Allah kosmet ederse bende aralik annesi olacagim. 2. Cocugum :)
Ben varım. Hem de ne kabızlık en başından beri. Doktorum üryani eriği al dedi kurusundan. Şekersiz hoşaf yapıp tel süzgüden geçir, bir bardak iç sabahları, 35-40 dk sonra tuvalete otur bekle dedi. Akşam uygunsa sana akşam da yapabilirsin dedi.Ya ben bisey sorucam annisler kabızlık sikayeti yasayan var mi aranizda bir kac gündür bu problemi yasamaya basladim hamileligim boyu kalici olmasindan korkuyorum
Ben varım. Hem de ne kabızlık en başından beri. Doktorum üryani eriği al dedi kurusundan. Şekersiz hoşaf yapıp tel süzgüden geçir, bir bardak iç sabahları, 35-40 dk sonra tuvalete otur bekle dedi. Akşam uygunsa sana akşam da yapabilirsin dedi.
Ben alana kadar evdeki siyah erik kurusu(üryani dediği bu zaten sanırım) günkurusu kayısı ve kuru inciri haşlayıp, blendır yapıp bir bardak içiyorum. Bu sabah sonunda işe yaradı, içtikten yarım saat sonra bi hareketlenme oldu benim bağırsaklarda.
Ben bir de klozette otururken ayaklarımın altına yükselti koyuyorum, küçük tabure gibi. O da işe yarıyor. Bağırsağımız o şekilde doğru pozisyona geliyormuş.
Ayy biraz b.ktan oldu konu ama çeken
Cok tesekkur ederim kuru incirli seyi yapamam saglikli olmasina ragmen yiyemiorum sevmiyorum hic ama bir deneyim erik hosafini o benlik
Ferrum kan ilaci kabizlik yapar bilginize.. her saba ac karina 1 tatli kasigi zeytin yagi icmeyi ve iki uc adat kuru kaysi yemeyi aliskanlik yapin ins duzelirYa ben bisey sorucam annisler kabızlık sikayeti yasayan var mi aranizda bir kac gündür bu problemi yasamaya basladim hamileligim boyu kalici olmasindan korkuyorum
Ben manisadayim hayatımİyi canım sevindim :) negüzel inşallah bizimde temiz çıkar.ultrasona grdiğinde ölçümleri hemen söylüyormu canım? Kan sonucu nekadar uzunmuş yaa ben bi kaç günde çıkıyo dıye bılıyodum puff..6 günüm var benım daha ya..sen hangi şehirdesın cnm
Aklima takildi simdi ölçü vermesi gerekiyor muydu. Cokta rahatti kan sonucum 15 gun sonra cikacak ama 6 temmuza gun verdi o gun bakariz dedi. Kafam kurcalandi simdiBen manisadayim hayatım
Ölçum olarak tam ölçü soylemedi " burun kemigi var. ense kalinligi normal , gayet saglikli duruyo bide kan sonucuna bakalim " dedi. Aynen bu cumleyi kurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?