♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Canım bende bilmiyorum ölçü verıyomu bi kaç kişiden duydumda oyuzden sordumm.önemli değil bence doktorun iyi demiş sonuçta hiç takma kafana.bende ankaradayım :)
Takmiyim dimi ilk defa hareket ettigini gordum müthiş bir heyecandi kipir kipirdi bakalim bir ay icinde degisecekmi cinsiyeti aman hep bi merakimiz var su zamanlar biran önce gecsede kucagimiza alsak

Merhaba kızlar, bende aranıza bugün katıldım İnşallah bende sizler gibi bebeğimi Aralık ayında kucağıma alacağım.

Kızlar bir sorum olacak. Henüz kilom aynı. 53 kilo ile hamile kalmıştım. Sizde durumlar nasıl. Kilo almaya başladınız mı? 11.haftam bitiyor..

Hoşgeldin cnm. Ben 48 kiloydum ama şmdi 50 çıkıyo tartıda ama hiçbiyerıme kilo almadımki bi göğüslerm büyüdü agırlaştı..bende 11+2 oldum.negüzel işte almamışsın :). Benım hiç bulantm olmadı ama iştahm hep yerınde.

Kızlarr bişey sorcam ya gece 2 gbı uyuyorm sabah 12 ye doğru kalkıyorm bi zararı olurmuki yaa bebege.sizlerın uyku düzeni nasıl

Bende 2 kilo aldim 11+3 um zaten kilolu hamile kaldim almasaydim keske hic tek tesellim bebisimin varlığı sagligi felan dogumdan sonra artik veririm insallah
Zaten normalde 54 kiloydum adet duzensizliklerim basladi cikolata kistimi ogrendim hormon haplari kullanmaya basladim 2014un kasiminda 54 kiloyla hap kullanmaya basladim suan 68 kiloyum ama cok sukur onca doktor zor dedi anca tüp bebek yoluyla dedi evlendim 6 ayda hamile kaldim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlarr bişey sorcam ya gece 2 gbı uyuyorm sabah 12 ye doğru kalkıyorm bi zararı olurmuki yaa bebege.sizlerın uyku düzeni nasıl
Sanmıyorum canim nie zarari olsunki ben hem is hem ev arasinda gece gec yatiorum sabah erken kalkiorum belli olmuo uykumu guzelce alamiorum dinlenemiyorum desem yeridir.
En azindan sen guzelce dinlenebiliosun 2 oyle gec bir saat gibide gelmio bana bende o civara yakin uyuyorum sabahta sansliysam 9 bucuk 10 a kadar uyucak firsat bulurum

Ya nebiliyim düzenli beslenın fln dıolarya bende o saate kadar aç kalıyorm sonuçta oyuzden içimde sıkıntı oldu..bide heran sanki bşy olcakmş gbı bi his var içimde yaa bi korku var,ultrasona girerken dua edıyorm canlı olsun bebegm dıye. Çevremde duydum bi kaç kişidende bebegn kalbi durabılıyo fln dıye psikolojm bozuldu ıyıce ya.kızlar siz bşy hissesıyomusunuz ben hçbşy hissetmıyorm gayet normalim hamile değil gibiyım ya siz nasılsınız

Ayy sorma bende 8. haftamdaydim sanirim 2 gun mide bulantim hic olmadi kesildi goguslerimdeki hassaslik sanki ortadan kalkti internetten baktim nie boyle die okumaz miyim yok kalbi durdugu zaman hamilelik belirtileri kalkiomus ortadan die bunu okudum gecenin 1iydi bana sabah olmadi uyuyamadim sabaha kadar sabahta kosa koşa gittim doktora boyle böyle kalp atislarini dinlemek istiyorum dedim adam güldü bana bi dahada okuma internetten bisey vilgi kirliligi yapma dedi.
Biliyorum elimizde degil ama aklina kotu bisey getirme olcak olan olur herseydede vardir bir hayır hersey gayet güzel olacak iyi dusun guclu hisset oda güç alsin senden

Doğru dıyosun canım ama elimde değil ya illa bişeyler okuyorum sonra kafama takıyorum off.5 gün kaldı randevuma gtsemde görsemde rahatlasam yaa

Doğru dıyosun canım ama elimde değil ya illa bişeyler okuyorum sonra kafama takıyorum off.5 gün kaldı randevuma gtsemde görsemde rahatlasam yaa
Sana ne desem suan bos cunku dun doktora gidene kadar zaman gecmek bilmedi hergun ne zaman gidicem gorucem ögrenecem die sabirsizlaniodum dun hastanedeyken sira bana yaklastiginda bile bi stres oldum bi farkli oldum bide aksilik cikti esim geldi doktor hala gelmemisti ameliyattaymis sonra esim isine donmek zorunda kaldi doktoru tek bekledim yanina tek girdim beklemek baya streslendirmisti. Ama aklina en son getirecegin seyleri ilk basta getirme bak ben calisiyorum masa basi bi iste yapmiorum gecen cuma camlarimin bir kismini sildim kostur kostur gecio hayatim Rabbim sana emanet diyorum. Gormek icin sabirsizlan ama baska seyleri aklina getirme tek seyin onu özlemek olsun o yuzden heyecanlan sabirsizlan ben keske evimde ultrason cihazi olsaydi diorum o derece sabirsizlaniorum.
Özet olarak kötüyü çağırma zihnini bi bosalt karninda sana ait senden beslenen bi canli var senin bi parcan oyle yok yemegimi 12 den sonra yemisim yok soyleymis onlarada takilma o suan cok kucuk ve senin kanindan beslenio oyle yada boyle beslenio senden en fazla seni halsiz dusurur ve sende zaten yemem guzel diosun sıkıntı degil yani kacta yedigin ettigin suan onemli olan yemen ve saglikli seyler yemen

Çok sağol canım rahatladım birazda olsa:)

Hayır canım olur mu, negüzel konuşmuşsun içimi rahatlattın teşekkür ederım valla :)

Merhaba bende 11 haftalik hamileyim 30 mayista ikili tarama testine giricem zaman suan hic gecmio gibi bu arada doktorum belki cinsiyetle ilgili biseyler soyleyebiliriz dedi o gün icin sizcede erken degil mi ?
Merhaba 2li taramaya girdiğinde kaç haftalıktın ve doktor cinsiyet hakkında birşey dedi mi? Umarım sonuçlar çok iyi çıkar bu arada.

Merhaba 2li taramaya girdiğinde kaç haftalıktın ve doktor cinsiyet hakkında birşey dedi mi? Umarım sonuçlar çok iyi çıkar bu arada.
Tesekkur ederim herkes hayirli guzel haberler duysun insallah
11+2ydim kan sonucu 15 gun sonra cikacak dendi ultrasyondada doktor ense kalinligi normal burun kemigi olusmus dedi guzel bide kan testine bakalim dedi ama ölcu vermedi. Cinsiyet icinde erkek gibi ama 1 ay sonra kesin bisey soyleyebilirim dedi

Çok sevindim senin adına. Ben de cumartesi günü gideceğim. 12+ 1 olacak inşallah. Cinsiyet için ben de sabırsızlanıyorum :) Cinsiyeti %70 söylerim demişti. Merakla bekliyorum. Tabi öncelikle inşallah senin gibi güzel haberlerle, yüzümüz gülerek döneriz. Umarım kan sonuçların da yüzünü güldürür.

Arkadaşlar simdi hastaneden aradilar beni 11 haftami tamamen doldurmus olmam gerekiomus tekrar olcumlerim yapilacakmis pazartesi tekrar gidicem bilginiz olsun 12 hafta olmadan sizlerde gitmeyin bana doktorum nasil boyle bir hata yaparda 11+2 ye randevu verir anlamadim neyse kul bu hata yapar sizde dikkatli olun

Tekrar kan verecekmisim gecersiz sayiliyomus 11 haftanin icinde yapmam tamamen doldurmus olmam gerekiomus

Tesekkur ederim benimki sayilmamis simdilik pazartesi tekrar gidicem icimide korkutmucam sende insallah iyi haberler alirsin mutlaka paylas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…