- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Ben allahtan 12. Haftaya aldm randevuyu, canım doktorun hatası o biz nasıl bilcektıkti olsn üzülme yıne yaptrrsınArkadaşlar simdi hastaneden aradilar beni 11 haftami tamamen doldurmus olmam gerekiomus tekrar olcumlerim yapilacakmis pazartesi tekrar gidicem bilginiz olsun 12 hafta olmadan sizlerde gitmeyin bana doktorum nasil boyle bir hata yaparda 11+2 ye randevu verir anlamadim neyse kul bu hata yapar sizde dikkatli olun
Vardır herşeyde bir hayır :)) ohh bidaha görceksın bebişiNeyse bebegimi bir daha gorucem bu sefer babamizda olur cok uzulmustum gecen sefer aksilik olup o yanimda olmayinca
Olabiliyor öyle bazen. Kuzenimin de sayılmamıştı. Tekrar kan verip ultrasona girmişti. Şimdi çok şükür çocuğu kıpır kıpır 2 yaşında çok da sağlıklı.Hiç kötü birşey getirme aklına.Tesekkur ederim benimki sayilmamis simdilik pazartesi tekrar gidicem icimide korkutmucam sende insallah iyi haberler alirsin mutlaka paylas
Haftayı tam doldurmayınca yapıyorlarmış. Bir de tabi bebişin belli bir büyüklükte olması falan gerekiyormuş.Olabiliyor öyle bazen. Kuzenimin de sayılmamıştı. Tekrar kan verip ultrasona girmişti. Şimdi çok şükür çocuğu kıpır kıpır 2 yaşında çok da sağlıklı.Hiç kötü birşey getirme aklına.
Aynen canisi doktora kiziyorum neden her haftaya kontrol vermio diodum tanidiklara bak onumuzdeki hafta gene ordayimVardır herşeyde bir hayır :)) ohh bidaha görceksın bebişi
Haftayi doldurmadigim icin oldu yoksa doktorum normalde 3 hazirana vermisti ben bi ara vesvese oldum kalp atisi durdumu die gittim o sirada gelisimi iyi die 30 mayisa cekti o kadar tecrubesiz bi doktor degil manisada bilindik bi doktor aslinda cocugun boydan sknti yoktu kanida verdim ozel hastane disariyla anlasmalari varmis bu kan testinin yapilmasi konusunda zaten buyuk ihtimal o yuzden 15 gun sonraya cikcakta demis olabilir sonuc icin her neyse gonderdikleri yerden sknti olmustur gununu doldurmamis deyip heraldeHaftayı tam doldurmayınca yapıyorlarmış. Bir de tabi bebişin belli bir büyüklükte olması falan gerekiyormuş.
hayırlısıya. Gitmişken bir kez daha bebişi görürsün:)B
Haftayi doldurmadigim icin oldu yoksa doktorum normalde 3 hazirana vermisti ben bi ara vesvese oldum kalp atisi durdumu die gittim o sirada gelisimi iyi die 30 mayisa cekti o kadar tecrubesiz bi doktor degil manisada bilindik bi doktor aslinda cocugun boydan sknti yoktu kanida verdim ozel hastane disariyla anlasmalari varmis bu kan testinin yapilmasi konusunda zaten buyuk ihtimal o yuzden 15 gun sonraya cikcakta demis olabilir sonuc icin her neyse gonderdikleri yerden sknti olmustur gununu doldurmamis deyip heralde
Ben bugun 11+6 yim yarin 12 haftalik olcam pazartesiye randevu verdiler 12+1 olucam ama tam 12+0 im pazara denk gelio o yuzden pazartesiye vermislerdir muhtemelen olur problem yasamazsinHoşgeldin. Aminn inşallah sağlıkla kucagımıza alacagmz günlerıde görürüz..kızlar ben şuan 11+4 üm.ayın 5 nde randevu aldm tam 12 haftalık oluyo ozaman.ikili test olur dmi çünkü 11 haftamı doldurmuş olcam.
Amin insallahSelam kızlar topiginizi yeni gördüm
Kısmet olursa inşallah bende aralık annesiyim 10+3 teyim
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız insallah
Evet muhtemelen tekrar gideceksin ben 11+2 de gittim gecersiz dediler pazartesi tekrar gidicem 12+1 olucaz pazartesiHosbulduk kızlar bana da doktor salı gününe randevu verdi ama salı günü 11. Haftamı yeni doldurmuş oluyorum test için tekrar gitmem gerekecek
Ama 11+2 erken bir süre 11. Hafta doluyosa sıkıntı yok bence yani 12 haftalık olmuş oluyo zatenEvet muhtemelen tekrar gideceksin ben 11+2 de gittim gecersiz dediler pazartesi tekrar gidicem 12+1 olucaz pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?