♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Neyse bebegimi bir daha gorucem bu sefer babamizda olur cok uzulmustum gecen sefer aksilik olup o yanimda olmayinca

Ben allahtan 12. Haftaya aldm randevuyu, canım doktorun hatası o biz nasıl bilcektıkti olsn üzülme yıne yaptrrsın

Tesekkur ederim benimki sayilmamis simdilik pazartesi tekrar gidicem icimide korkutmucam sende insallah iyi haberler alirsin mutlaka paylas
Olabiliyor öyle bazen. Kuzenimin de sayılmamıştı. Tekrar kan verip ultrasona girmişti. Şimdi çok şükür çocuğu kıpır kıpır 2 yaşında çok da sağlıklı.Hiç kötü birşey getirme aklına.

Haftayı tam doldurmayınca yapıyorlarmış. Bir de tabi bebişin belli bir büyüklükte olması falan gerekiyormuş.

B
Haftayı tam doldurmayınca yapıyorlarmış. Bir de tabi bebişin belli bir büyüklükte olması falan gerekiyormuş.
Haftayi doldurmadigim icin oldu yoksa doktorum normalde 3 hazirana vermisti ben bi ara vesvese oldum kalp atisi durdumu die gittim o sirada gelisimi iyi die 30 mayisa cekti o kadar tecrubesiz bi doktor degil manisada bilindik bi doktor aslinda cocugun boydan sknti yoktu kanida verdim ozel hastane disariyla anlasmalari varmis bu kan testinin yapilmasi konusunda zaten buyuk ihtimal o yuzden 15 gun sonraya cikcakta demis olabilir sonuc icin her neyse gonderdikleri yerden sknti olmustur gununu doldurmamis deyip heralde

hayırlısıya. Gitmişken bir kez daha bebişi görürsün:)

Sık sık ultrasona girmek de iyi degil. 10. Hafta ben kontrola gittim. Doktorum normalde ayda bi kontrole cagiriyoruz ama ikili test gununu gecmis olacagindan 3 hafta sonra gel dedi. 13. Haftamda cagirdi. Yarin tam 12 haftalik oluyorum hala mide bulantisi var. Kilo veriyorum . Bu ikili test ucreti ne kadar acaba.

Herkese Merhaba, ben de Hamileliğimin 10. Haftasındayım. Herkes sağlıkla alsın bebekleirni kucağına inşallah

Merhaba kızlar
Ben de 10.haftamdayım.İkili test için gün sayıyorum
Hadi güzel haberler alalım inşallah...

Selam kızlar topiginizi yeni gördüm
Kısmet olursa inşallah bende aralık annesiyim 10+3 teyim
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız insallah

Hoşgeldin. Aminn inşallah sağlıkla kucagımıza alacagmz günlerıde görürüz..kızlar ben şuan 11+4 üm.ayın 5 nde randevu aldm tam 12 haftalık oluyo ozaman.ikili test olur dmi çünkü 11 haftamı doldurmuş olcam.

Ben bugun 11+6 yim yarin 12 haftalik olcam pazartesiye randevu verdiler 12+1 olucam ama tam 12+0 im pazara denk gelio o yuzden pazartesiye vermislerdir muhtemelen olur problem yasamazsin

Hosbulduk kızlar bana da doktor salı gününe randevu verdi ama salı günü 11. Haftamı yeni doldurmuş oluyorum test için tekrar gitmem gerekecek

Hosbulduk kızlar bana da doktor salı gününe randevu verdi ama salı günü 11. Haftamı yeni doldurmuş oluyorum test için tekrar gitmem gerekecek
Evet muhtemelen tekrar gideceksin ben 11+2 de gittim gecersiz dediler pazartesi tekrar gidicem 12+1 olucaz pazartesi

Bende aynı canım tam 11 hafta bitiyo randevu aldgm güne yani 11+7 yim ogün.12 ye grmş oluyorum. Bence geçerli olur diye düşünüyorum.yınede tekrar gtmem gerekir dıye korkuyorum

Evet muhtemelen tekrar gideceksin ben 11+2 de gittim gecersiz dediler pazartesi tekrar gidicem 12+1 olucaz pazartesi
Ama 11+2 erken bir süre 11. Hafta doluyosa sıkıntı yok bence yani 12 haftalık olmuş oluyo zaten

Neyse kızlar 1 günüm kaldı pazartesı gtcem hastaneye bakalım anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…