• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 de ikiz annesi olacaklar buraya:)

aramızda cinsiyet öğrenen var mı? benim sabah kontrolüm var. her kontrol öncesi olduğu gibi stres ve gerginlik hakim. Doktorumu çok sevmeme ikizleri çok özlememe rağmen bu muaynelerdeki endişemi yenemiyorum. Hep bir negatiflik olacakmış gibi paranoyaklaşıyorum. sizde de böyle birşey var mı? ayrıca İnşallah herşey yolundadır.

canım ben 10 haftalığım biri kız gibi gözüküyor dedi diğeri hareketli göstermiyor
hep içimde 1 erkek 1 kız hissi var sağlıklı olsunlar da
alttan ultrason daha erken oluyor herşey ondan tahmin etti doktor sanırım
yalnız benden harmony test istediler bir sorun gözükmediği halde bu konuda ne düşünüyorsun

canım ben 10 haftalığım biri kız gibi gözüküyor dedi diğeri hareketli göstermiyor
yalnız benden harmony test istediler bir sorun gözükmediği halde bu konuda ne düşünüyorsun
bende nifty testini yaptirdim o bi sorun gözkup gözukmesiyle alakali değil ikizlerde 2 li trams testleri yanliş sonuc verdigi icin tarama testleri genelde yapilmiyor ikizlere doktorlarda tedbir amacli maddi durumunuz varsa harmany nifty gbi testleri öneriyor

Test hakkinda hicbir fikrim yok ben 2li 3lu de yaptirmiyorum. İnsallah herhangi bir sorun cikmadan alirsin kucagina bebeklerini

bende nifty testini yaptirdim o bi sorun gözkup gözukmesiyle alakali değil ikizlerde 2 li trams testleri yanliş sonuc verdigi icin tarama testleri genelde yapilmiyor ikizlere doktorlarda tedbir amacli maddi durumunuz varsa harmany nifty gbi testleri öneriyor

evet evet bayağı araştırdım
nifty daha kapsamlı
harmony çok fazla seçeneği yok ama doğruluğu en yüksekmiş. rabbimden başka kimbilir tabii
aklımıza attılar bir test imkanları zorlayıp yola çıkacağız.bu arada 2 hafta var aramızda cinsiyetle ilgili birşey söylediler mi size nasıl gidiyor bulantı falan var mı
bu grup pek aktif değil ama ben fikr alışverşinde bulunmak istiyorum hftalarımız yakın

Cinsiyeti 31 agustosta bakalim dedi doktorumuz. Rutin kan ve idrar tahlilleri disinda birsey yaptirmadik. Test sonucunda negatif birsey cikarsa aldiricakmisin dedi. Aldirmayacagim deyince gerek yok yapmayalim o zaman dedi. Takip ultrasonlarinda gelisimlerini boylarini kglarjni takip ediyor. Ayrintiliyida sanirim 20-22 de falan yapacagiz. Rabbim hepimizin evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

nifty daha kapsamlı
harmony çok fazla seçeneği yok ama doğruluğu en yüksekmiş. rabbimden başka kimbilir tabii
aklımıza attılar bir test imkanları zorlayıp yola çıkacağız.bu arada 2 hafta var aramızda cinsiyetle ilgili birşey söylediler mi size nasıl gidiyor bulantı falan var mı
bu grup pek aktif değil ama ben fikr alışverşinde bulunmak istiyorum hftalarımız yakın

bizim doktorumuz ikili test yaptırdı. birde ayrıntılı ultrason olacakmışız.
cinsiyeti ikili testte tahmin ettiler ama sonraki de tam tersi gibi duruyor dediler. oyüzden 16 haftayı bekleyecem ben.
Bu arada benim bulantım hiç bitmedi hala devam.

bizim doktorumuz ikili test yaptırdı. birde ayrıntılı ultrason olacakmışız.
cinsiyeti ikili testte tahmin ettiler ama sonraki de tam tersi gibi duruyor dediler. oyüzden 16 haftayı bekleyecem ben.
Bu arada benim bulantım hiç bitmedi hala devam.

4hafta çok şiddetli çektim. Şimdi ara ara geliyor bir anda. Tam geçmedi. Inşallah bir an önce geçer hepimizin.

nifty daha kapsamlı
biz 2017 ikiz anneleri diye whatsaap grubu kurduk baya kisi orda var eger gelmek istersen haber ver bugun biri kizi biri erkek dedi ama daha erken dedi :))

Slm kızlar 10. Gün değerim MAŞALLAH 652 çıktı 7 yıl sonunda İkiz olabilir mi
Yarın testi yine yaptırcaz 2 embriyo yerleştirildi

Slm arkadaşlar hepinizin bebisleri hayırlı olsun. Ben de 5+5 günlükum. Bu gün kese için gittik çift kese var birinin kalp atışı görüldü diğeri gozukmedi Üzgünüm açıkçası. Doktor haftaya tekrar çağırdı. Gec tutunmus geriden gekebilir durmus da olabikir suan erkrn dedi.Böyle bi durum yaşayan var mı . Sizler aynı gün duydunuz mu Kaçıncı haftalarda duydunuz kalp atislarini. İnşallah iki bebeğim sağlıkla devam eder .:(

Slm arkadaşlar hepinizin bebisleri hayırlı olsun. Ben de 5+5 günlükum. Bu gün kese için gittik çift kese var birinin kalp atışı görüldü diğeri gozukmedi Üzgünüm açıkçası. Doktor haftaya tekrar çağırdı. Gec tutunmus geriden gekebilir durmus da olabikir suan erkrn dedi.Böyle bi durum yaşayan var mı . Sizler aynı gün duydunuz mu Kaçıncı haftalarda duydunuz kalp atislarini. İnşallah iki bebeğim sağlıkla devam eder .:KK43:
Birisi daha küçüktür canım erken daha ben ikisini de 6+1 de duydum

Slm arkadaşlar hepinizin bebisleri hayırlı olsun. Ben de 5+5 günlükum. Bu gün kese için gittik çift kese var birinin kalp atışı görüldü diğeri gozukmedi Üzgünüm açıkçası. Doktor haftaya tekrar çağırdı. Gec tutunmus geriden gekebilir durmus da olabikir suan erkrn dedi.Böyle bi durum yaşayan var mı . Sizler aynı gün duydunuz mu Kaçıncı haftalarda duydunuz kalp atislarini. İnşallah iki bebeğim sağlıkla devam eder .:KK43:
Ben 7. haftada ikisini birden duydum. Erken daha inşallah sağlıkla devam ederler. Hayırlı olsun.

Canım bende 5+4 de ilk keseyi gördük. Kalp atışı için gittiğimizde ikinci keseyi gördük. Diğerine göre biraz küçük dedi.geç döllenmede olabilir dedi.. Sonraki hafta kalp atışı yoktu.. Diğer kese sağlıklı ilerliyordu. Ama malesef onunda kalp atımı durdu.. Ve kürtaj oldum..canım burda 9. Haftada kalp atımını duyanlar var.. Dr ama sağlıksız olan gebeliği vucudun attığını söyledi..eminim seninki arkadan geliyordur ve sağlıklıdır..kardeşini yalnız bırakmaz.. Herşey güzel olcak Allahın izniyle

Canım bende 5+4 de ilk keseyi gördük. Kalp atışı için gittiğimizde ikinci keseyi gördük. Diğerine göre biraz küçük dedi.geç döllenmede olabilir dedi.. Sonraki hafta kalp atışı yoktu.. Diğer kese sağlıklı ilerliyordu. Ama malesef onunda kalp atımı durdu.. Ve kürtaj oldum..canım burda 9. Haftada kalp atımını duyanlar var.. Dr ama sağlıksız olan gebeliği vucudun attığını söyledi..eminim seninki arkadan geliyordur ve sağlıklıdır..kardeşini yalnız bırakmaz.. Herşey güzel olcak Allahın izniyle
Ah canım çok üzüldüm Rabbim sabrini versin. Gücünü arttirsin. Bu ara hep böyle şeyler okuyorum arkadaslardan neden böyle oluyor anlamış değilim. Bi yerde nasip işi bu dünyada nasibi yoksa elden gelen bişey yok ama tedavi sonucu hersey normal ilerlerken bir anda bu sorunlar ndn çıkıyor arastirilmali. Canım Rabbim tez vakit sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin. Benim bu ara ağrılarım var korkuyorum inşallah birsey olmaz. :(

Ah canım çok üzüldüm Rabbim sabrini versin. Gücünü arttirsin. Bu ara hep böyle şeyler okuyorum arkadaslardan neden böyle oluyor anlamış değilim. Bi yerde nasip işi bu dünyada nasibi yoksa elden gelen bişey yok ama tedavi sonucu hersey normal ilerlerken bir anda bu sorunlar ndn çıkıyor arastirilmali. Canım Rabbim tez vakit sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin. Benim bu ara ağrılarım var korkuyorum inşallah birsey olmaz. :KK43:
Canım hiç korkma, korktukça korkularınla yüzleşmek zorunda kalabilirsin.. Hep güzel düşün.. Önemli olan önce senin sağlığın, sen ne kadar güçlü olursab bebişlerde o kadar güçlü olur.. Herşey inanmaktan geçiyor..

Back
X