• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 de ikiz annesi olacaklar buraya:)

Hanımlar insallah hepimizde hersey yolundadır. Ortalık sessizleşmiş hep hayırlı haberlerimiz olsun

Merhaba hanımlar inşallah Bebeklerim erken doğmazsa ben de 2017 Şubat gibi ilk anneliğimi tatmış olacağım. Şu an 30. Haftadayız bir sağlık sorunumuz yok şükür. Ama çok zor hamilelik geçiriyorum. Bulantılarım bitti derken yanmalar tekrar bulantı kusmalar başladı doktor iki bebek midene baskı yapıyor artık dedi. Sürekli yatıyorum. Uyku yorgunluk.. ama inanın bir tekme atmalarına değiyor o kadar sıkıntı

Merhaba hanımlar inşallah Bebeklerim erken doğmazsa ben de 2017 Şubat gibi ilk anneliğimi tatmış olacağım. Şu an 30. Haftadayız bir sağlık sorunumuz yok şükür. Ama çok zor hamilelik geçiriyorum. Bulantılarım bitti derken yanmalar tekrar bulantı kusmalar başladı doktor iki bebek midene baskı yapıyor artık dedi. Sürekli yatıyorum. Uyku yorgunluk.. ama inanın bir tekme atmalarına değiyor o kadar sıkıntı
Hayirli olsun. Benimde ayni sekildi 29. Haftamiz geldik hala kusmalarim devam ediyor. Yemek yemek tam bir isgence zorla yiyorum. Ama icimdeki kipirlayan kizlarimi kavusacagim gunu dusundukce hepsini unutmaya calisiyorum az kaldi bir bucuk iki ay sonra kavusacagiz bebeklerimize. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Kızlar bizim ikizler durmuyor hastaneye yatış yaptık serum la sancı durduruluyo sizlerde durum ne

Kızlar bizim ikizler durmuyor hastaneye yatış yaptık serum la sancı durduruluyo sizlerde durum ne
şimdilik duruyorlar inşallah. İşler yolunda mı hastanede misin? doğmamışlardır inşallah

şimdilik duruyorlar inşallah. İşler yolunda mı hastanede misin? doğmamışlardır inşallah
21 Aralık ta suyum gelmesiyle acil sezaryan a alındım canm dogum yaptım çok şükür yine elhamdülillah kurtulduk erken oldu ama gördüm ikisini de hala şoktayım oğlum la göz göze geldik kızım uyuyordu küvezde ler şimdi süt için uğraşıyorum inşallah erken geldiler ama inşallah kavuşacaz bu günlerde geçecek

21 Aralık ta suyum gelmesiyle acil sezaryan a alındım canm dogum yaptım çok şükür yine elhamdülillah kurtulduk erken oldu ama gördüm ikisini de hala şoktayım oğlum la göz göze geldik kızım uyuyordu küvezde ler şimdi süt için uğraşıyorum inşallah erken geldiler ama inşallah kavuşacaz bu günlerde geçecek
aaa maşallah tebrik ederim. sağlıkları yerinde olsun hic korma gelicek onlar annelerinin yanına. kac kilo doğdu afacanlar.

Teşekkür ederim canm çok sağol inşallah o günde gelir erkek 1700 kız 1600 dogdu
maşallah ikiz olmalarina rağmen güzel kiloda doğmuslar. benim kardeşim 17 kasım premature bebekler gününde 32 haftalık gebelik tansiyonu yüzünden beslenme durmuş hemen sezeryana aldılar 1.300 gr. 33 gün kuvezde kaldi. senin dogum yaptığın gün çıktı ve maşallah sağlıklı cok sukur. küçük olduğu için bakımı biraz daha zor normal bebelere göre ama cok sukur ki sağlıklı ve yanında. sana moral olsun diye yazmak istedim.

maşallah ikiz olmalarina rağmen güzel kiloda doğmuslar. benim kardeşim 17 kasım premature bebekler gününde 32 haftalık gebelik tansiyonu yüzünden beslenme durmuş hemen sezeryana aldılar 1.300 gr. 33 gün kuvezde kaldi. senin dogum yaptığın gün çıktı ve maşallah sağlıklı cok sukur. küçük olduğu için bakımı biraz daha zor normal bebelere göre ama cok sukur ki sağlıklı ve yanında. sana moral olsun diye yazmak istedim.
Maşallah Rabbim kardeşine bagişlasın inşallah inan çok moral oldu umut oldu Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sizinkiler ide size bağışlasın inşallah

Allah hayırlısıyla tez zaanda kavuştursun. Gözünaydın. Sağlıklı huzurlu günleriniz çok yakın. :)

kızlar var mı doğum belirtileriniz nasıl gidiyor hamilelik

Selam ikiz anneleri :KK66: doğumlar ne zaman? Bizim 20 ocak dendi ama erken gelirlerse bilemem
34+3 teyim bende heyecanla zamanını bekliyoruz. maşallah erken gelmiyorlar bekliyorlar şimdilik.

Back
X